Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata va spun intr-o minunata zi de luni! Da, ati citit bine, pt mine azi e luni, deoarece merg la scoala sa recuperez o zi de luni din greva!!!! Am avut un weekend foarte placut, deja e luni!!!Nu ca peste doua zile n-ar fi iar....luni, dar vorba aia, avem o pasiune pt aceasta zi, ne-o dorim de mai multe ori pe saptamana!!!
Nu m-am lamurit cum ramase cu locul de intalnire pentru maine. Daca mai intrati vreuna din cele care vin maine, spuneti si voi unde ne vedem pana la urma. Daca nu, ne auzim deseara la un telefon.
Pupa fata la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ce povesti frumoase... Pot sa o adaug si eu pe a noastra? Noi ne-am cunoscut de doar doi anisori si vreo doua luni pe un forum de motociclism. Am schimbat cateva replici acolo, apoi am inceput sa discutam pe messenger pentru ca alunecasem in afara subiectului... am inceput sa ne ciondanim din cauza unei trupe rock (Nightwish) care lui ii place mult dar care mie nu-mi spune nimic si mi-a propus sa imi scrie un CD cu baladele lor, in incercarea de a ma inscrie si eu in randul fanilor Nightwish. Mi-a scris CD-ul, ne-am intalnit in Cismigiu sa mi-l dea, am stat foarte mult la palavre, am continuat sa stam la "barfe" pe net, in weekend-uri ieseam... dar nu era nimic intre noi. El inca suspina dupa fosta pe care o considera "cea mai buna si ma frumoasa persoana din Univers", mie imi venea sa bocesc in fata calculatorului cand imi spunea asta, noroc ca eram la serviciu si nu aveam loc... dar, in acelasi timp, vroia sa fie singur... Pana la urma i-am spus ca, daca intr-adevar vrea sa fie singur, sa nu ma mai caute, pentru ca eu incepusem sa ma simt deloc confortabil. El continua sa imi scrie si o luam de la capat. Intr-o seara am iesit la cina la restaurantul "La mama"... si stateam unul langa altul... si-mi venea sa sar pe el, dar noi tocmai convenisem ca suntem doar "buni prieteni". La finalul serii m-a condus la un taxi si am vrut sa-l pup pe obraz, cum o mai facusem in multe cazuri... dar am nimerit in botic Am sarit repede in taxi si tot drumul m-am gandit la discursul pe care urma sa il tin cand il voi suna, adica imediat dupa ce ajungeam acasa. Eu vroiam sa-i spun ca imi pare rau, ca n-a fost cu itentie, bla, bla, bla. Dar mi-a luat-o el inainte pentru ca m-a sunat si mi-a spus ca e un fraier, ca e un mare bou, ca pe mine ma vrea si daca pot sa-l iert pentru tot ce mi-a facut. Plangeam inainte de termine ce avea de spus, iar la prima intalnire am stabilit cum se vor numi copiii nostri. Intre timp ne-am schimbat si noi, ni s-au schimbat si prioritatile asa ca, cel putin cativa ani buni, singurii nostri copii raman cele trei matze. Dar noi ne iubim mai mult cu fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Si sa revenim la oile noastre (a se citi intalnirea noastra). Eu am inteles ca locul de intalnire a ramas Banca Transilvania de la Piata Alba Iulia, iar ora 14.00. Gresesc cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Aaaoooollleeeuuuu, fetelor cat ati mai scris!!!!!!
Ultima oara cand am intrat eu erati triste mai toate, dar sunt bucuroasa ca v-ati revenit.
Ce mai povesti aici, tocmai bune de scris romane.
Mi-a luat ceva timp sa citesc toate paginile............
Ce mai imi place ca avem si un miresel.
Felicitari pt curaj.
Azi nu am timp sa scriu povestea noastra dar promit ca o scriu luni.

