La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 8
LauraFlo spune:
Deja e tarziu ! Vad ca voi nu spuneti nimic, ramane cum a propus Hana : ne intalnim la Cafeneaua din Tiglina la 4.30.
Am vorbit cu Eliza , incearca si ea sa vina. Acum o sun pe Vilma.
Liliac tu ce spui ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Am ajuns si eu acasa.
S-a facut, la 4,30!
Parca spunea si Crina ca vine, nu-i asa?
Laura, cred ca tu m-ai sunat, am ceva probleme cu telefonul.Te-am sunat inapoi si imi raspunde un robot.
LauraFlo spune:
Da Cookie eu fusei, dar cum imi sta mie bine, iar am plecat fara telefon de acasa si te-am sunat de la serviciu. Avem iesire si pe mobil si iti intra robotul (te intreaba ce extensie vrei).
Bine ca ai ajuns pe acasa, eu tocmai ma pregateam sa te sun din nou. N-am insistat de frica sa nu fii ocupata. Pupici !
Ne vedem la 4.30.
lauraspeedy spune:
Salutare!
Cred ca sunteti la intalneala la ora asta. Imi pare tare rau ca nu am putut sa ajung.L-am asteptat pe sotiorul meu sa vina de la servici ca sa stea cu bbela si,cand colo, mi-a dat telefon sa-mi spuna ca merge la o intalneala cu colegii. Asa ca, adio intalneala mea.
Ce spuneti ca data viitoare sa ne intalnim intr-o zi de sambata?
lauraspeedy
vladhana spune:
Eu nu reusesc sa scap de o durere de cap ingrozitoare si ca sa ma relaxez putin am pus pozele promise in album.Va invit!
lauraspeedy spune:
Hana, mai ce Mos Craciunel ai tu... bag de seama ca tie ti-e tare dor de un bebe mic, de vreme ce i-ai fotografiat hainutele lui Vladut. Asa-i?
Fetelllooor, cum a fost la intalneala?
lauraspeedy
vladhana spune:
Laura,ma apuca uneori nostalgia dar imi trece destul de repede.La mine nu va veni f.repede un al doilea bebe.I-am fotografiat o parte din hainutele de cand era mic pentru le dau altui bebelus si am vrut sa le am ca amintire.Eu ii pastrez pana si prima suzeta,ca sa-ti dai seama cat de atasata sunt eu de lucrurile lui.
La cafeaaaaaaaaaaa!!!!!!
LauraFlo spune:
Si eu la cafea ! Hana vazut hainutele ! Chiar ca te apuca nostalgia !
Laura, la intalneala ca de obicei ! Am vorbit despre bebelusi, soacre si soti , despre serviciile noastre si ceva legislatie ! Am baut suc si am fumat muuuult !
Poate reusim inca o intalnire pana de Craciun !