Impreuna, Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pako, bine ca ati rezolvat. Sunt groaznice panicile astea cu bebici.

Ana, nu am mai apucat ieri sa zic ca e adorabila Luana ta si foarte haioasa lectia de luaneza

Angy, esti nasa? Si eu, in septembrie, tot la verisorul sotului Facem schimb de experienta. Eu deja m-am hotarat unde imi comand rochia Am intrebat la Beauty Center, abo minim e cam 1 mil. Ce sa facem, exclusivitatea se plateste ...

Doris, ce faci? Pe unde tot umbli? Inca nu ai venit din Mall?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata

Alina si Gabi nasicile pregatiti pungile dragele mele ...

Felicia bine ca cea mica e OK, asta e cel mai important.

Azi sunt binedispusa , s-au rezolvat niste probleme nasoale la clienti, asa ca trag cu ochiul mai des pe aici.

Va pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele

Alina si Gabi, traiasca nasii
Pako, si eu am patit la fel cu Paul. L-am apucat de manuta, el s-a smucit si i-am dizlocat cotu'. A doua zi dimineata ne-am dus la medic, i-a pus cotul la loc si gata. Vai, da' sotul era disperat, ii punea tot felul de intrebari medicului "da' cand o se schimba vremea o sa-l doara?". Eu incercam sa-l lamuresc ca nu e rupta mana, doar dizlocata. Asta e, barbatii intra in panica imediat.
Mihi, o mie de
Alina (Angy), vacanta placuta!
Irina, si tie vacanta placuta si ma bucur ca s-au rezolvat problemele cu clientii, macar sa pleci linistita la munte.
Ana, io am o singura intrebare: ai facut ficatei?

Va pup si mai vorbim
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am uitat: ANGY si DIA, felicitari pentru stelute!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Noroc cu voi ca m-am mai inveselit,Gabi ma duc azi in Mall,o caut pe Doris si o aduc.
De nasit nu-mi aduceti aminte,in mai are frate-miu botezul,apoi urmeaza botezul si cununia religiasa a cumnatei din Italia,care o sa fie aici evident,faza cu nasitul nu o luasem in calcul de nici un fel.Tare mi-e ca o sa fie varza vacanta de vara.Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Am venit din Mall....Gabi draga....
Super faine pozele de la patinoar, se vede ca i-a placut Evei!
Si zici ca vrei sa ne pozezi la patinoar?
Crezi ca ne vei prinde in picioare?
Sau ne culegi gramada de pe jos?
Fetelor, sunt acasa pana luni in medical.
Am avut ceva probleme asa ca sunt acasa...nu va faceti griji ca nu mor inca...
M-am simtit naspa , azi sunt mai bine.
Am fost la Mall, am gasit henna, romaneasca si frantuzeasca, am si incercat, dar e o porcarie mare de tot!
Noroc ca sunt de meserie si am facut un test doar pe o suvita.
E ca o pasta verde, seamana cu spanacul fiert si puuutteeeeee...
A trebuit sa-l atentionez pe Radu sa nu cumva sa guste din cratita mea unde am fiert ierburile ca ala nu-i spanac...
Bineinteles ca pe firele albe nu prinde.
Asa ca raman totusi pe vopsele profesionale, asta e ...
Angi, m-ai intrebat ce mai e fain prin Mall.
De toate, reduceri inca mai sunt, depinde de gusturi...
Si zici ca lenevesti, ce-ti pasa, esti in vacanta!
Cu drag te fac cea mai frumoasa nasa in iulie, numai sa-mi mai aduci aminte ca e mult pana atunci...
Traiasca Nasa!
A... si felicitari pentru mesajul 500, de fapt pt cele 3 stele.
Katik, ma bucur ca ai primit vesti bune despre bb2.
Si zici ca faci desmat?
Sotul e in delegatie, asa ca joaca soarecii pe masa...
Dia,
Felicitari pentru steluta!
Mihi, m-ai lesinat cu atatia pupici!
Hai mai vino sa povestim, ca iti trec toate grijile ...
Ana, cum zmeului sa nu ma hlizesc, femeie?
Stii, chiar mi-e dor de intalnirile alea la inghetata, unde radeam de se uitau cei de langa noi ca la urs...
Si da, am crezut si cred inca cu tarie in faptul ca intalnirile noastre sunt benefice, din multe puncte de vedere...
Ma bucur ca v-am cunoscut si sper ca vom ramane prietene pana cand, pe rand vom anunta aici nuntile copiilor nostri...
Noi vom arata cam asa , dar tot Impreuna...asta-i clar!
M-ai intrebat ce tratament fac.
Eu folosesc samponul Vichy ( Dercos) energizant cu aminexil si vit. PP B5 B6.
Si o solutie cu care masez pielea capului de 2 ori pe saptamana Alopexy cu minoxidil 2%.
Dar, pentru problema ta, primul pas este sa mergi la dermatologie.
Acum iti spun asa, in general, multe cliente nu dau importanta matretii.
Dar e asa perfida matreata asta, de fapt, sunt tot felul de ciuperci care o produc.
La dermato, iti ia o proba de pe scalp si iti smulge cateva fire de par, pe care le studiaza la laborator si se pune un diagnostic.
Daca testul iese bine si nu sunt boli ale pielii capului, atunci in urma unor analize se stabileste cauza caderii parului, a ingrasarii (ungerea lui), -seboree.
Si tratamentul se da individualizat, in functie de cauza.
La tine cu siguranta poate fi pe baza lipsei de fier, anemie, sau un deficit de vitamine, B in general.
Sau pe baza de stres, oboseala.
Sau samponul pe care il folosesti nu-ti face bine.
Poti incerca o perioada sa te speli cu un sampon facut de tine in casa.
Adica 2 galbenusuri de ou, in care pui o fiola de vit. A, una fiola vitamina B6, una B 12, una vit. C, si 2 pastile acid salicilic ( aspirina).
Cu chestia asta te speli pe cap, stai cam 40 minute apoi te clatesti bine.
Nu are ce sa-ti faca rau.
E o dulce Luana ta...mi-a placut textul la nebunie...
Parca o aud pe Ines cam acum un an...
Pako, ma bucur ca s-a rezolvat problema cu manuta printesei!
Cand vii ?
Ca deja nu mai avem rabdare sa te cunoastem!
Amutza, felicitari pentru cei doi dintisori ai Talidei!
Silvana, merci de telefon, ca te-ai interesat ce-i cu mine...
Sa continui tratamentul pentru conjuncticita...

Ei hai sa nu va mai tin pe jar...
Iarasi eu, nu dati cu rosii...asta sunt si alta mama nu mai face...
Vroiam sa va propun sa facem o intalnire mare si de neuitat de 8 Martie, de ziua noastra!
Dar, cu siguranta trebuie sa ne grabim, sa facem rezervare...
deja, sunt liste cam peste tot...
Asa ca astept din partea voastra propuneri pentru petrecerea noastra de 8 martie...locatii, nr. de tel. adrese...

Sunt prin zona, revin...
O zi buna tuturor!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Angiiiii...am venit de la Mall....
Bine ca m-ai gasit...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

V-am spus eu ca o aduc?
s-a mai pierdut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doris super ideea ta! Numai ca te rog eu daca se poate si fetele sunt de acord sa fie intalnirea in 3-4 martie ca din 6 incepe postul si eu nu mai pot veni. In rest , las fetele care stiu restaurante sau locatii unde sa putem si dansa, nu?

Alina bey vezi ca faci pofta si la altii de vacanta, ca eu nu m-am dezlipit de forum inca...

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Irina,nici eu nu m-am dezlipit,dar acu trec la treaba,abia acum s-a trezit Angy,dupa ce am facut o galagie in baie langa camera unde dormea ea,am folosit foenul,am facut cafea la presso care face ca un tractor,am facut suc de grapefriut cu storcatorul,am uitat mobil cu alarma pusa,ea tot dormea,asa ca mai inainte am intrat in camera si am tras jaluzelele,abia atunci s-a trezit.
Acum am vazut si eu mesajul,prim,al lui Doris.Mi-a luat ceva tipm sa-l citesc recunosc.Eu sunt pentru intalnea,dar nu stiu in ce date voi fi la Olimpiada la Resita,care an intele ca v-a fi inainte de 10 martie

Mergi la inceput