La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 9
vilma spune:
Hana, e dulce tare Craciunelul mic!!!!
Buna dimineata, adica, mai intai, si eu la cafea, dar pe fuga!
Subscriu la intalnire, si va propun sa ne intalnim SI cu ocazia targului Feerie de iarna, care se va tine in holul mare de la Universitate, in perioada 19-22 decembrie. Va fi expo cu vanzare.
Va urez o zi super buna!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
lauraspeedy spune:
Neata!
Noi tocmai ne-am intors de la dispensar, am facut vaccinul antirujeola. Stau cu inima cat un purice sa nu faca fii-mea febra. Asistenta mi-a spus ca in a-7-a sau a-8-a zi de la vaccin va face o eruptie pe piele.
Aveti idee, cate zile ar trebui sa o tin in casa? Cum s-au comportat copilasii vostri in urma vaccinului antirujeolic?
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Cookie, acum m-am intors de la magazinul de materiale de pe Siderurgistilor. Avea catifea pe matase ( se numea candva pana ) neagra , gri si bleu, 200.000 lei/m. Super Dragut. In schimb nici o picatura de voal sau dantela , dupa care de fapt ma dusesem.
Nu ai reusit sa pui pozele ?Sper sa fie totul bine, vad ca inca nu ai intrat pe forum. Sau esti pe Culinar ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Buna dimineata! adica buna ziua, ca dimineata s-a cam duuuus!
Hana, l-am vazut pe Vladutu Craciunel, ce scumpic este...
Laura, n-am avut vreme de net deloc de dimineata, abia acum mai intru, ca a venit mama...
Sper sa am curand timp sa pun si pozele de la intalnire...
Ma duc si eu o fuga pe la magazinul cu materiale, doar sa ma uit , poate saptamana viitoare mai cumpar si eu cate ceva.
Vilma, stii mai multe despre expozitia aceea?
Chiar as vrea s-o vad si eu, poate mai cumpar cadouri de Mos...
Lauraspedy, vaccinul antirujeola se face la cerere sau e obligatoriu?
Te-a chemat medicul de familie?
lauraspeedy spune:
Salutare!
Cookie, m-a chemat dr. pediatra pt. vaccin. Dimineata erau fff. multi copii la dispensar(in Tiglina 3), cu varste intre 7 luni si 1 an si ceva. Pe voi nu v-a chemat?
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Rochita Dariei de la Craciunul trecut si alta Craciunita frumoasa foc
Cookie sa-mi spui daca vrei blanita alba !
cookie spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Rochita Dariei de la Craciunul trecut si alta Craciunita frumoasa foc
Cookie sa-mi spui daca vrei blanita alba !
Da, da, da!
Saru'mana!
Am uitat sa-ti zic:primul lucru pe care l-am facut dupa ce am deschis DC a fost sa caut rochita Dariei! E super!
Asa ca ma duc si eu sa caut niste material rosu sa-i fac Sabinei pentru ziua ei!
cookie spune:
Lauraspedy, thanks! cred c-o sa-l facem odata cu vaccinul de un an, am cautat si am vazut ca se face intre 9 luni si 12 luni.
Am sa sun la doctor sa-mi spuna ce si cum.
LauraFlo spune:
Cookie, firma unde lucrez are sediul in spatele Modernului ( pe str Dogariei ). Am sa iau la mine blanita si cand vrei sau ai timp si drum prin centru ne intalnim sa ti-o dau. Sau poate ne faci o vizita acasa si o iei si pe Sabinuta !
mamica gen spune:
Am postat mesajul si la "Parintii intreaba..." Dana Iulia merci de raspuns.
Galatencelor, va rog din tot sufletelul meu sa-mi nominalizati un pediatru la care sa inscriu copilul si un medic oftalmolog, in conditiile in care:
Sunt revenita in oras de un an jumate, nestiind la cine sa inscriu copilul am ajuns la un domn Radoi Sandulache Ioan, pe care azi l-am gasit beat in biroul dumnealui. Era sa lesin. I s-a pus diagnostic de pneumonie interstitiala (simptom doar de tuse dar care dureaza de 2 saptamani fara pic de febra)- injectii. Am insistat pt. un antibiotic oral (stiind prin ce a trecut mititelul cand a facut injectabile, singura data de altfel)...Vezi draga Doamne e distrus pe dreapta....Eu nu stiu de ce am mai stat la taclale cu cineva care tocmai se cinstise cu Mos Nicolae.
Am mers si la policlinica unde am specificat ca daca nu am incotro si e chiar asa grav merg pe injectabil...a fost diagnosticat cu faringita nu stiu de care- amoxicilina cu acid clavulanic...etc.
In tot tam-tam-ul asta, i s-a parut ca baiatului ii fuge un ochi. (Probabil al 2 lea din dublura pe care o vedea dansul).
Ideea e ca e de plans. Nu stiu unde vom ajunge cu medicii astia.....
Tocmai planuim al 2 lea bebe, chiar daca in cele din urma ajungi si la cabinet particular, ideea ca o sa vine si un nou-nascut care are nevoie de supraveghere de catre medicul pediatru....m-apuca raul...
Am inteles ca Baciu are doar cabinet particular. Insa as dori si medicul de familie sa fie macar aproape de ok (n-are importanta zona). Astept cu nerabdare experientele voastre.
Daca stiti si un oftalmolog, m-a bagat in sperieti....cu ochiul (avand in vedere ca sotul poarta -5). Mentionez ca pana la 4 ani nici un pediatru si nici noi n-am observat vreo urma de strabism sau altceva. Insa nu strica un control.
P.S.:Nu mai stiu incotro s-o iau.
Va multumesc si pentru voi.
Gen si Robert 2 noiembrie 2001