Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Animagus

Misiunea noastra imposibila este sa ne organizam nunta in doua luni si cateva zile. Ce ziceti, ne-am tzacanit complet, nu? :-) Avem doar creditul aprobat la banca (thanks HVB!). In rest, nu ne-am ales restaurantul, biserica, hainele, verighetele, nu avem nasi, parintii inca nu au aflat, avem in schimb o idee fixa, ca am amanat prea mult momentul. Asa ca la sfarsitul lui februarie e marele eveniment. Am sa mai intru aici in masura timpului disponibil sa va anunt cum decurg pregatirile si sper ca experienta noastra sa fie un motiv de incurajare pentru forumistele ingrijorate. Se poate organiza o nunta frumoasa si in doar 2 luni. Desigur, daca experienta nu se termina cu un dezastru total :-). Asta a fost introducerea, sa nu intru fara sa zic "ziua buna", in rest voi posta la topicurile potrivite.

P.S. - Am uitat sa precizez ca nu sunt miresica ci miresel.

La vache qui rit

Bine ai venit !!! Si felicitari !!!
Sfatul meu: spuneti-le parintilor cat mai repede ! Sa aibe putin timp sa se obisnuiasca sa fie socri... Credite avem si noi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Mireseluleeee!!! Uelcom!!! Da' stiu ca ai tupeu, mey! Bravos!!! Te bagashi tu, mireselule, intre atatea fete! Pupa mama baiatu' romantic . Sa vezi ce de sfaturi o sa gasesti pe aici, de faci nunta si mai devreme .
Mai fetelor, scoateti la imprimanta ce a postat mireselu' nostru si lipiti pe toti peretzii casei sa vada si "barbatzoii" nostri ca mai avem si miresei printre noi si poate asa nu ne mai spun ca "pierdem noi vremea cu toate prostiile", de parca "daciaclubu'" lor ar fi mai important!!!

Mireseluleee!!! Ia asculta aici la fata: sa-ti ajuti miresica la toate pregatirile, da???!!! Mai ales ca vrei asa ... rapido. Iti spune moa, care se agita cam singura pt nunta si cateodata imi vine sa pe toata lumea!

