Impreuna, Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 13
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Cuculeana, bine ai venit si sedere placuta!
Angy, ce sa-ti zic? Merge incet da' bine. Greu se lasa convins sa faca semnele, face putine, da' bune.
Doris, ai ajuns acasa? Hai ca acum fac trupa cu Angy si venim dupa tine!
Katik, te pup!
Felicia, e bine ca a inceput pitica sa doarma noaptea. Nici eu nu am avut problele de somn cu piticu' meu.
Gabi, ai gasit cadou pentru buni ta?
Fetele, va pup si pentru ca maine nu am acces la net ii spun de pe acum La multi ani cu sanatate, fericire si numai impliniri lui Alexa.
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
gabirus spune:
Irina, te-ai gandit foarte bine Sper sa fie cumintele zapacitele.
Silvana, i-am luat o crema cu unt de cacao si o cana dragutza. Si o gramada de praji, ca nu am vrut sa o las pe ea sa faca.
Va multumesc pentru urari, i-am transmis bunicii si s-a bucurat tare mult. E o dulce.
Ce bine ca vine weekendul! Saptamana asta chiar nu am avut chef de job. Vreau acasa ...
POZE
amutza spune:
Salutare fetele!
Profit si eu de timpul pe care-l mai am sa postez si eu ceva pana doarme bubulina mea. Sa va anuntam ca acum avem trei dintzishori care ne ies. Dar ciudat este faptul ca ne creste sus dar nu cel din fata ci incisivul lateral. Deci nu o sa aratam ca un iepuras mic ce suntem. Si mai facem si la olita de cate ori o pun. Sa speram ca o tinem tot asa.
Giova, cu scuzele de rigoare ca nu mai intrasem cam de mult pe forum, vreau sa va felicit de amandoi ( ca acusi e si ziua ta)cu un sincer LA MULTI ANI! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna, alaturi de cel mai proaspat membru al familiei care apropo este un scump de bebelush.
Alexa si pentru tine de pe acum ca sa nu raman codasa ca de obicei. Tu ce mai faci? ce mai zici?
Cuculeana bine ai venit printre noi! Mai poti gasi haine de gravida si la Galeria nr. 1. Am vazut tare dragute si acolo. Bafta la cautat si cumparat.
Eu nu stiu sigur daca vin la intalneala, asa ca .... pe mai tarziu ca s-a trezit bubulina si tre' sa mergem afara.
Va doresc o zi buna in continuare.
Irina_Claudia spune:
Ceau,
Dana iti urez si eu anticipat un sincer La multi ani, sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi ai tai!
Fetelor, saptamana viitoare voi fi in concediu, la Straja , asa cum v-am tot batut la cap, asa ca o sa ma gandesc la voi in timp ce-mi beau ceaiul cald langa Partia Soarelui.
Va pup si week-end placut, sa ne auzim cu bine !
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Mihi spune:
Salut dragele mele!
Abia azi apuc sa va scriu!
Giova sa traiasca fericitul tatic!
Alexa00Draga mea pe unde disparusi? Sper ca esti bine! Iti urez in avans La multi ani pt ziua de maine, ca nu o sa fiu pe net!Sa fii fericita!
Silvana si Ana si io am facut ciorba de pasui sambata trecuta si mai am si acu...e delicioasa cu ceapa rosie!..Ficateii maine sper!
Irina si Gabiva invidiez cu baletul...vreau si io fetita ..nu ma vrea nime de cuscra?
Amutza sper ca sunteti ok! Vezi cum iei analiza, tre sa o ti in frigider ca io n-am tinut-o si au iesit o gramada de carcalaci...si imediat dupa ce am repetat-o, respactand regulile de recoltare ..a iesit sterila! Sa fiiti sanatoase!
Angyte pup..acu 3 sapt cred, a cumparat cineva din Lugoj pt fiica lor de 16 ani ceva boxe sau statie...Cica-si compune singura melodiile..si canta la voi in cor la Vidu...si m-am dat mare ca am o pretena profa la Vidu..adica tu!
Dorisvin si io la intalnire
katik sa te lase greturile mai repede! Si un puszi pt kes lany!
cuculeana bine ai venit!
pako te asteptam in TM
danitin tot cu inimioarele si sagetile lui cupidon?
dia_codat[
diana71 mami de pufulet, nu mai zici nimic?
Noutati mai vechi:
Sambata m-am cantarit...am trecut de la M la L ..am pus 5 kg din vara
pana acu!
Duminica am facut 5 ani de la casatorie...am sarbatorit cu pizza si bere...acasa doar noi patru!
Toata saptamana...eu plina de energie...doar mintea in reluare.
Am trecut dintr-o extrema in alta.... de la plans la ras...
Lori: "Mami de ce aduci tot tanti din astea batrane...de ce nu cauti la bloc una tanara"...el are impresia ca la case stau numa babe...
Arpi mai nou deschide usa la aragaz,.. scuipa pe geam,... inchide usa si se uita cum curge scuipatul...si zice "ute mami"
Am dadaca ...dar tot nu-s multumita...o-i fii eu prea pretentioasa!
Va pup pe toate si distractie in we
Mihi
POZE
gabirus spune:
Mihi, sunt tare haiosi ai tai baieti . Io te-as lua de cuscra ca mi-i tare drag de tine, dar hai sa zic cum facem (Eva nu e de dat ca ma linseaza Silvana ): mai bagi tu o fata si ti-l capeti pe Lucas de ginerel. Merge?
Amutza, sa-ti traiasca dintoasa!
Ana, tu pe unde mai esti? Te pregatesti de o septica de vineri seara? Jucati si pe pedepse?
POZE
Doris-Alina spune:
Salutare...
Am fost tare ocupata...asa ca scurt de tot,
Mihi, ma bucur ca vii...
Cuculeana, un Bun venit la noi...
Am fost azi la Tunel, dar fiindca sunt desteapta rau, am trecut pe la ora pranzului pe acolo si era inchis...de la ora 18 deschid.
Asa ca am sunat acum.
Ca sa facem rezervare pentru 4 martie, trebuie sa dam un avans .
Am intrebat daca 10 lei e de ajuns de fiecare persoana si mi s-a spus ca nu.
Cam 20 /pers.
Am intrebat daca astfel ne obliga sa consumam de 20 de pers.
Raspunsul a fost: Cam asa...
Oricum trebuie sa merg acolo sa vb clar ce si cum...
Dar daca ne obliga sa consumam de minim 20 ramane voi sa spuneti daca puteti...
Astept sa imi spuneti!
Pana acum vin:
Doris
Vali
Silvana
Irina
Gabi
Ana
Mihi
lista ramane deschisa...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Dana, sa ne traiesti 100 de ani fara reparatii...
La multi ani!
Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate tie si familiei tale,
o viata plina de bucurie, pace si liniste sufleteasca!
Sa fii fericita ...
Petrecere frumoasa...
Ciocnesc un pahar anticipat in cinstea ta, ca dimineata sunt la scoala!
Si de la mine, un buchet imens de flori...pentru ca meriti!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Mey fetelor,seara de seara am avut musafiri,asaaa ceva!
Pe ieri nu se intrevedea nimic trebuia sa mergem pana la ai mei,imi intreb pe la 16.30 pe messenger,sotul daca mai intarzie la servici si imi raspunde : nu plec acum vin cu Dan si Elena,si sign out.Sa paralizez nu alta ca dupa musafirii de miercuri am strans doar sumar,casa era vraiste,astia un tip si o tipa de la o firma din Bucuresti,care a implementat ceva la ei,foarte misto de altfel,dar casa mea era praf,am crezut ca-l sugrum,vorbisem toata ziua cu el,putea sa-mi apuna ce are de gand si ma pregateam,era altceva.Pana la urma am intrat in priza si eu si copiii si a fost bine.Sa nu uit pe copii ca sa reactioneze asa rapid i-am platit 100000 de bucata,n-am avut probleme au fost ceas.veninid cu astia am aflat ca pe tipa urma sa o gazduim si azi ca are tren abia la 22,asa ca pe azi am facut program de Mall,ca tot e mai big decat ale lor si sa-l vada,apoi am venit acasa,am stat eu cu ea sotul a plecat la fotbal,ne-am simtit excelent,am avut ce povesti ca babele din inchisoare,care nu voiau sa iasa ca n-au terminat de povestit,apoi a venit Emil si a dus-o la gara.
Cesa mai zic parinti denaturati,am facut varza vacanta copiiilor!
Saraca Irina intrase pe messenger cand eram cu cheile in mana,incercand sa inchid calculatorul si sa plec la Mall.
Mihi te pup,bine ai facut,sigur ca suntem prietene!
Gabi,Ana,Amutza,Giova,Doris,Irina,Alexa,Danitin,Felicia,Katik,care mai suntei va pup pe toate!