Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si sa mai spuna cineva ca barbatii nu sunt romantici... Ba sunt !.. Dar astia care sunt... sunt si luati !... De fete destepte, care se pregatesc de nunta !... Sau de proaspete miresici... sau de mamici... oricum, de fete destepte !..

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Miresici, va pupacesc... nu ca as pleca pan'la 16, dar m-am facut nesi... si-am stat pe net cam mult... si e de la munca...... ne vedem duminica ! abia astept !!!

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Felicitari pentru primul MIRESEL....ai aparut in sfarsit? chiar nu mi-as fi imaginat ca ai sa apari...eu asteptam miresicile de 2007!

BINE AI VENIT !....si SPOR LA PREGATIRI !

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Super povestea ta Raza mi-a placut mult de tot ...abia acum am reusit si eu sa o ciotesc si m-a impresionat ...foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

meeeeey, fetelor dar ce mult scrieti!!!!!!!!! de cand n-am mai intrat pe dc .... mi-a luat ceva vreme sa citesc tot!
bun venit, mireselului!!!
eu sunt dupa o saptamana cu sefu' aici si stat la munca pana la 11-12 noaptea, iar aseara am avut petrecerea de Craciun organizata de firma (adica de mine caci printre altele ma ocup si cu chestia asta) si am ajuns acasa pe la 2.30 si m-am trezit azi zombi nu alta ! vad ca intre timp ati fost foarte harnicute si ati pus-o si de o intalnire! as fi vrut sa vin si eu dar vechendu' asta pentru mine este mort, adica voi dormi la greu! sper ca se va mai organiza si cu alta ocazie sa vin si eu, asta daca ma vreti si pe mine!
sa zic si eu: inelush am si inca unul foarte frumos, l-am cunoscut pe iubitul meu acu' aproape 5 ani intr-un club, dupa 6 luni ne-am mutat impreuna si dupa cum stiti la anu' ne luam. nu va mai plictisesc cu detalii. cu ceva vreme in urma ne certam destul de des, dar acum ne inteleg foarte bine si ne iubim muuuulllllt de tot si de aia ne si luam!
sper ca nu v-am plictisit!
la toate fetele si vekend placut!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Da' p'a mea n-a cetelit-o nimineaaaaaa?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Eu am citit-o ...dar nu acum...ci atunci cand ai scris-o! Frumoasa poveste...de care probabil vor auzi si nepotii tai!

Spune-mi cum ai gasit-o, ca pe acolo e si povestea mea, si o vreau inapoi!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetelor,
Incep prin a va multumi pt cuvintele frumoase si incurajari. Ati fost minunate..si voi si fetele din Iasi.
Eu m-am hotarat sa intru sa vad ce mai faceti...nu-mi arde de nimic. Sunt trista, trista, trista...Dumnezeu o va avea cu El si asta ma linisteste un pic. Dar Craciunul asta va fi primul fara EA..si cel mai gol, si cel mai ....offf
In alta ordine de idei...mi-au placut discutiile voastre despre "ei". Atat cat am avut puterea sa citesc. Si povestile intalnirii lui Fat-Frumos.
Si mi-am zis...mai da' cate povesti frumoase si cati oameni indragostiti. Kreliutz, unde-i povestioara ta? Ca io as citi-o cu drag, dar n-am vazut-o! Pup la fata, ca sa treaca.
Noi ne-am cunoscut acum 5 ani. Am fost prieteni buni, dar fiecare avea pe altcineva. Apoi relatiile s-au destramat si noi ne plangeam unul altuia de mila. Si intr-o minunata seara de iunie ne-am sarutat. Si atunci am simtit ca nu degeaba nu am vrut sa fiu "femeie"...m-am pastrat inconstient pt jumatatea vietii mele. Da, aveam 22 de ani si lunile care au urmat acelui sarut au fost minunate..parca pluteam. Nu am mai simtit niciodata asa ceva. Am stiut ca el avea sa-mi schimbe viata. Si asa a fost. Suntem impreuna de 3 ani si jumatate, casatoriti de 2 luni jumate si nu concepem viata unul fara celalalt. Vorbim ore in sir de uitam sa mai si mancam, suntem nedezlipiti si pupaciosi, indragostiti si tandri. Nu ne-am certat NICIODATA in relatia noastra, pt ca suntem calmi, intelegatori si...poate asa ne-a fost dat. Rezolvam problemele vorbind si razand. Suntem doua suflete pereche...Singura "cearta" de care am parte e cand refuz sa mananc mai mult sau sa iau pastile cand e cazul. Dar e o cicaleala care-mi place, pt ca e dulce cum ma alearga prin casa.
Acum avem tot ce ne dorim...sau nu chiar. Ne dorim un copilas, dar nu chiar acum. Si el vrea fetitza(printzesa lu' tati) si eu baietzel. Asta poate fi o disputa...
Scuze ca m-am intins atat! Cand vorbesc despre El si despre iubirea noastra, nu mai am notiunea timpului(si spatiului).
Va pup...si va multumesc!

Mergi la inceput

Uite ca am gasit povestea

Cum ne-am cunoscut........o intrega poveste...

eram studenta in anul III si stateam in Agronomie. O colega de camera avea o sora care era studenta la FF care venea si statea la noi in cand avea examene.

Fata venise si invata iar noi am plecat la disocteca macar atat ca nu mai aveam examene ne ardea de distractii.....eu tocmai ma despartisem de un tip cu care fusesem impreuna 2 ani dar n-aveam nici pe dracu...

am mers la discoteca unde...s-a legat un necoplit de mine si se tot tinea dupa fundul meu pana m-a adus in pragul disperarii...mi-am aprins o tigara si eu nu imi sting tigara pentru a dansa cu cineva...atunci a venit "el " si m-a invitat sa dansam....

mi-am stins tigara....prietena mea se si am dansat

mi-a palcut si l-am urmarit toata seara...ma gandeam ca o fi avand o prietena cu siguranta! M-am tot uitat...dar am zis ca nu-l interesez cu siguranta!

cand am plecat a venit dupa mine si m-a intrebat daca as vrea sa ne vedem a doua zi si am fost de acord.

am plecat...am ajuns in camera, sora colegei mele dormea si la un moment dat....aud lovituri in usa...erau prietenii lui care insistau galagios sa merg pana la ei in camera ca acolo ma asteapta "el" si sa mai stabilim o data cand ne vedem ca ei sunt siguri ca eu nu am sa merg la intalnire, evident ca am refuzat pana cand mi-am dat seama ca de atata galagie se va trezi si biata fata care avea examen a doua zi si riscam sa vina si administratorul caminului ieu eu nu statea cu acte in regula acolo.

am fost de acor si am mers...........bineinteles ca el nu stia nimic.....am vorbit cel mult 15-20 de min, m-a sarutat si am plecat.......

a doua zi m-am trezit destul de tarziu....sora colegei venise de la examen , examen pe care il si luase de altfel......celelalte fete din camera au pus-o la curent cu evenimentele petrecute la discoteca si dupa la camin cand ea dormea.....

eu nu aveam chef sa ma duc la nici o intalnire...am facut un dus si m-am spata pe cap si numai ce o aud e ora 12 la ora 13 trebuie sa te intalnesti cu baiatul ala ce faci grabeste-te.......fata luase examenul si era in toane bune.....au sarit pana la urma toate cu gura pe mine.......si m-am dus doar ca am ajuns cu o jumatate de ora intarziere.

evident el nu mai era acolo...mi-am zis ca sunt o proasta si mi-am aprins o tigara ...si vad ca apare cica iesise sa cumpere o paine intamplator, imi cer scuze ca am dormit mai mult si am intarziat si .......

...........de atunci suntem impreuna si au trecut 4 ani iar la anul facem nunta.

Ulterior am aflat ca el ma asteptase saracu si daca nu am sosit la timp a plecat....si a iesit totusi sa vada nu cumva am venit si doar trebuia sa inventeze ceva sa para fraier asa ca s-a gandit ca daca cumpara o paine....eu nu o sa-mi dau seama ca el de fapt dupa mine venise......si sa stiti ca atunci chiar nu m-am prins!

Au fost 4 ani frumosi....poate as schimba cate ceva....ca sunt eu mai capoasa uneori dar ma consider o norocoasa ca am langa mine pe cineva care ma iubeste enorm...si chiar imi arata asta!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Se poate si in trei saptamani!
Miresel..cool

quote:
Originally posted by Animagus

Salut!

Misiunea noastra imposibila este sa ne organizam nunta in doua luni si cateva zileP.S. - Am uitat sa precizez ca nu sunt miresica ci miresel.

La vache qui rit

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro

Mergi la inceput