OU 148/03.11.2005 -(p.2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Da, asta chiar ca-i minuneRozi, dar chiar trebuie sa mergi lunar acolo, sa faci coada, nu se poate depune si prin posta?
Si daca eu nu sunt in tara, pot imputernici oare pe cineva sa mearga sa depuna adeverinta pentru mine?

quote:
Originally posted by Rozi

Ati vazut minune? In fiecare luna va trebui sa depunem la Primarie adeverinta de la angajator ca nu obrinem venituri impozabile... sau macar o declaratie pe propria raspundere. Uite asa ne cunoastem, ne imprietenim... ne vom creste copiii pe aleea de la primarie, unde vor fi cozile... Funny, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Lasa fetelor, ca mergem si ne apucam de schimbat pampersi pe ghiseul alora, sa vezi atunci cum gasesc urgent solutii

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by Loreena

Cristina cand au depus dosarul tau de la firma la cnpas...ca la mine acum 1 zi le-au refuzat nu au primit; esti din Bucuresti, nu?

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Acum 2-3 zile maxim.Si nu are de ce sa ma minta ca seful este taica-miu si tipa ma cunoaste de cand aveam 5-6 ani ,suntem prieteni de familie si isi da tot interesul sa ma rezolve.
Da din Bucuresti - sectorul 3

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In primul rand, sper ca mosul a fost darnic cu voi.

Intrebarea mea este urmatoarea: pe 12 ianauarie 2006 mi se termina concediu postnatal. Daca incep direct serviciul, fara vreo zi de CIC, am dreptul la stimulentul de 3 mil ?
Ca daca e nevoie, intru 1-2 zile in CIC, dar mi-e tarsha de actele care trebuie completate ptr. 2 zile.

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu sunt tare nelamurita.
Angajatorul mi-a depus un dosar la CNpas, dar mai departe nu stiu ce trebuie sa fac. O prietena care este si ea in CIC mi-a spus ca tot angajatorii trebuie sa depuna un dosar care cuprinde adeverinta (acelasi model ca la cnpas), copie de pe certificatul de nastere al copilului, copie de pe buletinul meu si cererea cu care am intrat in CIC, la DMSSF, pana la 30 decembrie.
As vrea sa stiu scrie undeva ca trebuie sa faca angajatorii acest lucru, ca altfel cei de la mine nu se duc. Si unde este pentru sectorul 4?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu am mai sunt acum la primaria sector 2 si mi-a dat un nr. de telefon la care sa sun dupa 1 ianuarie 2006 - 310.14.29 Directia generala de asistenta sociala Protectia copilului sector 2; alte noutati nu au.

De la minister mi-au zis ca saptamana asta sau in prima saptamana din ianuarie apar normele si daca angajatorul nu depune dosarul, il depune mama la Directie , pentru bucuresti a zis cea de la adresa Parintele Galeriu nr 6, de pe mosilor, punct de reper Mihai eminiscu cu calea Mosilor; 211.39.32; 210.72.45.....oricum am sunat si acolo si mi-au zis ca nu se stie nimic; in spate la banca transilvania; mamele care depun ele personal dosarul si nu angajatorul si care au fost in Cic si pana acum pot depune si cererea tot acolo; ministerul le-a zis sa puna la dispozitie cereri; se completeaza pe loc; asta ca sa nu mai facem drumuri si pentru cerere la primarie; asta e valabil doar pentru mamele care au beneficiat de cic pe legea veche.

o sa mai sun asa informativ......pentru ca se pare ca se bat cap in cap informatiile

a si a mai zis de la minister ca dischete se depun doar de catre angajatori in cazul in care au mai multe mame aflate in CIc, eu daca depun personal nu am nevoie de discheta.

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mamicilor, ce-i haosul asta aici???

Cele care au dreptul de CIC deschis, adica se afla in plata unei firme, ar trebui ca firma sa depuna acea discheta(programel) cu date despre mama, copil, adica sa dovedeasca CIC-ul pe care-l platea. Aceste date se centralizeaza de catre Casele de Pensii si se predau urmatoarei institutii, Diresctiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, adica ce-i ce platesc alocatiile acum.
LA primariile de domiciliu se vor depune dosarele noi, cele care doresc sa intre in CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu sint in concediu din ian 2004. Am sunat la Directia de Protectie Sociala sect 2 si mi s-a spus ca inca nu se stie cine o sa primeasca dosarele si ei abia din februarie o sa dea banii, pina atunci ramin toate la fel. Mi s-a spus sa sun dupa 6 ian la ei, sa aflu mai multe, ca pina acum si ei sint in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Asa este! Viitorii platitori nu stiu foarte multe detalii, de abia acum se obisnuiesc cu ideea; asteapta normele de aplicare, care ii vor scoate din ceatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

De aici se pot obtine informatii cu privire la CIC:
www.ddfssbuc.org

Este si proiectul normelor de aplicare a OUG 148.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput