Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 28
a.cicel spune:
neatza fetelor
Am ajuns si eu la munci dupa o noapte...groaznica. Si inca sunt singura acasa, ca iubi e la datorie. Ma gandesc ca poate i se ridica o statuie acolo, daca nu se transforma el in gheta cu figura umana. Ca acolo pe langa faptul ca e frig afara, e frig si in dormitoare. Nu este caldura deloc, ca nu mai au combustibil.Au un radiator mic, care nu face fata dimensiunilor camerei.
POZE
plici plici spune:
neata fetelor!!!!
io chiar asa de invizibila am fost? stiu ca n-am stat mult, dar totusi....
citii si eu acuma ce-ati mai scris zilele astea si am vazut ca pe mine nu m-a oobservat nimeni la intalnirea aia. Da io va stiu pe voi :) frumoase toate.
pupicii
si aveti grija cu sofatul ca parca au innebunit toti soferii
kateryna spune:
Neata la fete. Si mie imi place cum ninge. Eu de Craciunul asta o sa merg acasa la ai mei ca trebuie sa-l sarbatorim pe Mosul nostru Craciun (a se citi tata- ca e nascut in ziua de Craciun). In plus astea sunt primele noastre sarbatori ca sot si sotie.
Nunta noastra
Cununie civila
emilyjeuly spune:
'neata!!!! ce frumos ninge afara!!! pacat ca e prea cald sa se aseze.
bey, dar din cate povestiti voi aici toate sunteti numa' fete frumoase!!! eu daca nu sunt, ma acceptati si pe mine!
fetele frumoase!!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
krelia spune:
quote:
Originally posted by plici plici
neata fetelor!!!!
io chiar asa de invizibila am fost? stiu ca n-am stat mult, dar totusi....
.....vazut ca pe mine nu m-a oobservat nimeni la intalnirea aia.
Fals!!!
Tu ai fost tot timpul in gandul nostru....
Data viitoare sa-l aduci si pe E. ...cre' ca mor de ras daca-l vad acolo..ascultand el discutii despre...miresici
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Cat despre Craciun: acasa, cu puiu'... cu socrii ( ma dau pe langa soacra-me, mai ales k e pe fi-sa + gineri-su' ), in vizita la parinti...
De Revelion: cu nasii, acasa la ei... cu invitati, sarbe, hore, alea-alea...
La partea cu socrii am scapat ca vin dupa Craciun...nici sa nu aud de ei ca mi se face greata ...iar la partea cu Revelionul raza esti dea mea soro
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Cat despre Craciun: acasa, cu puiu'... cu socrii ( ma dau pe langa soacra-me, mai ales k e pe fi-sa + gineri-su' ), in vizita la parinti...
De Revelion: cu nasii, acasa la ei... cu invitati, sarbe, hore, alea-alea...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
plici plici spune:
quote:
Originally posted by krelia
Fals!!!
Tu ai fost tot timpul in gandul nostru....
Data viitoare sa-l aduci si pe E. ...cre' ca mor de ras daca-l vad acolo..ascultand el discutii despre...miresici
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
hihiih...cum salvezi tu mereu situatia :) zapacila, daca vine eugen cred ca stati si depanati amintiri din generala (pt cine nu stie iubitul meu si Krelia au fost colegi de generala parca, nu?) ....
inca o dovada pt "ce mica-i lumea"
Giova spune:
Neatza iubitelor!!!
Azi m-am trezit tarziu si cand ma uit pe geam !!!
Ce frumos e!!! Pacat caci nu va fi de Craciun asa. Am auzit de temp. ridicate pt. vremea asta si zapada NU. Cine stie?
Noi de Craciun acasa, vine vara-mea cu prietenul la noi. Sper sa ramanem in 4 sa nu ne faca Marco o . Sa ne lase linistiti de Sarbatori, iar dupa 1 ian. poate sa vina cand vrea.
Ce mama rea sunt!!!
gio si bb Marco 36 fix
tigrutz spune:
Buna dimineata, fetelor dragutelor!
In sfarsit, 10 minute libere sa mai intre si fata pe forum, sa ia pulsul.Serviciul asta, bata-l vina
Sunt tare necajita ca n-am ajuns si eu la intalnirea voastra, am citit si am tot sperat sa ajung, dar se pare ca nu era suficient ca toata saptamana am muncit pana tarziu, in wk am avut scoala
Felicitari dragelor care o sa aveti un bebe,ma bucur pt voi, sa aveti copilashi frumosi si sanatosi
Si eu imi doresc foarte tare un bebe, si cred ca imediat dupa nunta, trecem la munca
Pentru nunta, au cam stagnat pregatirile, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa vorbesc cu Ralucah, am stabilit sa ne intalnim luni, de-abia astept. Vreau sa-mi decoreze ea restaurantul, pt ca mi-a placut tare mult ce am vazut pana acum, si daca ma ajuta si cu un DJ si un cameraman, sunt cea mai fericita. Cred ca e o tipa super, mi-a placut tare mult cum a vb la telefon, cred ca e tare dulcica.