Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
dyadya spune:
Buna idee!! Raza, pacat ca tu faci nunta printre primele. Daca faceai mai tarziu, puteai sa treci spre dimineata pe la fiecare dintre noi si sa mai prinzi cateva buchete!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Fara sa urmarim acest lucru, am mai realizat ceva pentru nunta.
Am cumparat paharele mirilor.
Cele doua pahare speciale, frumoase, deosebite...ma rog...paharele noastre.
Eu am gasit 2 pahare la 585.000 si la vreo 800.000; la cateva zile, set de 6 pahare, pe care le pot aranja cum vreau, la 120.000 ! Aceleasi pahare, magazinul difera... apropos de reducerea cheltuielilor la nunta...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
Auziti fitile
Stia cineva cand apare noua colectie la Marij Lux
Poate facem acolo urmatoarea intalnire.
Sau la targ, dar mi se pare prea departe targu
Mai sunt aproape 3 luni pana atunci
jesia spune:
Neata fetelor ...multi multi pupici ...mi-a placut super mult intalnirea de ieri...toate ati fost tare dragute si m-am simtit tare bine alaturi de voi
raza sunteti frumosi amandoi si va sta super bine impreuna ...ai un baiat bun care se vede ca te iubeste
o saptamana cat mai buna si cat mai usoara
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Buna idee!! Raza, pacat ca tu faci nunta printre primele. Daca faceai mai tarziu, puteai sa treci spre dimineata pe la fiecare dintre noi si sa mai prinzi cateva buchete!!!
Pai si ce, strica ?... Macar sa vada concurenta arta luarii buchetului de sub nas... si-n amintirea vremurilor bune...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
raza sunteti frumosi amandoi si va sta super bine impreuna ...ai un baiat bun care se vede ca te iubeste
Eee... saru'mana !...
Raza de soare
jesia spune:
Raza ai zis ca ma iei si pe mine cu tine la croitoreasa ta ca poate imi fac si eu rochia acolo .... apropo te invidiez pt colectia ta de "mireasa"
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
Raza ai zis ca ma iei si pe mine cu tine la croitoreasa ta ca poate imi fac si eu rochia acolo .... apropo te invidiez pt colectia ta de "mireasa"
Cu mare placere ! sau cand ai chef, batem magazinele...
Raza de soare
Giova spune:
Neatza !!!
Ma bucur ca v-ati distrat la intalnire. Imi pare rau ca nu v-ati pozat, asa va cunosteam si noi astea din provincie, pe voi, alea de pe Bucale .
Dyadya nu e rea ideea ta, dar cine stie daca ne vom putea intalni toate. Ar fi prea frumos sa fie adevarat.
Poate ne-om vedea la targul de la Marriot.
gio si bb Marco 35+
krelia spune:
Neazza!!
Eh, parca altfel am venit azi la birou, este?
Va pupez pe toate
Razucutza, subscriu - ai un par...de numa' numa' (alilalti ti le zic in particuler ), iar puiu' tau...hmmm...ii shade bine acolo langa tine
andreea, cred ca va mai trece ceva timp pana apare la ML noua colectie...tanand cont ca abia a aparut pe site-ul lu' Deme' ..nu'sh..zic si io..
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006