Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 27
krelia spune:
Neazza, fetili!!!
Mdeah, cand vazui de dimineatza ca ninge, ma apucara toate shele....e frumos, nimic de zis, da' cand mergi bara la bara...atentie la neatentie...ca dk ala din fatza pune o frana mai brusca si il pupi in dorsal? ....hm...pastrarea distantei regulamentare, dom'le...aoleu si stergatoarele astea...si imbracata, pardon, incotoshmenita din cap pana-n picioare, sa nu-nghete extremitatile vorba aia ...te misti de parc-ai fi cosmonaut...da, e foarte frumos..sublim as putea spune.....abia astept gheata si poleiul din fata blocului sa ma dezechilibrez sa cad ca toanta si sa m-apuce ditamai rasu' isteric ....
Da'i frumos, recunosc....privita din casa!
ralu, taci fata, ca nu ma iau de nimeni...io vrusai numa' sa vaz ce scrisa Catalin, nah......
Olgutzicutzicutzica , surato....bebel sanatos si cu noroc de la DD sa ai....si...ce-o fi...sa ni-l arati si noua
SunSmile...mersi frumos ...
ralucah...ce faci blondo, ma barfesti??? Hm...cuscra cuscra, noroc ca-i di bini, ca deh nu...te pandeam pe la Agip p'acolo..stii tu......(si-ti dadeam un mare pup, sa nu-l poti duce, hihihi )
jesia, io azi prestez Mocca 3 in 1 (sper sa nu fie moca si-n salariu ...pushkea!!! ptiu...)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
si un pic mai tarziu a venit si Raza cu iubi al ei si ne-am incins la povesti, despre animale de casa, despre nuntile la care am fost recent si ce ne-a placut, si ce nu ne-a placut, despre biserici si popi, despre spovedit, despre mancare, despre preturi, despre chelneri...parca ne cunosteam de-o viata asa bine ne-am inteles.
...si cam asa a fost.
A fost putin tiiiiiiiiimp........
Fetelor, ninge ! si ma bucur k un copil !... ador zapada, spre disperarea puiului, caruia-i place caldura... abia astept sa ninga k lumea, sa facem om de zapada in curte...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
... stii cu cine seamana ? cu Cristi Chivu, fotbalistul !... dar al meu e mai frumos, k are ochi albastri... si da, e din Bucuresti... Sic !...
Al meu seamana rau de tot cu Mel Gibson, parol!!! Uite, ralu poa' sa-ti confirme!!!
Da, si al tau parca parca aduce cu Chivu....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
- Raza este foarte frumoasa, foarte bine proportionata, nu-i poti zice nici grasa nici slaba nici inalta nici mica, cu un cap de papusa cu ochii mari inchisi la culoare si parul negru, foarte lung si in valuri.
Nu stiu cat v-ati dat voi seama din descrierea mea, dar va spun ca atunci cand am scris ca a fost o adunatura de fete frumoase nu am exagerat. (si asta intr-o duminica dupa-amiaza...va dati seama la nunta cum vom fi..)
(Fetelor, daca nu v-am descris bine sa nu ma injurati va rog)
Bruneta, ochi caprui, care devin un pic albastri dak plang... Mama, ce
m-ai laudat... o sa ma trezesc cu cornite...
Kreliut, unde mama naibii ai tu impresia k esti ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Deci nu m-o inshelat filingu'..Razuca e o tipa dulcica si subtirica! Nu esti grasa, bhey! Si vezi ca ma superi si o doamna trista nu trebe suparata,ok?
Ia uite, care mai de care-mi sar in laude !... da' n-am zis k-s ... sunt genul pe care ai ce pune mana... Whoops !... nu tu !... na, las' k-o sa ma vezi tu...
Raza de soare
dianette spune:
si mie imi place sa ma uit pe geam cand ninge ... dar in rest sunt de acord cu krelia !!! Noi vrem sa mergem de Craciun la mine, la parinti, prin Ct-a, dar socrii ne-au zis ca daca-i viscol si polei nu ne dau masina
Fetelor, da' nu puneti si voi niste poze p'aci, macar asa pt. 2-3 zile daca va e frica sa ajungeti vedete PLSSS [-O< (stiti voi semnul asta de pe YM )
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Alinus mama nu mai povesti atata ca la urmatoarea intalnire cin stie de miting de barbati gasim ..ca pana acu vaz ca sunt pe toate gusturile.
Ralucuto, da' mataluta de ce nu te arati ?...
Raza de soare
dianette spune:
Am uitat sa zic BUNA DIMINEATA ! Iertare !
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
SI cu ocazia asta ma facui si membru junior
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
Cat despre Craciun: acasa, cu puiu'... cu socrii ( ma dau pe langa soacra-me, mai ales k e pe fi-sa + gineri-su' ), in vizita la parinti...
De Revelion: cu nasii, acasa la ei... cu invitati, sarbe, hore, alea-alea...
Raza de soare