Impreuna, Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 14
diana1971 spune:
Angy mamaaaaa cati pupici imaparti ....vezi ca ramai fara nicu unu!!! ...uite unul de la mine
MIhi- merci de intrebare, sunt bine, burtik se retrage,am slabit dupa prima luna enorm de la 74-in luna 9- la 60 ... mai putin decat inainte de a ramane gravida si acum am recuperat .dar tu ce mai zici??
pufuletul meu creste,gangureste,rade, face balonase,suge pumnii-amadoi daca se poate....are succes enorm la femei ...asa ca sotul meu m=a anuntat ca se va plimba el cu copilu'.
oare mai bantuie careva pe aici ?
va pup
diana
gabirus spune:
LA MULTI ANI, DANA-ALEXA! Sa traiesti fericita cu noi pe langa tine
Angy, ce mai program ai avut saptamana asta! E fain sa ai musafiri, dar la un moment dat te saturi si ai vrea casa pentru tine si un pic de liniste (in fine, cam cata liniste se poate cu doi nazdravani). Te pup si eu
Danitin, cum merge cu romantismul?
Mihi, pupacila, cand iti pui net acasa?
POZE
angy11 spune:
Ce e cu linistea asta aici?V-ati ascuns toate,sau iara trebuie sa pleca sa va caut.
La multi ani Dana!
Gabi,ai dreptate,cu musafirii,mi s-a pus pe suflet.
Diana,sa-ti traiasca Pufuletul,Daniel cand a inceput sa vorbeasca,ii spunea la taica-su sa il duca in Complex la gacici,asa ca saptamanal ieseam cu el sa mancam in complex sa vada gagici.Acum se rusineaza doar daca ii povestim :)))
Ana68 spune:
Saluti tuturor,
Dana,la multi ani cu sanatate!Sa ai parte numai de bine si 1000 de ani de fericire alaturi de baietii tai!
Toate fetele,va pup si eu si va doresc tot binele din lume si sa nu va suparati ca nu va scriu la fiecare in parte.
Se pare ca treaba cu tusea mea e tot mai nasol...Nush ce naiba am,ca inca nu am aflat.Vineri seara am fost la dispensar,insa doctorita nu a mai venit asa ca reteta mi-a dat-o asistenta...asta mai nou e si doctorita.Ce pusca mea sa fac?La cat de rau ma simteam am luat-o si am inceput sa iau pastile.Mare lucru nu se vede,asa ca luni trebuie sa merg iar la dispensar sa ma consulte doctorita.
Cand inspir e ok,insa cand expir parca fierbe ceva in plamanii mei,asa se aude,ca o bolboroseala....eu aud...Plus ca de dorm pe spate ma sufoc...Ca naiba!Sa fie asta inceputul sfarsitului?O fi dat dracului aviara in mine si io habar n-am...Cel mai tare ma deranjeaza tusea asta,ca ma doare tot cand tusesc...si am senzatia ca imi scuip plamanii...UF!
No pupaturi la toate si aveti grija de voi si multa sanatate va doresc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabirus spune:
Ana, ai mare grija! Suna a pneumonie ... Ar fi bine sa ajungi totusi la un medic cat mai repede. Sigur nu scapi de antibiotic.
Angy, noi am fost de dimi la sanius in Botanic Superb a fost! Iar dupamasa la Metro la tura saptamanala de aprovizionare. Asa ca am chiulit azi de pe forum.
POZE
angy11 spune:
Ana ,asta voiam sa spun si eu,pneumonie,ai grija,nu e de joaca!
Gabi,tot de teama racelii,bronsitei care treneaza la ai mei nu am iesit la sanius.
Doris-Alina spune:
Ana draga, ai grija...
Si eu zic sa mergi urgent la medic, eventual chiar la urgente, daca e nevoie.
Eu am avut exact aceleasi simptome, si s-a dovedit a fi pneumonie interstitiala, ma ardea in piept cand tuseam, de fapt nici nu puteam tusi de durere.
Mi s-a dat tratament cu augmentin, care nu m-a ajutat prea mult, apoi am inceput injectabil cu gentamicina.
Si a durat cam 2 saptamani.
Ia-ti tu frumusel un medical si vezi ce este, ca nu-i de joaca!
Sanatate multa!
Gabi, si noi am fost cu sania, dar nu la derdelus in botanic, ne-am plimbat pe strada cu sania.
A dormit rupta Ines ieri, a obosit-o joaca la zapada.
Multumim lui D-zeu, e sanatoasa...deocamdata!
Nu mi-ati raspuns ... ce fac cu rezervarea?
Mai doriti la Tunel sau altundeva?
Sa stiu ce fac, ma duc sa vb sau nu...
O duminica calda si frumoasa va doresc!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Doris, mie imi este egal. Daca nu mai au chef fetele de Tunnel, putem merge si in alta parte, in Komodo sau in alt loc de prin zona. Sa vedem ce zic si ele.
Ana, cum mai esti?
Eu sunt in plin proces de fabricare de papa: pui cu ananas si fistic Abia astept sa vad cum a iesit
POZE
AbraMack spune:
Buna ziua, doamnelor! Pana acum am vazut topic cu Banatul, de abia acum am descoperit ca este unul si cu Timisoara... Hehehe... eu sunt departe rau dar dat fiind faptul ca m-am nascut si am crescut acolo, tot timisoreanca se cheama ca sunt... nu?
Ma uitam la pozele dumneavoastra cele incluse la categoria INTALNIRE 12. Am o curiozitate: sunt cumva facute in Sakura?
Sper sa ma acceptazi si pe mine si sa reusesc sa ma integrez asa, lin ca tare greu ii departe... Va tzuc, ceau!
AbraMack
Ana68 spune:
Salut fetele,
Gabi,Doris si Angy,saru-mana ca mi-ati citit oful si ca mi-ati scris cam ce ar fi....
Maine dupa-amiaza am sa merg iar la dispensar,sa ma asculte si doctorita(sper sa ajunga maine la dispensar).Daca nu,tin cont de ce spune Doris si merg la urgenta,ca sa fac?
Cum imi mai e?Pai amestecat:ba ma simt mai bine,nu prea mai tusesc,ba ma apuca cate un acces de tuse de ma sufoc toata...si ma enervez de mor...Mai nasol e ca nu prea expectorez,cu toate ca iau Bronhexim,cu toata bolboroseala din interiorul corpului...am senzatia aia de a scuipa,cum se spune,dar ce?ca nu prea e ce...Oricum iau deja antibiotic,Gabi...se cheama(stai sa vad cum se cheama)...Ceclozone,pastile de 750mg,una la 12 ore...Nu prea are efect sau mie nu mi se pare si parca vad ca ajung la injectabil si imi fac singurica...
Maine am zis sa merg totusi la servici si de mi-o fi rau cumva vin acasa....
Culmea e ca daca dorm pe partea stanga,la expiratie se aude tare rau bolboroseala aia.Daca dorm pe dreapta nu se mai aude si in plus respir si mai usor...Totul e sa dorm cat mai sus pe perna,eventual in fund...Las' ca vad ce mi-o zice maine doctora si va mai scriu....
Pana una alta va pup si va doresc multa sanatate - ca tare rau e sa fi bolnav si sa aveti o saptamana cat mai buna.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana