Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Intrati si pe [reclama]* ca o sa aveti ce vedea
bey, da' stiu ca am "sapat" dupa mesajul lu' Catalin....hm...si io care credeam ca a scris ceva la miresici..cand colo..el..cu moderatu'.....
Hai noapte buna fetele, pe maine!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
ce Krelio, te iei de oamenii care isi fac reclama pe un forum pe care nu se accepta asa ceva?
Giova spune:
Olgutza eu stiu ca daca ai fetita iti apar fel de fel de chestii pe fata.
Toate cele cu , asa ca mine au fata curata, si nici nu ne-am umflat, cum patesc celelalte.
Sa dea Domnul sa fie ce-ti doresti.
La mine nu s-a nimerit.Dar as fi dezamagita daca as naste o . Din cauza hainutelor ca sunt toate pe albastru, alb si gri.
gio si bb Marco 35+
SunSmile spune:
Buna seara,
Deci nu m-o inshelat filingu'..Razuca e o tipa dulcica si subtirica! Nu esti grasa, bhey! Si vezi ca ma superi si o doamna trista nu trebe suparata,ok?
Kreliutza??? Pe ea as fi vrut sa o vad! Caci la cat de savuroase sunt comentariile ei, mi-o imaginez un fel de "suflet pereche". Adicatelea...no, te simt mai de-a mea bre!
Iar pe voi pe toate celelalte mi-ar fi placut sa va ghicesc!
Uite ce aberatii scot io acum, cu 3 midocalm la bord!
Hai..pls, mai facem o intalnire dupa sarbatori??? Si primiti si o "duamna" pricajita printre voi??? PLSSSS!
Va pup si va doresc o seara faina!
ralucah spune:
Alinus mama nu mai povesti atata ca la urmatoarea intalnire cin stie de miting de barbati gasim ..ca pana acu vaz ca sunt pe toate gusturile.
De krelia confirm si eu ca e frumusica frumusica foc..si ii sta cu palarie...na ca stiu si eu cum arata.
Si ralu trancu e frumoasa si haioasa si imi place cum ii sta tunsa.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
ralucah spune:
Olgutoooo...si daca e fata cum zisei eu?????
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
jesia spune:
Neata nu s-a trezit nimeni la ora asta ?
In Bucuresti ninge super frumos si nici nu e frig rau...
Astept sa va beti cafeaua ca sa vorbim
briza_marii spune:
Ba eu m-am trezit, dar nu imi vine sa intru in casa...ninge....miroase a
briza_marii
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Raza, daca-ti zic ceva, mori de ras (sau te sochez, una din 2 ) - al tau mi se pare mie atat de cunoscut..si de fapt seamana cu cineva pe care l-am cunoscut mai demult...dar, sigur n-are cum sa fie...ca ala avea un frate..al tau are o sora...ala era din alt oras...al tau, banuiesc ca e din Buc.....da', stii ce seamana?
Nu ma mir, k toata lumea-mi spune asta... stii cu cine seamana ? cu Cristi Chivu, fotbalistul !... dar al meu e mai frumos, k are ochi albastri... si da, e din Bucuresti... Sic !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Normal ca exagereaza, eu am fost la intalnire si va pot spune ca Raza este o tipa super, nici grasa nici slaba, exact cum trebuie, cu un par negru si lung absolut superb, si e o tipa vesela si nemaipomenita.
Raza, sa stii ca inca nu mi-am dat seama de unde ne stim noi, unde ne-am mai vazut pana la intalnire...daca tu ti-ai adus aminte poate ma dumiresti si pe mine ca ma obsedeaza!
Mama, ce laude... de un' ne stim... habar n-am...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...