OU 148/03.11.2005 -(p.2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

pai da ca noi depundem cererea la primarie in 2006 si angajatorii actele in dec sapt asta

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Am si eu o rugaminte la voi, daca ma puteti lamuri:
Pana in 31.05.2005 am fost in CIC. De la 01.06.2005 mi-am reluat activitatea. Sunt insarcinata in 5 luni, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii aprilie 2006. Sa inteleg ca perioada cat am fost in CIC este asimilata stagiului de cotizare, si voi avea dreptul la CIC si pt al doilea copil? Pt ca altfel nu as avea decat vreo 11 luni de cotizare. Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Otilia 22 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

da eu stiu ca e asimilata perioada cand esti in concediu crestere copil

ART.29 - (1) Perioada în care se beneficiaza de indemnizatie pentru creSterea copilului constituie perioada asimilata stagiului de cotizare în sistemul public de pensii, în vederea stabilirii drepturilor prevazute de Legea nr.19/2000, cu modificarile Si completarile ulterioare.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Am domiciliul in Iasi si locul de munca in Bucuresti. Cine-unde depune dosarul pt. CIC?????
Multumesc.

Mergi la inceput

am vazut ca zice pentru virarea pe card ca o sa fie 2 banci si comisioane de max 2% si ca se cumuleaza alocatia cu indemnizatia....asta inseamna un comision , daca e 2% de aproape 165.000......presupun ca noi il achitam......mi se pare cam mare suma.ca daca cumulam 12 luni ies vreo 2 mil

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Am intrat si eu pe forum in speranta ca ma lamuresc cum este pana la urma,cine depune ce depune s.a.m.d.
Pe mine m-a sunat ieri doamna care se ocupa de partea cu Resurse Umane la noi la firma si mi-a spus ca are nevoie (ca sa-mi depuna dosarul )de copii dupa buletinul meu si certificatul de nastere al copilului ambele legalizate la notariat(cica asa scrie in lege)Am fost la notariat am legalizat o copie dupa certificatul de nastere pt. ca nu se fac legalizari pt. c.i.
Am mers la ea sa i le duc si mi-a spus ca in afara de dosarul pe care il depune angajatorul ar trebui sa mearga si mamica cu un alt dosar sa-l depuna la primaria din sectorul de care apartine
Eu una nu mai inteleg nimic si banuiesc ca nu sunt singura.
Sa incerc maine sa sun la primaria sect. 3 sa vad ce mai aflu.Voi ati mai auzit ceva?Ati fost sa depuneti dosarul cu pricina?
Cristina mami de Craciunita Cristina(25.12.2001) si fratiorul Mihai (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Asa este Cristina. Si noi depunem acelasi dosar. Vezi ca este un subiect "Daca esti in CIC citeste urgent!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ati vazut minune? In fiecare luna va trebui sa depunem la Primarie adeverinta de la angajator ca nu obrinem venituri impozabile... sau macar o declaratie pe propria raspundere. Uite asa ne cunoastem, ne imprietenim... ne vom creste copiii pe aleea de la primarie, unde vor fi cozile... Funny, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Rozi, o sa ne cunoastem mai bine. Daca nu in parc, e bine si la cosi la primarie!

Mergi la inceput

Acum am fost sunata de la firma si mi-au zis sa vin sa imi dea dosarul pentru ca azi la pensii le-au refuzat si le-au zis ca se depune in 2006 la primarie..era anunt mare si au intrebat si la ei la ghiseu.

in plus eu cred ca mai trebuie sa atasez anexa nr 1 cu cerere pt indemnizatie si declaratie proprie raspundere a mea si a sotului; dar in acea declaratie scrie asa:

Va rog sa-mi aprobati acordarea*):
- indemnizatiei pentru cresterea copilului
- alocatiei de stat pentru copii
- stimulentului pentru cresterea copilului
Doresc sa primesc aceste drepturi*):
- la domiciliu prin mandat postal
- în cont personal nr.
deschis la banca

eu trebuie sa bifez si la alocatie si sa fac iar cerere si pentru asta???
cont mi-am deschis la bcr sper sa fie una din cele 2 banci agreate.acum ca s-a si privatizat

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput