Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Mersi mult A.Cicel.
Pisu_miau sa ajute D-zeu la toata lumea!!!
Incepe sa-mi fie teama, dar sper sa fie ok, nu sunt nici prima, nici ultima care trece prin asa ceva.
Fetele de la intalnire n-au aparut? E cam devreme, ce e drept.
Sper ca va distrati super!!!
gio si bb Marco 35+
alinush2005 spune:
Helllooooo
Na ca ne gasiram la Banca Transilvania si bauram si suculetz..
Imi pare tare bine ca am fost si am vazut si eu o mica parte din miresicile cu care tot vorbesc. Poate data viitoare vom fi mai multe.
Imi pare rau ca am plecat prima, dar mi-era sa mai petrec si eu macar cateva ore din weekendul asta cu iubi, ca ieri a lucrat toata ziua, pana noaptea, dar...supriza, tot la servici e si mai sta...
Ma gandesc acum la cat de dragutze suntem toate (de modesta ce sunt m-am bagat si pe mine)...ce adunatura de fete frumoase era la masa aia...ca ma gandesc cand vom fi mirese...sa vezi atunci!
ralnied1 spune:
Giova, fetele astea au uitat de noi (fiecare in alt capat al tarii) si petrec de mare zor, de nu au dat nici un semn pana acu (cu o exceptie, desigur). Ce fain e de ele!
Si, da, cam cum zicea a.ciel, asa stiu si eu, ca Postul Mare incepe pe 12 martie (pe 5 martie noi vom avea deja un anisor de la cununie--facem taiere de mot!), deci ne putem face un pic de cap.
Eu am venit nu de mult de la munca, deci credeti-ma ca numai prostioare am in creieras!
Va doresc la toate o saptamana buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Rallu spune:
Gata fetele, m-am intors si eu de la munte.
Offf...nu m-as mai fi intors ca era asa de frumos acolo...un satuc in creierii muntilor.
Una din cele mai mari placeri ale mele era sa tac si sa ascult...linistea. Si ce ne-am mai plimbat noi doi singurei de manuta.
Cum am impartit o conserva asezati pe o piatra si avand o singura furculita asa ca...una tie...una mie...
Taaaarrrreee frumos.
Aaaa...era sa uit.
Fara sa urmarim acest lucru, am mai realizat ceva pentru nunta.
Am cumparat paharele mirilor.
Cele doua pahare speciale, frumoase, deosebite...ma rog...paharele noastre.
Eram in vizita la Bran cand el a vazut o expozitie de sticlarie. Erau acolo pahare de tot felul, lucrate manual, foarte frumoase, in seturi de 6 dar si de 2.
Eu nu prea vroiam sa le luam (mi-era frica ca se sparg pana acasa...plus ca mi se pareau cam scumpe) dar atat m-a rugat incat m-a convins. A vorbit cu vanzatoarea sa ne faca un set de 2 din paharele dorite (pt. ca nu aveau seturi de 2 tocmai din alea) si le-am luat.
Acum sunt tare incantata si ma uit la ele cu drag.
Sunt lunguiete cu transparent cu alb si un inel auriu destul de gros in diagonala ca si cum ar fi traversate de o verigheta.
El e si mai incantat decat mine pt. ca el mi le-a aratat si tot el le-a vrut mai mult (ca tot ii reprosez eu cateodata ca nu face nimic pt. nunta).
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Vroiam sa va mai spun ca de fapt aveti de mult un miresel: pe al meu ubit care va citeste din cand in cand.
A incercat de mai multe ori sa se inscrie dar nu a primit niciodata mail-ul de confirmare.
Foarte suparat m-a pus pe mine sa-l inscriu (vroia si el sa raspunda la nu stiu ce discutie si nu putea).
Din pacate nici eu n-am reusit (si eu m-am inscris de 3 ori pana am primit mail-ul ala de confirmare) asa ca in final s-a lasat pagubas.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Buna dimineata fetelor,
Cum a fost la intalnire? Imi pare asa rau ca nu am putut veni si eu...dar poate mai stabiliti una, la care sa putem ajunge mai multe. Acum v-as fi intristat si nu asta era scopul.
Rallu ce coincidenta. Si iubi ne citeste de multa vreme. Mai ales cand ne pregateam de nunta. Si acum trage cu ochiul si la odiseea sarcinii...se pregateste sa fie tatic. Deocamdata vom fi parintii unui catzelush, pe care abia il asteptam sa vina acasa.
O saptamana frumoasa si linistita va doresc!
Va pup
dyadya spune:
Neata fetelor! A fost super la intalnire, m-am bucurat mult sa pot alatura chipuri nick-urilor de pe forum. Si subscriu la spusele lui alinush2005: DA, am fost o gasca de fete frumoase si o sa fim niste mirese superbe cu toatele!!!
Chiar ma gandeam ieri, cand veneam spre casa, ca parca s-a terminat prea repede intalnirea noastra, motiv pentru care propun un repetir cat mai curand.
Poze nu am facut dintr-un motiv foarte simplu: niciuna nu a adus un pardalnic de aparat foto! Data viitoare insa promitem sa nu mai facem!
Acum va las sa vorbiti linistite ca eu plec la scoala, dar promit sa recuperez pe seara!!!
PS1: Raza, va multumesc mult ca m-ati adus.
PS2: Fetelor, trebuie sa v-o barfesc pe Raza: are un par lung si frumos de s-o deochi si mai multe nu!!!
PS3: Numai super gagici au stat ieri la masa! Si cu aceasta ocazie mi-a venit o idee: ce-ar fi, ca dupa ce facem toate nuntile, sa ne mai imbracam o data mirese si sa ne intalnim sa facem toate cateva poze! Asa...un "tablou" cu miresici 2006!!!
andreea_trend spune:
Neata fetele
Off ce rau imi pare ca nu am putut sa vin si eu la intalnirea cu voi
Dar sper sa se repete metingu' ca sa ne luam revansa cele care nu au fost acum.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata fetelor! A fost super la intalnire, m-am bucurat mult sa pot alatura chipuri nick-urilor de pe forum. Si subscriu la spusele lui alinush2005: DA, am fost o gasca de fete frumoase si o sa fim niste mirese superbe cu toatele!!!
Chiar ma gandeam ieri, cand veneam spre casa, ca parca s-a terminat prea repede intalnirea noastra, motiv pentru care propun un repetir cat mai curand.
Poze nu am facut dintr-un motiv foarte simplu: niciuna nu a adus un pardalnic de aparat foto! Data viitoare insa promitem sa nu mai facem!
Acum va las sa vorbiti linistite ca eu plec la scoala, dar promit sa recuperez pe seara!!!
PS1: Raza, va multumesc mult ca m-ati adus.
PS2: Fetelor, trebuie sa v-o barfesc pe Raza: are un par lung si frumos de s-o deochi si mai multe nu!!!
PS3: Numai super gagici au stat ieri la masa! Si cu aceasta ocazie mi-a venit o idee: ce-ar fi, ca dupa ce facem toate nuntile, sa ne mai imbracam o data mirese si sa ne intalnim sa facem toate cateva poze! Asa...un "tablou" cu miresici 2006!!!
Pai... pe scurt... are dreptate cu tot !...
Ca te-am plimbarit cu masinuta... cu placere !... Si poti sa ma barfesti... da' am si-un pui frumos !... si calm... si iubitor ( daca mai aveam dubii, m-am convins ieri )...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Si cu aceasta ocazie mi-a venit o idee: ce-ar fi, ca dupa ce facem toate nuntile, sa ne mai imbracam o data mirese si sa ne intalnim sa facem toate cateva poze! Asa...un "tablou" cu miresici 2006!!!
Sau... dar asta e mai costisitoare... sau nu... ce, acolo, o vizita de cateva minute, la nunta fiecareia, doar sa ne vedem pe viu mirese, strica ?...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...