Nazdravani de aug-sept 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
danat spune:
RodicaP si mie mi-ar placea, cine te tine?!
Iti pup Stefanelul frumos, si trio-ul dulce pe care-l faceti voi toti! Frumusele frame-urile pozelor de Craciun!
Eu am inceput cam prost saptamana. Raduc avea putina temperatura dimineatza si mi-a zis "auuuuuuuu" cand l-am apasat pe urechi. Am fugit de la servici la orl-ista, s-a uitat mult la el in urechiuse, timpanele sunt ok, necongestionate, ne-a trimis la o pediatra si l-a ascultat - nimic, l-a plapat la burtica- nimic, in gat e vag roz, deci nimic. Febra nu a mai avut, dar are o stare de usoara nervozitate.
Nervozitatea aceasta e prezenta cam des in ultima vreme, caci printisorul vrea sa i se execute tot ce porunceste, bate din piciorus, si se oftica ca vede ca nu impresioneaza pe nimeni. Urmeaza tipeteleeee, lungi, ca cica asa vom ceda. La faza asta noi iesim din camera si nu mai are spectatori. Intr-un final se calmeaza. Nu stiu ce are de face asa, o fi alintatura? Ca tanti bona nu prea il cearta "ca e mic si el", ii cam face poftele ca o bunicutza reala.
Ma rog, sper sa nu i se urce prea tare la capusor, si ma rog sa fie sanatos ca , cu altele, o scoatem noi cumva la capat
!
Pupicei si o saptamana reusita!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by iuliana
Gata, am pus poze noi aici http://community.webshots.com/album/547663892Aahxwx .
Si aici ca sa vedeti ce fac eu cu Emma acasa cind imi permite timpul, din pacate:( http://community.webshots.com/album/547663581ANjJzZ .
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6
Hei, in primul rand nu e marul si banana, ci capsuna si banana :)))) Super art projects, povesteste-mi si mie ce si cum, ca uite eu duc lipsa de imaginatie, la fel ca si de timp, si mi-ar servi puse pe tava :)))
Sper sa reusesc sa scriu de acasa, ca aici (la birou) merge ca naiba, ma mir ca s-a incarcat pagina, anyway o sa va dau sei eu continutul de unde m-am inspirat eu cu chestiile alea dragute care se pot face cu copiii, nu dau linku' ca sa nu fie reclama (mai ales ca e un site similar :P)
A, Iuli, cum e treaba cu cercul si patratul m-am prins - la floricele cred ca decupezi si fata lipeste corespunzator, nu? Da' la maru si banana a colorat fata? Eliza n-are rabdare la conturiri frate! Plus ca nu o itnereseaza logica culorilor frate, deseneaza cu toate culorile, eu ma dau peste cap sa ii explic ca frunzele sunt verzi, si ce daca, ea le face PINK!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by axa_io
ZDRENTE DE CURCAN (sau pui) CU CASCAVAL
Ingrediente ptr 4 persoane
600 gr. carne de curcan (pulpe)
4/5 dovlecei
ceapa
200 ml de smantana
50 gr. cascaval care se inmoaie (tip mozzarella, branza topita, etc.)
50 gr. cascaval afumat
sare, ulei
Taiati carnea fin, dovleceii rotunzi si ceapa inele. Taiati cascavalurile in cubuletze.
In cratita, bagati ulei, ceapa si dovleceii puneti sare si lasati sa se inabuseasca ptr. 10 min. cu capac pe oala la foc mic. Scoateti verdetzurile cu o lingura cu gauri, si lasatile la "cald". Bagati in aceeasi tigaie unde a ramas uleiul carnea, pune.ti sare si lasati.o sa prinda culoare, sa se prajeasca putin, amestecand din cand in cand. Adaugati din nou verdeturile peste carne, si bagati cascavalurile pe care leati "inmuiat" int-un ibric cu smantana la foc mic. Pofta buna.
AUZI MAI, tu ai dat jos kilele alea si acuma ne ademenesti pe noi cu curcan! :))) Wow imi lasa gura apa!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
iuliana spune:
Anka, scuzati, e capsuna. Am si mar si para, de aia am gresit. Sa stii ca Emma tine destul de bine conturul. O sa pun niste poze sa vedeti. O sa pun site-urile cu proiectele daca vreti.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
NicoletaF spune:
Iuliana am vayut pozele cu fetitele tale, Diana e o grasunica pe care iti vine sa o mananci non/stop.
frumos ce faci cu Emma. vreau si eu site/e=urile. poti sa le trimiti pe mail.
Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)
http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Rodica, nu eu am facut poza, ci frate-miu....cica ridea ca fraierul singur cind a trucat-o
.
Anka, eu zic cccc ca Emma pastreaza destulk de binisor conturul. Educatoarea mi-a spus ca asta http://community.webshots.com/photo/524626787/2534038580081370063zbsyZz a facut-o singura singurica.
Si vreau si eu sa imi trimiti pe PM site-urile alea de care zicea, daca tot spui ca e reclama si nu poti sa le pui aici.
Fruit faces http://www.makingfriends.com/precrafts.htm#Dot%20Art scroll down ca sa le vedeti. Printati conturul pentru fete, miini, ochi si gura.
Fluturasul e creatie proprie.
Buburuza e adaptare la asta http://www.orientaltrading.com/otcweb/application?namespace=browse&origin=categoryDisplay.jsp&event=link.itemDetails&sku=48/1542&mode=Browsing&catDestinationJSP=/browse/categoryForward.jsp?categoryId=342845 .
Floricelele de primavara http://www.kckpl.lib.ks.us/YS/CRAFTS/sprflowr.htm .
mireaf spune:
Ola fetili! Am aparut si noi dupa nu stiu cate incercari de a scrie un mesaj.
Felicit si eu viitoarele mamici de bb2, mai bine zis kuskrele
, aveti grija de voi si sarcina usoara!
Iuliana, m-a distrat teribil poza cu fetili cu fustili lungi. ![]()
Ioana, cum ai slabit mama 27kile? Io sincer m-am crucit, nu stiu cum ai reusit performanta. Io sunt facuta bucati de nazdravanii astia, da nu dau un kil jos. ![]()
Rodicut pupam baiatu mare si frumusel!
Da hai sa va zicem ce mai facem noi. Am avut-o in vizita pe d-soara Alexandra vreo cateva zile sapt trecuta. Nu stiu cum au trecut, nu ne mai saturam de ea. Vorbeste destul de bine, da e super haioasa cand face afirmatii auzite de la noi sau de la tv. Ia o mutra serioasa, de om mare si stramba din botic. De data asta i-a pupat pe patioli (tot nu-l zice pe f, v, r)si s-a tot jucat cu ei, ca radeau astia cu gura pana la urechi. Singurele momente de gelozie erau atunci cand ma jucam cu ei, de-i gadilam si ma prosteam si vroia si ea. A fost invitata la ziua finutului nostru, la un loc de joaca pt copii. S-a jucat pana a obosit, era rupta. Da n-am avut treaba cu ea sa stea de fusta mea, se baga sa se joace cu copiii mai mari, o mai impingeau, da-i impingea si ea. Dar la partea cu mancarea si tortul a fost jale. N-a fost chip sa manance ceva, chiar dc toti copiii mancau langa ea. Nu e slabuta, da e tare capricioasa cand vine aici cu mancarea. Daca ar putea ar manca numai paine si fulgi. Si totolata. ![]()
Am vaccinat-o si noi, ce-i drept putin mai devreme si a urlat si nu m-a lasat sa-i pun nimic acolo. Tipa la mine: Mami, nu pune nica acolo!
Io nu stiu cum stau ai vostri copii sa le spuneti povesti. A mea dupa max 10 min se plictiseste, fie ca i-o spun eu sau vede pe calculator.
N-are stare o clipa, m-a terminat cata energie are. Mai devreme de 12-1 seara nu reuseam sa o culcam.
Baietii sunt bine, fac progrese pe zi ce trece. Mihaita, piticutul
e de o iutenie de ma sperie. Deja se intoarce de pe burta pe spate, cred ca in curand nu-l mai pot lasa singur in pat. Gabita isi trage picioarele sa le bage in gura. Sunt niste guralivi si ranjiti, da sunt dementiali cand ii las singuri unul langa altul. Incep sa-si zambeasca, se iau de manute si vorbesc. Atunci uit de toate greutatile si ma topesc toata.
Io is varzuta, as usual, da am inceput sa ma obisnuiesc. Ii scot aproape zilnic afara,si asta ma cam oboseste, da cutreier cu ei prin magazine, piata, platesc facturi, etc. Deja ma cunosc unii, si-mi aleg ce e mai bun si ma ajuta.
In casa mea e o mare dezordine, n-am timp sa fac nica, nimicuta. Inainte erau toate aliniate, acu e o mare jale.
Va las, mi s-a trezit piticul.
Pupici la toata lumea.
axa_io spune:
Anca - va ademenesc da
, ce mai face eliza? Tu????
RodicaP - mda...eu mai am putin si ma sui pe pereti, mai frate daca ar sta singurel 10 minute, mai nou de 2 zile suntem iar bolnavi, iar antibiotic, iar ma-sa si fir-ar sa fie ea de treaba. Cica in comunitate e normal, dar din septembrie pana acum tot asa o tinem, e ok. 4 zile si dupa aia iar o ia cu raceala. Am probat din decembrie pana acum homeopatie, am crezut ca o sa fie ok, chestii pentru imunitate si alte minuni, si acum doua zile l-a pocnit o tuse din aia terbila, n-am dormit nici eu nici el, febra 39.9, am chemat pediatrul URGENT si diagnosticul a fost: faringita acuta cu inceput de otita la urechea dreapta
, atunci eu m-am intrebat in sinea mea, la ce D-zeu ajuta homeopatia asta???? Azi e mai bine, mult mai bine, datorita antibioticului si toate picaturile pentru nas, ochi, siropuri pe care trebuie sa-l alerg si sa ma razboiesc ca sa i le dau..in fine..azi e mai bine, mult mai bine. Am aruncat la gunoi tot ce era homeopatic, gataaaaa!!!!!
Mireaf - sunt in cura la un medic endocrinolog care mi-a "evitat" anumite alimente, si din iunie pana in decembrie, eu am dat jos 27 de kg.. Nu mananc cartofi, fasole boabe, mazare, porumb sub nici o forma, branzeturi, putina paine si in rest...toate cele bune. De evitat orice suc de fructe ca sunt "criminale"...si m-a ajutat f. mult faptul ca era vara, cand imi era foame, mancam cate o felie de pepene rosu si ma saturam, eu care sunt o gurmanda de dulciuri...era super. Puteam manca pana la jumatate de pepene pe zi! Si uite asa, s-au dus..s-au dus 
iuliana spune:
Sint in soc total. Ne-ar costa biletele de avion 1500$ de caciula, asta fara oprire la Paris, pentru Diana inca vreo 350. Cu oprire 1700. Ce mai, nu imi revin. Nu stiu cum o sa fac ca nu prea imi vine sa dau atitia bani numai pe biletele de avion
si sa nu mai zic ca se mai pun cel putin 2000 pe cheltuiala:(. Pur si simplu nu imi revin din soc.
La scorul asta nu cred ca mai venim anul asta in Romania.