Pup la fete cucuiete!
... si la baietzel cucuiat

Mergi la inceput

Hai, totusi, sa va spun si eu cum l-am cunoscut pe pui...
Asa a inceput si la mine... Cu ochii in lacrimi si cu „ duca-se dracului „ la gura, ca disparuse ca magaru-n ceata si nici in zi de azi nu stiu nimic de el si nici de ce a facut-o ( am postat la vremea respectiva povestea ), butonam telecomanda... antena, teletext... o chestie de matrimoniale prin sms... ma mancau degetele sa ma inscriu si eu... si am o dexteritate la scris msj, mama-mama... vreo sapt n-am avut stare... am pus pariu cu tata, pe-o suta de mii, ca ma inscriu si nu ma las pana nu gasesc un OM acolo... asadar, practic, mi-am castigat sotul la un pariu... si banii aia nici in zi de azi nu i-am primit, ca i-e rusine lu’ tata... si-am ticluit eu un mesaj care sa sune altfel decat „ am 48 de kile, sunt superba „ si in cateva zile au inceput sa curga mesajele... si intalnirile... nu va spun ce dezamagiri, ce dezaxati... am indurat cu strasnicie glumele prietenelor asezate strategic la vreo 2 mese mai incolo, la aproape fiecare intalnire... si sa incercati voi, fetelor, sa va abtineti, sa stati serioase, cand 2 dracoase radeau sa moara si dadeau note... evident, sub 4... inscrierea am facut-o la inceputul lui mai si in iulie, pe la jumatatea lunii, eram satula... am zis gata !... cand, cu vreo sapt inainte de ziua mea, primesc un mesaj altfel, ca el e asa cum vreau eu, doar sa-i dau o sansa... i-am raspuns in 2 peri, i-am dat nr, m-a sunat... am vorbit 3 ore !... ne completam reciproc si muream de ciuda ! il si vedeam ca e vreo pocitanie, cu chelie sau mustata, cu burtica, la 1, 45 sau mai rau, la 1,98... in conditiile in care eu am 1,74 cu tocuri de 10... l-am invitat la ziua mea, sperand ca se va cupla cu cea mai buna prietena ( mda, la faza asta, recunosc, eram un monument de prostie... )... a refuzat; mai tarziu mi-a zis ca probabil l-ar fi studiat fetele... o fi mirosit ceva ??? bine ca n-a venit, ca atunci, de suparare ca eram singura, m-am destrabalat... gheata si frisca pe corp... fara alte chestii, va jur !!! Ne-am intalnit la cateva zile dupa, timp in care, de plictiseala, raspundeam la alte mesaje... Si-n momentul de fata sunt sigura ca de la o camasa neagra cu dungulite maro i se trage; eu urasc maroul si nu mi-a placut deloc ! Mi s-a parut pusti... m-a pacalit, zicand ca are 26 de ani, ca asa si arata... si zau ca urasc camasa aia ! L-am tarat dupa mine prin tot Herastraul, evitand sa ma vada vreun cunoscut cu-n copil dupa mine... Am baut un suc, i-am zis ca plec la mare... el ca ii pare rau ca nu ne-am intalnit mai devreme, am fi plecat impreuna.... In gandul meu „ Da, sigur... ce sa fac cu tine, sa te cresc ? Sa te alaptez ? „...Uite, ca am ajuns sa fac si asta, dar in alt context... Scuzati sinceritatea !... M-a condus pana acasa... stiam ca nu ne mai vedem decat ca amici, cel mult... Am plecat la mare, unde m-am trezit ca mi-e dor de el... de discutiile cu el. Ma suna, vorbeam, dar il tineam la distanta. Mi-era dor sa vorbesc cu el fara sa-l cunosc. M-am intors acasa, a plecat el la mare, cu niste prieteni familisti, cu copil mic. Deja enervata de insistenta cu care ma suna sa-mi spuna cum are el grija de fetita si de bagaje, ca restul se distrau, nu-i mai raspundeam la tel. Pana intr-o zi de joi, cand imi da mesaj, deja intors acasa, ca nu stie motivul pentru care nu-i mai raspund, dar ca el nu vrea decat sa ma invite sa-l insotesc la o nunta. Pentru ca-mi plac nuntile, nu de alta, am sarit ca arsa si i-am raspuns... ca sa vad, sa-mi lase o zi... in timpul asta, el umbla sa-si cumpere camasa alba si cravata rosie, avand costumul negru deja... Pe mine combinatia asta ma innebuneste. Sambata seara, cand a venit sa ma ia... mi s-au inmuiat picioarele ! Si judecand dupa cum ma studia in taxi, cred ca si lui... Recunosc ca am pus pe mine cea mai frumoasa rochie rosie, eleganta si extrem de sexy... spate gol... crapatura pana suuus... creatie personala... special facuta sa ia mintile...
Cand sa intram in restaurant, imi zice calm ca la nunta sunt si parintii si sora si cumnatul lui. Sa cad jos, nu alta !... Pai eu eram imbracata sa-i sucesc mintile, nu sa-mi cuceresc socrii !!! Ma rog, ne-am placut reciproc... ca acum e altfel, nu e vina mea...
Nu mint cand spun ca toate privirile erau atintite asupra noastra... Nu mint ca toata noaptea nici unul din noi n-a mancat nimic... Nu mint cand spun ca golul din stomac n-avea nimic de-a face cu mancarea... Doamne, cum dansa !...
Cat ma amuzam ca toata lumea credea ca suntem impreuna... el nu prea radea... Cand a venit un invitat sa ne fotografieze impreuna, parca ne salbaticisem... Nu stiam ce sa facem, cand tipu’ a zis sa ma ia in brate, ca doar suntem impreuna, nu ? Eh... nu eram, dar ce conta ? Si m-a luat... si dupa ce a plecat tipu’ nu mi-a dat drumul, iar cand a facut-o, s-a simtit regretul de ambele parti. A doua zi, ne-am intalnit sub pretextul ca schimbam impresii de la nunta.. A treia si-a patra, m-a dus la un suc. Ma ofticam rau de tot, ca de fiecare data cand ma conducea acasa, imi dadea un pupic nevinovat pe obraz, iar eu stateam ca un pui cu ciocul intins, astepand sa fie hranit. A venit si-a cincea intalnire, cand m-a dus la film. Cand asteptam sa se apropie ora de intrat in sala, si-a facut curaj si m-a intrebat sfios „ Imi dai voie sa te sarut ? „... Am ramas masca !... Si a profitat... De atunci ii spun mereu ca daca nici la a cincea intalnire nu m-ar fi sarutat, chiar ca nu ma mai intalneam cu el !...
Si din momentul acela, suntem nebuni unul dupa celalalt... si da, nici noi nu mergem nicaieri fara sa ma tina de manuta... Si-l iubesc ! Mult, mult de tot...

Si... eu am iesit din sistemul „ trimite sms la nr .... „, iar puiu’ a rupt cartela de pa care trimisese mesaje. Si culmea, era nr pe care il stiau toti cunoscutii si clientii lui ! Dar nu i-a pasat...

Si... in cazul nostru, D-zeu a avut simtul umorului foarte dezvoltat, dovada... cum ne-am cunoscut...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

...ce povesti frumoase fetele...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianette
imi dadea sa copiez dupa el la mate

Si da... stiu poezia...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Raza, eu mi-am printat povestea ta s-o citesc acasa ca acum trebuie sa plec (trebuia de mult), dar nu m-am putut abtine, am inceput-o si am citit-o. MI-au dat lacrimile, nu stiu de ce ! Ma bucur pentru voi si va doresc sa fiti mereu la fel de fericiti !

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

se pare ca ne-am citit povestile reciproc, in acelasi timp

si ma bucur c-o stii ... imi place mult:
Te-am intalnit apoi pe tine ... O, cati ghimpi, cati ghimpi aveai! Dar n-am voit sa-i rup, credeam c-or sa-nfloreasca.
Azi toate-acestea-mi trec pe dinainte si zambesc. Zambesc si hoinaresc zburdalnic in bataia vantului: Eram copii ... (din memorie, cu aproximatie )

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianette

Raza, eu mi-am printat povestea ta s-o citesc acasa ca acum trebuie sa plec (trebuia de mult), dar nu m-am putut abtine, am inceput-o si am citit-o. MI-au dat lacrimile, nu stiu de ce ! Ma bucur pentru voi si va doresc sa fiti mereu la fel de fericiti !

Da... si mie... Multumesc !!! Din suflet, doresc tuturor sa fie la fel !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io n-am copiat duap nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

ce povesti romantice.

eu cand l-am cunoscut eram dupa saptamani bune prin sate si in praf, imi inflorise acneea pe fata si aratam ca... alte alea. el de-abia dat jos de pe stalpul unde lipise afise, plin de praf si adeziv

Mergi la inceput