Nazdravani de aug-sept 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Felicit si eu viitoarele mamicute de bebedoi!! Sarcina usoara!!

Eu is facuta flenduri. Cad seara ca musca. Cica fetele s-au trezit azi nopate de vreo 6 ori (nu fiecare:), dar eu nu stiu nica-nimicuta. N-am auzit nici un scincet, va dati seama ce rupta eram. Ce mai, dupa zilele de luni, marti si miercuti sint facuta knock-out. Aseara ne-au dat drumul de la scoala la 8, dar am venit acasa si am facut curat in bucatarie ca cica Alex a facut spanac:). Nu mai zic de faptul ca parca sintem o armata in casa, asa se face o dezordine....

Ma mai enerveaza si plodul asta mare care nu vrea sa manince nimic. In fiecare zi ma lupt cu ea de 3 ori pe zi sa bage ceva in gura. Am ajuns sa o amenint ca o duc in garaj:)). Bai, nu mai pot, e scindura si imi face nervii varza cu mofturile ei la mincare. Ma bucur ca maninca o felie de piine. Printe lacrimi sau nu, o oblig sa manince ceva, ca nu se mai poate. Nici la gradinita nu maninca nimic. Daca s-ar putea toata ziua sa bea lapte sau suc, ar fi raiul pe pamint pentru ea. De carne nici nu vrea sa se atinga decit daca e facuta la cuptor sau chiken nuggets. O mofturoasa si juma. Trebuie sa ma duc sa ii iau niste vitamine sa o pun un pic pe picioare. De altfel e f. energica, dar nu imi place ca a slabit.

Sor-sa e la fel. Vreau nu vreau, tre' sa ii fac mincare cu gust ca altfel scuipa tot afara. Ieri i-a facut ta-su spanacul mihaelei_s (la indicatiile mele, bineinteles) si a mincat, dar a trebuit sa puna si un pic de sare. La ea nu imi fac grija ca slabeste ca, din contra, pune pe ea. In ultima luna a pus 1 kil aproape. Are 10 kg acum, imi rupe miinile, sta binicor in picioare, pe burta nici sa nu ma gindesc:). Nici macar nu pot sa o pun ca se face ca arcul si s eintoarce instantaneu. Are muci de dat si la altii si cred ca ii ies si dintii de sus sau peste vreo 2-3 saptamini.

Is cumintele, nu am de ce sa ma pling, dar de abia astept sa mearga si Diana in picioare sa imi mai trag sufletul. Am devenit experta la facut treaba cu o mina.

Simbata am fost la ziua lui Jenilee si sa vedeti ce jale si suferinta la desfacutul cadourilor. Intimplarea face ca si fetita asta e fan printese si a primit si ea cadouri cu printese.Si noi i-am cumparat, dar nu mi-a venit in cap sa ii iau si Emmei ceva si asa a mai plins si suferit:)). Mie imi venea sa rid, dar saracuta tare a mai jelit pina cind mama lui Jenilee i-a dat o cutie cu un joc cu printese. Iar la tort a vrut si ea sa sufle in luminare dupa ce a suflat sarbatorita. Si dupa ce a suflat Emma, au mai vrut vreo 2-3 copii. Deja i-am spus ca o sa aiba si ea tort cu printese si ca o sa primeasca si ea cadouri cu printese, iar eu, mama nebuna si sclerozata, deja i-am cumparat farfurii, pahare si toate timpeniile astea cu printese pentru ziua ei.

Cred ca o sa venim in Romania pe la inceputul lui iunie, dupa ce ii facem petrecerea de un an Dianei aici. Vrem sa mergem si vreo 3-4 zile la Paris si apoi sa venim in Romania. Vrem sa ajungem si la mare. O sa ne ia maica-mea bilete. Sper sa fie vreme misto. Ne intoarcem inainte de ziua Emmei ca ii facem ziua aici.

O sa incerc sa pun si eu niste poze acusica.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Gata, am pus poze noi aici http://community.webshots.com/album/547663892Aahxwx .

Si aici ca sa vedeti ce fac eu cu Emma acasa cind imi permite timpul, din pacate:( http://community.webshots.com/album/547663581ANjJzZ .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana.. mi-au placut pozele.. diana are nista falcute bune de smotocit, si-mi plac mai ales pozele cu amandoua

catelusul meu schiop si-a revenit nesperat. azinoapte pe la 3 ardea un pic, i-am bagat printre dinti 5ml de calpol si i-a trecu. mai schiopateaza nitel, dar spre marea me disperare se simte plin de energie...

asa ca eu ma pregatesc de expeditie la bunici. o sa stam o saptamana, timp in care sper sa-i bag net lu' mama, sa-l duc pe andrei 5 zile la gradinita, si daca se poate, sa dor si eu...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

intram si noi la raport, se pare ca nu e chiar asa rau vacinul asta!
n-a mai facut febra, doar mai schiopateaza si-l doare piciorul.
asa ca am scapat... pana la scoala!!!
le mai avem pe-alea optionale, dar parca havrixul e in mana...

partea buna e ca, din pozitia in care l-am tinut, n-a vazut cu ce anume instrument i s=a "maltratat" piciorul. om vedea ce-o mai fi.

pana una alta incerc sa-mi revin dupa vestea de-aseara, cu mamica aceea care a murit la nastere... of, uneori dumnezeu e atat de nedrept...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si pe mine m-a intors pe dos vestea despre AndreeaC care a murit la nasterea fetitei ei Maria. Foarte, foarte, foarte trist.
Dumnezeu s-o odihneasca. Iar Mariei sa-i dea o viata frumoasa si s-o ocroteasca la orice pas!

Imi pare rau....nu vreau sa stric atmosfera subiectului, dar din pacate se intampla si din astea in viata. Trist.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Hai sa vedeti o poza misto http://community.webshots.com/photo/547663892/2781516400086050870KDcEUt .

Fetele astea ale mele nici gemene daca ar fi fost nu ar fi semanat asa de bine. Vad ca s-au inteles sa ma chinuie amindoua cu mincarea. Diana a intrat si ea in greva foametei. A luat-o pe urmele lu' sor-sa ca si Emma cam tot pe la virsta asta a inceput sa ma chinuie cu laptele. Nu mai vrea deloc. Cum simte gust de lapte, cum scuipa. Ieri a mincat numai fructe cu cereale si iaurt dimineata, pe la 15 a mincat 120 ml de lapte si de abia seara pe la 9 a mai mincat vreo 60 ml si apoi dimineata la 5 120 ml cind urla de foame. In rest, nimic. Ma apucase iar crizele de nervi si am facut urit cum faceam si cu Emma. Saracii copii:). Probabil ca va trebui sa ma scol noaptea sa ii dau de mincare prin somn. Eu innebunesc cind nu maninca plozii astia ai mei. Aoleu, daca ii calca pe urmele sora-sii, ma duc la nebuni de pe acum. Am inceput din nou show-urile cu strimbaturi, ajutor de la ta-su sa manince, asta la Diana, ca vad ca la Emma "garajul" functioneaza oarecum:)).

Si eu sint f. impresionata de ce s-a intimplat AndreeieiC. M-am tot gindit ieri si azi la ea si puiutul ei si mi se face pielea gaina de fiecare data:(.

Cristina, si mie imi vine sa musc falcutele Dianei in fiecare zi. ii trag citeodata niste pupuri de ii ramin semne rosii pe fata, dar ma opresc imediat ca incepe sa scirtiie:).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7

Mergi la inceput

iuliana, chiar f haioasa poza

eu am intrat sa va spun ca plecam in "vacanta"... vacanta pe naiba, plec la mama cu copiii... sper sa rezist o saptamana, ca am planuri mari.
1. dus andrei la gradi. am vb cu o prietena educatoare, nici o problema, ne asteapta si pe noi sa populam "cladirea". sa vad cum ma descurc, ca si iris, si stat pe-acolo... mai si alaptam intre timp... cred ca o sa fie ceva de genul: sculat dimineata, dus andrei la gradi, intors si alaptat copil, dus inapoi la gradi si sta pana la 12, la 13 inapoi acasa la "vitelusha". parca varianta cu luat amandoi copii la gradi nu-mi surade...
2. recuperat somn asta e de domeniul sf, ca ma indoiesc ca o sa reusesc.
3. completat jurnalele copiilor, pt iris la 3 luni, pt andrei la 2,5 ani. aici o sa fie ceva de munca, vreau sa notez toate pocitaniile de cuvinte pe care le zice si toate traznaile din ultimul timp... si sper sa am destule pagini.
asadar, cu cincinalul facut, pupam toata gasca, si mai ales pe cei care se vaccineaza saptamana asta. stiu sigur de raducu cel mare, ca e programat joi, pe piciorus, sa nu-l doara prea tare si sa scape la fel de usor ca noi; la fel si ceilalti viitori vaccinati!!

daca reusesc s-o conving pe mama sa bage net ne mai auzim, oricum cred ca n-o sa ma pot abtine si intru de pe tf... dar vedem. mi-am propus si-o saptamana de dezintoxicare de net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axa_io spune:

Mama de cat timp n-am mai intrat aici , eu nu va povestesc de balaurul meu gigant ca nu stiu ce sa mai fac cu el, ma dispera , are o energie de ma doboara si in fiecare minut e "mama, mama, mama", daca ar sta dezlipit 5 minute de mine, sau daca s-ar juca singur 5 minute...mare minune!!!!!
Merge la gradinita, asta e noutatea, mi-l tot lauda dar nu-mi vine sa cred...in fine, restul e mare, voinic si daca merge asa inainte intru in faliment la cat mananca si in spital ca am spinarea prastie si sunt satula sa ma aplec la adunat jucarii si alte minuni , va pup in sir pe toate, in lung si-n larg...

aaaa, am slabit 27 de kg, insfarsittttt!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axa_io spune:

ZDRENTE DE CURCAN (sau pui) CU CASCAVAL

Ingrediente ptr 4 persoane

600 gr. carne de curcan (pulpe)
4/5 dovlecei
ceapa
200 ml de smantana
50 gr. cascaval care se inmoaie (tip mozzarella, branza topita, etc.)
50 gr. cascaval afumat
sare, ulei

Taiati carnea fin, dovleceii rotunzi si ceapa inele. Taiati cascavalurile in cubuletze.
In cratita, bagati ulei, ceapa si dovleceii puneti sare si lasati sa se inabuseasca ptr. 10 min. cu capac pe oala la foc mic. Scoateti verdetzurile cu o lingura cu gauri, si lasatile la "cald". Bagati in aceeasi tigaie unde a ramas uleiul carnea, pune.ti sare si lasati.o sa prinda culoare, sa se prajeasca putin, amestecand din cand in cand. Adaugati din nou verdeturile peste carne, si bagati cascavalurile pe care leati "inmuiat" int-un ibric cu smantana la foc mic. Pofta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Ce liniste pe aici! (zisei eu )

Ioana ma bucur ca ai mai trecut si tu pe aici vad ca nazdravanii nostri seamana foarte tare! Sa stii ca ma tenteaza reteta de curcam si asa sotul se vaita ca mananca numai carne la gratar de parca ei ar minca si altceva in afara de carne! si felicitari pentru reusita de a slabi!

Cristina vacanta placuta ti-am dat un mesaj pe Ym inainte de a citi ma bucur ca Andrei si-a revenit repede! Deci nu esti vineri acasa? Am terminat de citit subiectele vechi si pot spune ca sunt la zi!

Iuliana haioasa poza cum ai reusit sa o faci? Am salvat pozele din proiect si am sa le incerc si eu multumesc pentru idei!

Gianna felicitari si sarcina usoara, Doamne ajuta! Pupicei si tie si lui Alex!

Roxana tu cind ne dai vestea? sarcina usoara si tie!

Dana ene numai iti doresc! ai pus poze cu Roxana?

Danat as vrea sa continuam discutia cind ai timp!

Noi suntem bine, eu intre doua interviuri caut o gradinita cu program scurt pentru la anul!

Am pus si poze noi http://community.webshots.com/user/stefandaniel12 nu chiar noi dar cam de pe la Craciun! Dar mai completez curind!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput