IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 9
ingerash spune:
Ceau fetelor, ce faceti? eu m-am intors si am aflat ce s-a intamplat , imi pare foarte rau, nu credeam ca asa ceva se mia poate intampla in zilele noastre, am fost socata. :((
e tarziu ca mi-am facut praf programul de somn dra o s aintru sa dau detalii maine.
Va pup pe toate
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Himmelsduft spune:
Ingerash , cind am fost eu ultima oara in Timisoara nu era inca deschis Mall, asa ca nu stiam ca este Kentucky Fried Chicken, stiam ca este in Bucuresti. Super daca vrei sa faci Jurnalismul la faculta, iti tinem pumnii sa reusesti. Cum a fost la munte? Sper ca va-ti distrat.
Angy , felicitari ptr notele elevilor si mai ales profei si apoi ptr pian.
Eu am avut parintii mei in vizita si de asta m-am bucurat, apoi mi s-a stricat modemul si nu am putut intra pe net (de asta nu m-am bucurat), iar de la lucru nu am putut intra ca am avut mult de lucru. Asa ca sper ca nu sinteti suparate ca nu am mai scris. Acum mi-am pus un modem, dar pina cumpar altul mai bun, imi mamanc nervii cu asta ca merge ca melcul. Am citit de cazul Andreei C si am fost f socata, apoi vinerea trecuta a murit o cunostinta de a noastra de 35 de ani in accident rutier si a ramas un baiat de 13 ani in urma ei. Astea sint intradevar tragedii si de asta trebuie sa fim optimisti si cu incredere in Dumnezeu, si nu trebuie sa ne stresam cu lucrurile cotidiene.
Va pe toate si mi-a fost dor de voi sa va citesc,
Himmelsduft
calut
angy11 spune:
Va pup,ma duc la culcare,ca am avut o zi super grea,de fapta asa sunt toate de acum,pana la Olimpiade.
Abia astept sa ma bag in pat,sper sa si pot dormi.
dia_codat spune:
Va spun si eu noapte buna, desi pina la culcare mai am muuuuulte de facut.
Doar ca o sa incerc sa inchid pagina de forum si sa ma pun pe treaba.
Dia
Printesele lu mama
Valenka spune:
Sa-mi fie rusine...a trecut o gramada de vreme de cind am dat pe aici
...lui Alex nu-i place sa ma vada la computer..vine si incepe sa maltrateze tastatura ..asa ca rezidez fie pe covor, fie in virf de canapea si citesc printre picatele( distrat bb, luat in bratica, dansat).
Alex a scapat de raceala, acum oscileaza intre miirit si buna-dispozitie..are 4 dinti si-i mai dau 2. Ma exaspereaza ca maninca prea putin ..acum incerc cu borcanele Hipp - poate asa am mai mult succes.
Am intrat zilele trecute pe aici, dar am citit despre AndreeaC si m-am intristat..m-am si enervat pt ca m-am gindit ca de vina o fii fost incompetenta medicilor...
Angy Ce olimpiada?..si la Resita ?...oricum felicitari pt. succesele elevilor tai!
Ingerash Nici eu n-am auzit de Kentucky Fried Chicken..desi am auzit de Mall...trebuie sa fii slabutza sa "pacatuiesti" pe acolo...
Din pacate nu mai pot scrie nazdravanul de Alex, care a tras un somnic intre 8-10.30(seara) ...e acum in forma..nici gind de culcat
ingerash spune:
ceau fetelor!
in excursie a fost super, plin de peripetii, vremea superba, zapada & soare, m-am dat cu bobul & cu nimic pe partie, am vizitat ce era de vizitat si am facut peste 400 de poze
Luni m-am dus ca fraiera la scoala in loc sa dorm si am fost trimisa acasa si apoi am avut treaba asa ca somnul l-am recuperat azi. am dormit vreo 8 ore ca la munte mai mult de 7 ore in 3 zile nu am dormit
Daca vreti o sa pun niste poze in contul comun, am fotografiat niste peisaje superbe si mi-a parut asa de rau ca am plecat, as mai fi stat macar 3 zile :)
va pup ca e tarziu si maine am ore si ma asteapta o saptamana suiper grea.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
Fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!
Unde sunteti?
am venit eu si ati plecat voi toate?
fugiti de mine cumva?
Angy, Himmelsduft? nici macar voi? ce se intampla?
nu ma lasati singurica!!!!!!!
va pup pe toate si sper sa va gasesc aici maine seara cand intru iar ca sa nu mai vb iar singura
dia_codat spune:
ingerash eu sunt prin zona.
Azi am fost pelcate toata ziua la aniversarea fetitei unei prietene.
Cum azi nu e scoala, si exact azi era si ziua ei, am facut un chef numai noi mamicile si copii (sotiorii au fost binenteles la servici)
Asa ca am chefuit de la 11 dimineata pina la 19h seara.
Am fost 4 romance (celelalte 3 prietene toate casatorite cu francezi) si cu un total de 10 copii!!
Eu cu ale mele 2 fetite, Corina (cu 2 fetite - sarbatorita 3 ani, cealalta 10 luni), Angi (cu 1 fetita 8 ani si doi baieti 6 ani), Gabi (3 fetite 8 ani, 4 ani, 2 ani)
Deci am fost 4 femei, 8 fetite si 2 baieti.
Ne intrebam acum pe messenger daca sotiorii nostrii s-au fi descurcat singuri cu atita copilama in jur!
A fost super, mega genial! De foarte mult timp nu am mai avut asa o zi la dispozitie sa birfim si sa stam la povesti.
Si sa stiti ca nu prea am simtit ca avem atitia copii pe linga noi. Cei mari la playstation, cei mici cu jucariile au fost tare cuminti.
o sa va pun niste poze miine cind le descarc.
Noapte buna
Ingeras mai esti sau visezi deja?
Dia
Printesele lu mama
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Inca nu merge modemul, asa ca nu pot scrie des. Deabia astept insa sa mearga si va scriu mai mult.
Somn usor si la toate,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
Ceau fetele!
ce mai faceti? eu am avut o zi super faina azi, totusi abia astept we pt. ca vreau sa dorm si eu fara sa aud ceasul
Dia & Himmelsduft bine ca ati aparut ca nu stiam ce se intampla.
eu ma mai invart un pic pe forum si apoi somnic.
Va pup dulce