OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 5
Loreena spune:
am sunat iar la minister acum si am intrebat; deci de saptamana viitoare si pana pe 15 ianuarie se pot depune la directii dosarele complete de catre persoanele aflate deja in cic sau din ian 2006 la primarii sau dupa ce primariile sunt instiintate de norme si de data de depunere; iar cine intra in cic din 2006 depune din ianuarie 2006 toate actele la primarii
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
codruta_grg spune:
Eu vreau sa merg sa depun dosarul de intrare in CIC maine. Vreau sa cer cu 4 noiembrie, data la care mi s-a terminat concediul de maternitate (asa tarziu, ca numai acum am primit stagiile de cotizare de la firma veche). Oare imi dau cu data asta?
Unde depun pana la urma dosarul (si ca firma si ca angajata)-ca io mi-s patroana
?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
laura radulescu spune:
Am sunat acum la DMSSF Bucuresti din Pta Amzei nr.13, tel.2128415 si mi s-a spus ca informatii se vor obtine dupa 03.01.2006.
Pe cine sa credem? Pe cei de la minister sau pe astia de aici?
Loreena spune:
pe cei de la minister !!!!!!!
am sunat la directie sa vad ce si cum depun; si cum am zis de cic a inceput.......plata pt decembrie se face pana la 31 decembrie si nu in ianuarie; despre dosare vorbim dupa 3 ianuarie.............doamne ca astia nu sunt intregi la minte....
asa ca am sunat inapoi la minister.la dna radoi ea s-a crucit a zis ca nu se poate mi-a cerut numarul de la directie si a zis ca ei au trimis circulare de informare la directii si ca maine sa o sun ca azi e seful plecat si sa vorbeasca el la directii.a zis CLAR ca este cum a zis ea cu depunerea....si ca nu poate ca de la directii sa zica ei ce vor cand s-au trimis circulare si instiintari despre cum se primesc dosarele; maine o sa o sun
domane mare ti-e gradina..am sunat iar la directie si mi-au zis ca o fi circulara dar ca ei nu au unde sa primeasca atatea dosare, adica fizic nu au unde sa le depoziteze de asta nu primesc.......cum e posibil asa ceva, e anormal; dumnezeule nu iei in seama legea ca nu ai loc de depozitare ......in sfarsit probabil si ei au dreptate din punctul asta de vedere
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
si eu tot la amzei am sunat..era o tipa cam scarboasa daca pot spune asa.....care parea ca un robot si nu imi raspundea la nici o intrebare decat isi zicea "placa ei"; am intrebat si daca e obligat angajatorul si a zis ca nu stie nimic.......pai eu zic sa le mai schimbe din functie si sa puna pe cineva care stie sa se intereseze la sefii lor de la minister asa cum am facut si eu azi de am sunat la cnpas, minister si directie
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
am sunat acum la minister si a zis ca ramane de depus si dosarele vechi in inanuarie de catre angajatori sau mamici care vor depunde si cererea pe langa acest dosar; angajatorii nu sunt obligati sa le depune; era mai mult o rugaminte catre ei; de la cnpas si Anofm s-au trimis catre firme, dar nu la toate, niste circulare de instiintare cu privire la depunerea dosarelor; daca cineva are o asemenea circulara as avea rugaminte sa mi-o dea si mie. Merci.
Poze cu toata Familia
codruta_grg spune:
Va scriu repede cum e la Cluj: PENTRU FIRME
trebuie dat jos programul de pe www.cnpas.org
trebuie completat+listat mame.lst. Sunt si instructiuni de utilizare A PROGRAMULUI.
Cu discheta merg la pensii imi pune stampila si apoi la depus dosare la etajul 2.
AAaaaa si actele trebuie stampilate si semnate si scris conform cu originalul (Bi, certif de nastere)
Sper sa imi mai i-a dosarul azi.
Dosarul pt Primarie ce trebuie sa cuprinda? La fel cu cel depus la pensii?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
zfcristina spune:
Am vorbit si eu azi cu tipa de la resurse umane si mi-a zis ca mi-a depus un dosar la Casa de pensii cu nu stiu exact ce acte pt. ca nu mi-a dat prea multe detalii si pe langa asta va mai depune unul la Directie dar dupa Craciun ,plus dosarul care mi-l face mie sa merg cu el la primarie.
La primaria sectorul 3 toata lumea e in ceata (ca majoritatea institutiilor de altfel) au spus ca s-a auzit intr-adevar de legea asta dar nu stie nimeni nimic ce ,cum,si pana cand .
Nu mai au telefoane fixe au un nr. de telefon mobil la care nu raspunde nimeni.Eu am aflat printr-o alta mamica care cunoaste pe cineva la primaririe-protectia sociala, si i-a dat acest nr. de telefon mobil (0725126100)sa mai incercam sa sunam dupa Craciun poate afla si ei ce anume sa ne ceara pt. depunerea dosarului.
Cristina mamica de Craciunita Cristina (25.12.2001) si piticut Mihai (17.09.2004)
roller025 spune:
Mey, io cred ca suntem in tara nimanui... Am trimis sotu la directia pentru protectia copilului sector 6 unde i s-a spu, textual: "e un zvon" ![]()
. Cand s-a duscu monitorul in brate, aceeasi doamna i-a spus: "aaaa, dar asteptati normele. nu vedeti ca se dauin ianuarie?" Adicatelea, ce o deranjeaza, acu', in pragul sarbatorilor?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Loreena spune:
Cristina cand au depus dosarul tau de la firma la cnpas...ca la mine acum 1 zi le-au refuzat nu au primit; esti din Bucuresti, nu?
Poze cu toata Familia