Impreuna, Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 9
silvana75 spune:
La multi ani lui Claudiu, sotul Giovei, multa sanatate si fericire!
Doris, ce faci, mama, te pierzi in Mall? Si eu am fost in vizita la Mall, am admirat peisajul ... si cam atat.
Prezent pentru intalnire!
Silvana si Paul
gabirus spune:
Hellooooo!
Pai atunci facem intalnire in 3 martie? Toata lumea ok?
Ceva idei de locatie? Eu am descoperit Cafe de Paris si mi-a placut. E la Bastion. Dar nu cred ca se danseaza. Am putea merge in Tunnel ... Ce ziceti?
LA MULTI ANI lui Claudiu! Sa fie sanatos si fericit alaturi de familia lui!
Angy, merg in Mall la Universal. Vii sa ma iei?
POZE
Ana68 spune:
Saluti,
Doris,baaaahhhhh...sa sti ca iar am facut prostii cu mouse-ul ca am scris si io la greu si am sters(ca si colegul meu) biroul cu shoricelul si ...clicacind p-acolo...s-a dus dracu' masaju' meu...Ptiui drace!
Bey,da' nici cu tine nu mi-e rushine....ca ai scris,manca-ti-as...de parca ai recuperat vreo 5 ani de stat la izolare...
In primul rand saru-mana de sfaturi!Uite ca,cum (cacofonie,da' da bine in pagina)fac rost de banuti,am sa incerc chestia cu vitaminele.Cu siguranta ca la mine e vorba de sampon si stress plus lipsa vitamine,ca deja am inceput sa imi revin si doara de trei ori am dat cu Nivea.Si cu ighetatele....vine ea vara...Ce crezi?ca daca ma apropii de 38 de ani,nu stiu sa ma hlizesc in continuare?...Se pare ca vara am mai multa energie,asa ca nu dispera,acumulez energie in colacii de pe buta si la vara ii eliberez la o inghetata...Bine?
Katik,mey...multam' fain de aprecierea la adresa ucigasei sefe de neuroni parintesti....Hehehehehehehe....rade ciob de oala sparta:pai in maxim 2 ani o sa te citesc si eu pe forum cu cronicile lui bebe din burtica,asa ca nu mai rade bre di mini,ca cin' rade la urma radi mai ghini.....hihihihi...Ma bucur ca bebe 2 e bine!Sa fiti sanatosi!
Silvana,draga mea,din nefericire bugetul familiei nu m-ia permis sa ma rasfat cu ficatei,asa ca am amanat-o...Mancam fasole momentan....Sa ai multa sanatate!
Angy,ma bucur ca te-ai amuzat....Cum scriam si alta data,rasul face bine la sanatate!Si felicitari de steluta!
Mihi,si tie la fel!
Irina....e bine ca esti optimista....Mey,si ce-o sa te mai dai cu schiurile....hehehehe...AMR 3 zile?sau cate?
Felicia,uf,ce necaz....Bine ca ai mers la timp totusi cu micuta la doctor....Las' sa fie tot raul spre bine si sa insanatosire grabnica fetei!Pupici la manuta cu buba!
Gabi,lectia ca lectia,da' sa dea naiba:nu s-a gandit nimeni,mey,sa scoata si un DEX in luaneza?
Mey,vi se facu de intalneala de 8 martie?Mai e pana atunci...Sa vad ce miscari de trupe se efectueaza pe la servici si va anunt daca vin si eu....Ce ai de gand Doris?Ne duci la un Chippendale? hihihihi....
Si sa nu uit:Dia , inca o data,si aici,felicitari pentru nepotica Celine,sa fie sanatoasa si papacioasa si mamicutei Mira sa isi ravina cat mai repede dupa nastere!Si felicitari de steluta!
Caci,fetele,Mira,sora Diei ,a nascut o fetita,Celine!
Mey,io va pupez acum si mai vorbim noi....Ceau!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Gabi ma duc sa-mi caut rochie de nasa daca trebuie te iau,decat sa te pierzi si tu ca Doris,da la tine e si mai grav,ca cine ne deschide capitolele?
silvana75 spune:
Ana, chiar asa? da' se poate? la cate prosii facusi cu mausu' trimisasi mesajul de doua ori!!
Pot sa vin si io cu ai mei la fasole? Aduc io prazu'. Te pup.
Silvana si Paul
Irina_Claudia spune:
Fetelor, ce veselie, ce se intampla??
Gabi eu de acord cu intalnirea si cu Tunnel. Doris ce zici?
Eu vreau sa o duc pe Ioana la Spargatorul de nuci vine teatrul din Constanta cu solisti de la Balsoi , ce zici veniti si voi?
Ana ti bat bre' ca deja numai schiuri si clapari visez.
Giova la multi ani sotului tau!
Dia felicitari pt Celine! Ce nume frumos!
Alina gatasi curatenia? Si asa zici ca Angy le doarme...mai eu nici sa fac matanii si Ioana nu doarme mai mult de 8. Ce sa-ti spun Ioanei ii e dor deja de gradi si de fete...asa ceva nu mi s-a mai intamplat.
Pupici
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
angy11 spune:
Irina,e veselie din cauza ta ca te-ai trezit binedispusa,eu m-am trezit cu dureri de stomac de nervi ca-s nasa,da m-ati provocat voi.
care curatenietoata ziua am stat pe forum,am fost si pana la scoala,iar acum s-a dus linistrea mea ca a venit Daniel acasa si o bazaie-ntruna pe Angy.Spargatorul de nuci?sa n-aud de vreo muzica saptamana asta.Nici televizorul nu l-am deschis de vineri.
Ana,asa e din cauza mous-ului postasesi de ori.Iti trimit si sotul meu la fasole ca e disperat dupa fasole.
Gata cu gluma,ca chiar plec in Mall,vine Emil sa ne ia peste juma de ora.Daca nu apar stiti unde ma gasiti.
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Ma Ana esti mortala cu mesajele tale. Ma faci sa rid de imi trezesc fetita din somn.
Merci pentru urari, va mai scriu eu la scorpiute noutati despre sorela cind mai aflu.
Se pare ca iar ratez intilnirea voastra. Dar promiteti ca dupa aia de la inceput de martie mai faceti una repede repejor?
Ca eu ajung pe 9 martie acasa.
Noroc ca eram constrinsa de data, ca daca era dupa mine ajungeam si citeva zile mai tirziu dar pe 9 fiica-mea implineste 2 ani si pina la 2 ani nu platesc biletul ei de avion! Asa ca, o sa calatorim exact de ziua ei!
Daca cumva va razginditi asupra datei, ma treceti si pe mine pe lista intilnelii. Disponibila incepind cu ora 17h, 9 martie 2006!
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
Doris-Alina spune:
Bey, gagici...
Da zau ca atata voie buna si distractie aici, de mult nu a mai fost...
Eu banuiesc de unde vi se trage...
Se apropie ziua indragostitilor... apropo, unde mergeti cu iubitii?
Dati si mie niste idei...
Angi si Gabi....
Daca pana diseara nu mai apareti, promit sa vin dupa voi...
Si ca sa va distrez in continuare, nu pot ca Ana, ca ea e unica...
Ieri am avut cursuri pana la 8 seara.
Eu incui sala cand plec.
Langa sala mea mai sunt inca 2 sali mai mici, care de obicei erau libere.
Ei, aseara in sala de langa mine a inceput un nou curs de resurse umane.
Si eu, desteapta de mine, la 8, incui sala mea, o incui si pe cea de langa, nestiind ca acolo se tin cursuri.
Si plec...
Pe la 22 suna mobilul, profa de resurse a sunat secretara, care era acasa la acea ora, directorul nu raspundea, si in sfarsit a aflat nr meu.
Asa ca m-am dus cu taxi sa-i descui pe bietii oameni...
Ce injuraturi mi-or fi tras...
Deci Gabi a propus 3 martie Cafe de Paris sau Tunel.
Gabi, daca mai treci pe acolo, intreaba tu daca e nevoie de rezervare...
Eu sunt pentru oriunde si oricand, numai sambata sa fie!
De o pizza nu v-ar surade, sau toate sunteti la dieta?
Vine si Vali, e libera in 3 martie.
Am mai intrebat-o si pe ea de locatii, zicea ca si la Tinecz e f. fain.
Acum depinde cate suntem.
Mey, Ana, am tot intrebat de un Chippendale dar nu am aflat nimic...
Asa ca pana acum au spus prezent la intalnire, indiferent unde se va tine:
Doris
Vali
Silvana
Irina
Gabi
Ana- prezenta obligatorie...ca doar nu lucri sambata...
lista ramane deschisa.
Dia, sa vedem ce se mai hotaraste, dar nu-ti fa griji, ca ne putem intalni si cu tine in 9, amatoare vor fi...eu una vin sigur!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
salutare!
am citit repede, repede tot dar de scris scriu putin acum ca mi-a venit o energie si o buna-dispozitie de zile mari si m-apuc repede sa fac cite ceva, pina nu-mi trece.
revin mai tirziu, cind obosesc
ana si irina, multam de buna-dispozitie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f