Am pupat pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nu gresesti. ne vedem acolo.

quote:
Originally posted by pepenash

Si sa revenim la oile noastre (a se citi intalnirea noastra). Eu am inteles ca locul de intalnire a ramas Banca Transilvania de la Piata Alba Iulia, iar ora 14.00. Gresesc cu ceva?

Pepenash over and out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Fetele-cochetele, ma alatur si eu voua, deocamdata fara data si loc pentru "fericitul eveniment". Deocamdata ne-am hotarat ca nu mai vrem sa treaca si 2006, asa ca am intrat in febra cautarilor de restaurant. Visam sa gasim, sa semnam cotractul si sa dam avansul pana la sfarsitul anului, desi tare mi-e teama ca ne-am trezit cam tarziu.
Uf, sincera sa fiu mi se inmoaie picioarele cand va citesc, si caut si ma uit... Anul trecut pe vremea asta era visul meu cel mare; acum parca as vrea sa aman cat mai mult momentul...
As vrea tare mult sa vin si eu la intalnirea voastra de maine, dar am 2 dead-line-uri pt sapt viitoare la facultate si tre' sa mi le fac! Sper, numai, sa mai faceti cat de curand vreo alta intalnire asemanatoare... sa ma pot prezenta si eu la apel.

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am comp. cel putin pana in 20 dec.
Sunteti la intalnire? Astept sa aud impresiile si sa vad pozele.
Bun venit pe mirelui nostru!!!

Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, ca doamne cum ati umplut paginile. Dar totusi nu ca mamicile de ian.- feb. care au scris 6 cap. in 4 zile. Cam mult!!!

noi suntem bine, am facut ceva cumparaturi de Mos, caci ma misc tot mai greu, obosesc repede, mi se umfla mainile de la picioare, merg des la wc si m-am saturat.Ce grea e ulotima luna!!!
Dar trebuie sa mai stea in burtic macar 2 sapt.
asa ca ma mai chinui. Noroc ca pot dormi noaptea.

Hai sa nu va mai supar cu povestile mele.

Fetelor cand incepe postul Pastelui?
Stiu ca s-a tot discutat, dar n-am dat importanta ca nu ma interesa. Acum ma intereseaza pt. botez.

toate printesele!!!

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Vreau si eu sa va vaaad!!!
Abia acum am vazut si e ora 13:00.
Daca ma grabesc...poate ajung si eu, ma primiti?
Banca Transilvania din Piata Alba Iulia ora 14:00, corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

giova,

observ ca mai este putin!
Iti doresc multa sanatate si toate cerle bune, un bebic sanatos frumos voios !
Anul urmator va fi super pentru voi si bebe, si botez si nunta!
Ma bucur mult pentru tine si fii barbata ca mai este putin!
Pup,

quote:
Originally posted by Giova

Am comp. cel putin pana in 20 dec.
Sunteti la intalnire? Astept sa aud impresiile si sa vad pozele.
Bun venit pe mirelui nostru!!!

Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, ca doamne cum ati umplut paginile. Dar totusi nu ca mamicile de ian.- feb. care au scris 6 cap. in 4 zile. Cam mult!!!

noi suntem bine, am facut ceva cumparaturi de Mos, caci ma misc tot mai greu, obosesc repede, mi se umfla mainile de la picioare, merg des la wc si m-am saturat.Ce grea e ulotima luna!!!
Dar trebuie sa mai stea in burtic macar 2 sapt.
asa ca ma mai chinui. Noroc ca pot dormi noaptea.

Hai sa nu va mai supar cu povestile mele.

Stiu ca s-a tot discutat, dar n-am dat importanta ca nu ma interesa. Acum ma intereseaza pt. botez.

toate printesele!!!

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Giova

}n 12 martie incepe postul Sper sa nu gresesc. Dar avand in vedere ca eu am nunta pe 25 februarie, ca pe 4 martie nu se putea, fiind cu o saptamana inatinte de post...rezulta 12 martie. Nu radeti de logica mea, dar nu am un calendar la indemana.

Ce povesti frumoase....

POZE

Mergi la inceput