Impreuna, Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!
In primul rand multumesc mult de urari.
Am fost tare ocupata si obosita in ultima vreme.Si se pare ca lucrurile vor mai merge inca asa vreo 2 saptamani.
Ce aud eu?Se pune de o noua intalnire?Spuneti unde si cand si spun prezent!Chiar mi-e dor de voi toate!

O saptamana buna la toate,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Uitasem sa va scriu....Stiti vorba aia :toate belelele in kuru' babei mele? Dupa ce ca sunt vai de capu' meu cu tusea asta....azi pun si cireasa pe tort:m-am oparit cu apa clocotita.
Asa-i ca-s culmea?Astea-s legile alea ale lui Murphy,nu?Si cum un necaz nu vine niciodata singur....
Am fiert cremvusti si cand sa iau craticioara de pe foc m-am fript la deget si mi-am tras brusc mana.Evident craticioara a urmat traseul mainii si s-a prabusit pe mocheta,cremvustii prin bucatarie,iar sosetele mele ude cu apa in care fiersesera cremvustii...O soseta am reusit sa mi-o smulg rapid,insa pana am scos-o de pe picior si pe a doua...raul era gata,iar eu m-am ales cu ditai opareala de vreo 15cm patrati pe laba piciorului,deasupra...cu piele luata si basici...Am dat cu Tetraciclina si m-a lasat usturimea,ca asta aveam acasa,insa am sa cumpar maine crema de galbenele.....
Gabi,cum o fi la mine,de patesc toate astea?Mi-a facut cineva ceva ghicituri sau planetele s-au bagat in umbra?
Hai sa aveti parte numai de bine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara!
Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa,pe mine ma asteapta una super grea,apoi vineri plec cu frate-miu si cu Emil in germania dupa clapa lui Daniel.Faza nasoala e ca au si Emil nu avem invitatie.Am vorbit cu cineva care e foarte ocupat si nu stiu daca se incadreaza sa-mi trimita.
Am vrut sa-mi intaind parul acuma seara dar nu cred ca mai apuc,ma doare si capul pe deasupra.
Mey Ana,ghinion peste ghinion,ti-ai pus compresa macar?
Abra,ti-am urat bun venit la Banateni,iti urez si aici,mai sunt fete care scriu in ambele parti,ca si mine de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

AbraMack, un calduros Bun venit si de la mine...
Dana, ai petrecut fain?
Te-am trecut pe lista prezenta...se putea astfel?
Ce-i cu Katik?
Iar are greturi saraca...
Va doresc si eu o saptamana frumoasa...

Lista prezentelor la intalnirea din 4 martie:

Doris
Vali
Silvana
Irina
Gabi
Ana- daca se simte bine pana atunci...speram!
Alexa

lista ramane deschisa...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

Of, of, Ana...chiar a dat ghinionu' peste tine.Vezi pentru gat sa nu bei ceaiuri fierbinti....daca nu vrei sa ai un mare puroi acolo.Iar cu opareala...un galbenus de ou era bun de intins imediat pe rana sau ce am mai auzit io...mierea cica e buna.Sanatate nulata!

Irina, vacanta frumasa!
AbraMack, bine ai venit printre noi!

La noi a fost un week cu soare dar fara zapada...nici nu cred c-o sa mai vedem zapada...in zona asta(Frankfurt)e multa ploaie...bine ca scapam de ea

Apropo...Angy, in ce zona veniti pe aici??

pupici, Felicia si Andreea(17.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele,
va doresc o saptamana usoara!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Felicia,venim intai la Ausburg il lasa pe fratele meu,apoi Shcongau,de unde luam pianul copilului,apoi speram ca ne primeste varul sotului la innoptat in Inglostadt,nu stiu daca am scris bine,daca nu cautam o pensiune sa dormim,ca apoi dimineata sa plecam spre Romania.Spun primeste,deoarece avem rude in Germania,carora niciodata nu le-am cerut nimic,ca nu aveam de ce,taica-miu pe vremea lui ceasca a facut turul lumii de 2 ori cu formatia Gherghe Zamfir,deci nu suntem picati din luna,dar mai tarziu frate-miu se afla intr-un oras din Germania cu Filarmonica de aici din Timisoara,oras in care traia si varul primar al mamei,ca atare frate-miu s-a gandit sa-l sune sa se vada,sa-i dea invitatie la Concert,etc,tipul a zis ca vine sa il ia,sa doarma la ei....drept care fratele meu a refuzat cazarea la hotel de care beneficia Filarmonica,si a stat toata ziua si toata noaptea sa -l astepte pe tip,ca nu pot sa spun unchi,a dormit pe jos ca un infractor,asteptandu-l pe asta.Mai tarziu s-a scuzat prin alte rude ca nu a avut timp!
Alta intamplare cu varul sotului de la Inglostadt,e ca in 2000 sotul avea nevoie de chemare pt. as vedea fratele plecat in Italia,a apelat la el si a spus ca daca nu vine la el in Germania el nu face chemare!
In final a facut chemarea un fost coleg de-al meu cu care ma intalnisem intamplator in Timisoara,de altfel e si tipul care mi-a aranjat cu pianul,dar acum are probleme,i-a murit bunica,era in Romania,cand l-am sunat cu invitatia,nu stia de capul lui.
Of,ca m-am intains cu povestile,deci in sud mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Angy, urata faza cu unchiul...
Eu cred ca nu mai sunt probleme la vama referitor la invitatie.Stiu ca s-a scos legea in care aveai voie doar 90 de zile pe an sa stai.
Dar cu ce carati pianul ala? e mare?
Ma intereseaza pentru ca si noi vem ceva mobila de adus in tara....

Am vazut un interviu cu Gheorghe Zamfir acum cateva zile bune la televizor....s-a dus peioada lui buna....cica nu mai are formatie....el ar vrea sa infiinteze una dar nu are buget.

Ne desparte cam 400 de km....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

BINE AI VENIT, ABRA MACK!

Nu era Sakura la intalnirea 12, era Time Cafe.

Ma duc imediat sa deschid capitol nou.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68937" target="_blank">CAPITOLUL 38

POZE

Mergi la inceput