Impreuna, Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doris sambata e 4 martie..vad ca te-am molipsit cu voia buna.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Irina...bingo!
Deci vineri in 3 sau sambata in 4?
Eu zic sambata ca sa poata veni si cele care lucreaza pana mai tarziu...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Chiar mi-a prins bine portia de ras. Nu prea rad eu de una singura, dar de data asta ...

Deci, sambata 4 martie, da? Ne punem si "baba" in ziua aia, toate la gramada? Ca atunci sigur vom avea un an vesel si impreuna!

Irina, am vazut si eu afisul cu Spargatorul de nuci si m-am gandit la fel, sa o duc pe Eva. Atunci ar trebui sa mergem la spectacol vineri, in 3.

Ana, hai sa facem DEXUL UNIT AL LIMBILOR DE PITICI sa vezi acolo sf-uri de le dam treaba lingvistilor de-acuma si pe veci ....

Dia, FELICITARI pentru nepotica! Tu cat stai cand vii in TM? Iarasi vii scurt sau ramai de tot?

Pako, ma scuzi, dar am uitat ... Voi cand va intoarceti?

Doris, e ok Tinecz, dar cam departe ptr. fetele care stau prin alte zone, asa ca mai bine undeva central. Si stiam ca sunteti mai multe fan de Tunnel, de asta am zis. Asta ca va stiu fete linistite ... ca daca ar fi dupa mine, eu as merge si sa dansez pe house nu vreau sa-mi ies din forma, ma pastrez pentru cand creste Eva, tin pasul , ce mai! Imi si imaginez cum s-ar uita pustimea de 15-16 ani la noi. Numa pentru asta si s-ar merita sa mergem

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Mey ,eu sunt moarta dupa pizza de la Da Toni,daca ne-am intalni acolo as da-o naibi de dieta.Doris,prezent daca nu se suprapune cu olimpiada.Aflu luni cel tarziu asta.
Mey cat pe ce sa raman in Mall,noroc ca mi-a fost jena sa o pun pe Doris pe drumuri.
Deci cum a fost.I-am dus pe copii la locul de joaca,dupa care Emil trebuia sa mearga la niste colegi de servici undeva in Aradului,la care eu am mai fost dar nu pe post de sofer.Dupa ce lasam copiii ma anunta ca el pleca cu un alt fost coleg si sa vin eu cu copiii dupa el ca imi lasa masina.Sa-nebunesc nu alta,ca urasc sa conduc pe unde nu stiu mai ales pe intuneric.Daca nu-mi era de Doris ramaneam acolo pana catadicsea el sa vina,apoi conduceam eu nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Angy, noroc ca ai postat ca altfel faceam gasca cu Doris si veneam dupa tine in Mall.
Ana, stii ce am facut aseara? In drum spre casa am cumparat 2 picioare de porc afumate si am facut o fasole prima clasa. Aseara la 9 mancam fasole cu ceapa rosie
Dia, sa-ti traiasca nepotica!
Eu sunt de acord cu orice data, ora si loc stabiliti.

Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Silvana,eu aseara eram asa obosita,ca abia le-am dat copiiilor de mancare si Emil cum tot facea mofturi,ca ar manca din aia,ba din,aia,i-am spus sa ia ce vrea si isi luase el o conserva de fasole,ca am spus ca eu nu fac ca el e singurul care mananca.Asa ca si-a desfacut aia si a trebuit eu sa-i fac salata de ceapa rosie,da chiar uitasem de faza cu fasolea de pe forum,chiar trebuie sa-i spun la maica-mea ca ea face.
Restul pe unde sunteti?
Imi merge netul asa de prost de o saptamana,doua ca nu-l mai suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Io-s prin zona.

Dar nu prea bine-dispusa azi. Calin are ceva intalniri de afaceri prin Arad, iar noi la masina avem niste roti tare naspa (nu ne-am luat gume de iarna ). Sunt foarte stresata din cauza asta ... Sper sa fie totul ok , Doamne-ajuta! Daca nu ma suna si ma tine asa toata ziua cu morcovul, diseara il sugrum!

Maine e ziua bunicii mele si tot stau sa ma gandesc ce sa-i cumpar ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvana, Gabi si Irina multumim pt. urari.
Ieri a fost o zi super incarcata pt. noi. am fost si la dr. malai, la controlul de o luna. A luat 1280 gr si 6 cm intr-o luna, e super sanatos si are reflexele unui bebe de 4 luni. Ne-a ferit D-zeu si nu a luat stafilococ sau streptococ din Bega, oricum am stat putin, 3 zile.
In rest suntem bine, ne mai certam cu colici, dar oricum e un baiat de nota 20.
Imi ocupa fff mult timpul,numai pe mama o vrea si la ea in brate. L-am invata prost, recunosc ca e vina mea.

Profit de faptul ca doarme si fug sa-mi spal vasele.

POZE NOI

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Giova, ma bucur ca bebe Marco e sanatos si voinicel. Tare frumos bebe ai, sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de el.
Gabi, ce zici de niste botosei (papuci) de casa sau o pijama si ciocolata, stiind ca bunicilor le plac mult dulciurile, asta in cazul in care are voie sa pape dulce.

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai saluti la fete...

Mey,da' ce hlizeala pe forum aici...mey,mey,mey....
Baaahhhh....m-ati innebunit de cap,ca mi se invart ochii in cap ca cifrele din flipere...despre ce intalnire tot vorbiti voi?Ce 3 sau 4?Cand,buey?M-ati zapacit de tot,de io nu mai inteleg nika....Si in plus mai vine si coana Doris cu "Ana- prezenta obligatorie,ca doar nu lucri sambata..."Sa mor daca pricepesc ceva!Io stiu ca am nimerit in Timisoara asta cu biscuitele pe conducta de apa calda,insa va rog sa ma aduceti si pe mine la zi cu noutatile....
Nah,bun!Si acum:
Silvana,mama draga,fasolica nu mai am,dar si fara parsolica esti binevenita la mine....Ieri mai aveam vreo 4 portii de fasole in cratita si,pe 11 ,ma suna la munca tanti si imi spune ca fasolea s-a stricat toata in frigider....Hait!asta e,am zis si am rugat-o s-o arunce.Asa ca aseara da-i si fa mancare si am trantit o supa cu suc de rosii si costita afumata(care era de fapt numai carnita,fara pic de os) si o musaca de cartofi...din care a mai ramas o portie pentru azi...am halit din ea aseara...
Bine ca ai facut si tu parsolica(are soacra-mea,bunica lui Alex,o poezie:fasolica bob uscat/face noaptea fas in pat).....Am halit si io o data fasole ciorba cu ceapa rosie cu otet si ulei,construita de Marius....si cum sunt gurmanda recunoscuta si am bagat in mine ca in spitalul de nebuni....eheeeeiiii...cine jeluia pe urma de stomac si fiere?Io!
Sa-ti mai zic si cu mausul asta....E asa dulcel si e si optic pe deasupra ca nu ma pot abitine,ce sa fac?!Macar cu mausul,daca restul e in vacanta....hihihihihi....sti tu povestea...aia cu septica...Na,te pup!
Irina,nu ma las,ca asa as mere si io unde meri tu....!!!!Cat ii AMR-ul?
Angy,no problem:veniti la fasole....sau nefasole....ca am scris mai sus ca mi s-a stricat in frigi....
Dia,razi si tu mai in surdina.....Inca o data sa iti traiasca nepotica...Seline,nu?Le incurcasi,hai?
Buey,Doris,io inteleg ca isi mai uita omu' ba una ,ba alta,pe acasa,la servici....asa din lucruri,dar sa-i uiti p-aia incuiati acolo?Da-o-n pusca lu' Stefan cel Mare!Cred ca ti-ai luat injuraturi...de tre' sa te speli cu oceanul Pacific....Da' cum naiba,mey:aia nu au auzit cheia in broasca?Ce nebunie...!!!!Cu intalneala...io zic ca vin...numa' sa ma lamuriti si pe mine...ca sunt cum am spus:extraterestra de discutie...Te pup!
Katik,bate fierul cat e cald!Da-i bice si spor la treburi....ca p-orma sa ai motiv de stat la pat...La ce te agiti ,femeie,atata?Iti face statuie in centru daca iti sclipesc paharele pe raft?Las-o ,draga mea,mai moale....mai ales ca acum ai motiv...si invata sa te misti la relanti,ca de acuma sunteti doi,pai nu?Hai ca am glumit!Spor la treaba si numai bine!
Gabi,n-ar fi rau....Ai citit ca japonezi au inventat un aparat care traduce limba bebelusheasca?e pe bune!Scria in nush ce ziar de treaba asta.Cica poate identifica anumite sunete care s-ar traduce prin "mi-e foame" sau "mi-e sete" si asa mai departe...deci? de ce nu ,daca se poate?!Si cu al tau barbat...ce naiba,mey Gabi?Sti si tu cum e cu gandurile pozitive....
Giova....hehehehehehehe....pai tu ai un urias de flacaias ...Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!Cu intarziere zic si eu "La Multi Ani!" pentru Clau,sa fie sanatos si fericit alaturi voi doi!
Dragelor,va pupez si mai vorbim noi....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput