La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 10
LauraFlo spune:
Gen, eu cred ca ar trebui sa stergi tot ce ti-a spus acest doctor si sa o iei de la capat. Uita tot ce ti-a spus ! E un i...cil.
Eu sunt foarte multumita de medicul meu de familie mai ales ca este si pediatru. Problema este ca e foarte ocupata ( daca e buna !) . Are cabinetul in Micro 18, la dispensarul vechi, imediat dupa Neacsu ( service-ul vechi ). Dr Paunescu Ana, program: luni , miercuri, vineri - dimineata , marti- joi dupa amiaza. Oftalmolog nu stiu, dar daca aflu ceva iti spun. Sanatate si rabdare.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
quote:
Originally posted by mamica gen
Am postat mesajul si la "Parintii intreaba..." Dana Iulia merci de raspuns.
Galatencelor, va rog din tot sufletelul meu sa-mi nominalizati un pediatru la care sa inscriu copilul si un medic oftalmolog, in conditiile in care:
Sunt revenita in oras de un an jumate, nestiind la cine sa inscriu copilul am ajuns la un domn Radoi Sandulache Ioan, pe care azi l-am gasit beat in biroul dumnealui. Era sa lesin. I s-a pus diagnostic de pneumonie interstitiala (simptom doar de tuse dar care dureaza de 2 saptamani fara pic de febra)- injectii. Am insistat pt. un antibiotic oral (stiind prin ce a trecut mititelul cand a facut injectabile, singura data de altfel)...Vezi draga Doamne e distrus pe dreapta....Eu nu stiu de ce am mai stat la taclale cu cineva care tocmai se cinstise cu Mos Nicolae.
Am mers si la policlinica unde am specificat ca daca nu am incotro si e chiar asa grav merg pe injectabil...a fost diagnosticat cu faringita nu stiu de care- amoxicilina cu acid clavulanic...etc.
In tot tam-tam-ul asta, i s-a parut ca baiatului ii fuge un ochi. (Probabil al 2 lea din dublura pe care o vedea dansul).
Ideea e ca e de plans. Nu stiu unde vom ajunge cu medicii astia.....
Tocmai planuim al 2 lea bebe, chiar daca in cele din urma ajungi si la cabinet particular, ideea ca o sa vine si un nou-nascut care are nevoie de supraveghere de catre medicul pediatru....m-apuca raul...
Am inteles ca Baciu are doar cabinet particular. Insa as dori si medicul de familie sa fie macar aproape de ok (n-are importanta zona). Astept cu nerabdare experientele voastre.
Daca stiti si un oftalmolog, m-a bagat in sperieti....cu ochiul (avand in vedere ca sotul poarta -5). Mentionez ca pana la 4 ani nici un pediatru si nici noi n-am observat vreo urma de strabism sau altceva. Insa nu strica un control.
P.S.:Nu mai stiu incotro s-o iau.
Va multumesc si pentru voi.
Gen si Robert 2 noiembrie 2001
Gen, nu stiu ce sa zic, avand in veder asa experienta...
Pe Baciu nu poti conta decat in particular, sau la spital, cand e in policlinica, mai da retete gratuite. In schim e printre putinii care vine acasa.
Eu am ambii copii la doctorita Petrea Argentina, ca medic de familie, si am observat ca merge pe aceleasi tipuri de tratamente ca si Baciu. In afara de asta, mai merg si la doctorita Vedes Nadia, care e pediatra si specializata pe homeopatie. Cu ele 2 am ramas.
Trebuie sa gasesti un medic bun la policlinica de care apartii, ca sa nu te plimbi cu copii la vaccinuri sau cu alte prilejuri prin tot orasul.
Oftalmolog bun, pediatru, iti recomand pe doctorita Mazilescu (Rodica, parca, dar nu sunt sigura) Eu am fost cu Anca la 3 ani, si i-a facut toate investigatiile, i-a dat sa poarte ochelari, pe care i-a stricat in secunda 2, si de atunci nu ne-am mai dus. Poate la vara viitoare. Mazilescu are cabinetul vis-a-vis de spitalul de copii, langa stadionul otelul, la parterul blocului.
Cred ca vei gasi maine in Viata Libera reclama la cabinetul ei, ca sa iei numar de telefon si sa faci o programare.
Sa auzim numai de bine! Sanatate multa.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
av_crina spune:
Gen, da Mazilescu Rodica e medic oftalmolog specializata in pediatrie. e super cu copii si in plus iti explica si tie foarte clar ce si cum stau lucrurile. In ceea ce priveste medicul pediatru eu nu iti pot spune ca eu ma duc la Campeanu, dar ea nu e medic de familie, adica o gasesti numai la spital si la cabinet si vine si acasa. oricum si eu sunt de parere ca trebuie sa nu dai 2 bani pe ce ti-a spus medicul ala.
Sunt frumosi foc copilasii vostri imbracati de Craciun! abia astept sa creasca si moaca mea sa o schimonosesc cu rochite si clamite in par.
Cat despre intalneala, sorry.poate la urmatoarea ajung si eu. eu nu intru zilnic pe net pt ca nu avem calculator acasa ( eu am fost impotriva) si sotul meu uita sa il aduca in fiecare zi de la birou.oricum sper ca v-ati simtit bine.
poate ne vedem la targ ca si eu as vrea sa merg. in studentie ma duceam la cel de la Sala Dalles in bucuresti, nu am pierdut nici un an, si acum in spirit de nostalgie ma voi duce la asta de la Universitate.
va pupic si aveti grija de voi!
crina si beatrix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/crinaserban/album?.dir=6c5b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
gitana spune:
Daca ai ajuns la Radoi imi dau seama cum au decurs lucrurile!!!!
Este recunoscut in tot Galatiul ca e un betiv notoriu!Sotia lui,in schimb,este si ea medic pediatru in Sp. de copii,este mai responsabila si recunoscuta ca un doctor bun(cel putin asa am auzit de la un cadru medical din spit de copii).Si mai mult decat atat si ea vine acasa la pacient.
Ca medic de familie am auzit si eu de dr.Paunescu numai de bine,iar in zona siderurgistilor este un medib despre care am auzit numai de bine-Cocu.
Iti doresc numai bine!
Gianina si Tania(9 luni si jumatate)
cookie spune:
Geanina, dr. Cocu este si medicul nostru de familie. E un doctor priceput, dar se cam baga in multe chestii...asa ca prefer sa am si un pediatru pentru fata. Dar e foarte cumsecade si te poti baza pe el in multe situatii. Are si un cabinet civilizat, unde au intotdeauna prioritate copiii si gravidele Am auzit si de sotia lui ca ar fi buna, are cabinet la policlinica de langa Bingo, ea e chiar pediatru.
De la niste colege am inteles ca si dr. Paunescu este foarte buna...dupa cum vezi, ai de ales
Cat despre ochi, itr-adevar, dr. Mazilescu e cea mai buna alegere.
si multa sanatate, sa vii cu vesti bune.
PS Fetelor, sper sa pun azi pozele...acu' ma duc sa fac papa la copil...Mai iau o pauza cand vine mama...
vladhana spune:
Salut! Azi intru aici doar cat sa va dau un pupic si sa-mi beau cafeaua cu voi,ca si ieri am treaba de mi-e rau.Sunt Hanuta harnicuta!
Alina,costumasul de Mos Craciun e trimis de sora mea din Franta.
Lauraspeedy,Vlad nu a avut nici o reactie la vaccin,nici eruptie,nici febra.
Gen,de Mazilescu am auzit numai de bine.Si sotul meu a mers la ea cand era copil,si eu,si nepotica mea acum doua saptamani.Cat despre pediatru si eu imi ridic antenutele pentru ca nu stiu la care sa ma duc.
Ele spune:
Buna fetele!
Imi dau si eu cu parerea despre dr ca tocmai sunt patita si fiecare trage singur concluciilze. Denisa tusea si doar atata/. Fara muci, fara febra. Am dus-o la Campeanu si a zis ca copilul n-are nik mi-a dat Nurofen si Ambroxol. La o zi era plina de pete rosii si febra peste noapte. Din nou la spital la Campeanu pt anlize. Din nou copil sanatos care nu necesita nici macar antibiotic cu toate ca incepuse deja sa-i curga muci galbeni din nas. Dusa la dr meu de familie din nou copil sanatos dar care tusea ca magarul si nu putea nici macar sa doarma. Dimineata dusa la garda la Badiu (de fapt e dr la care eu am mers de fiecare data, dar acuma nu o gasisem) copilul aveaq pneumonie si am trecut pe injectii. Dupa 10 injectii cu gentamicina si ceftamil se vede ca e mai bine dar nu e vindecata de tot si treceme pe antibiotic oral
Acuma ma intreb daca ma duceam din prima la Badiu oare ajungea copilul sa faca injectii?????
Pupici si sanatate.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
mamica gen spune:
Merci pt toate raspunsurile. Probabil o sa merg pe Paunescu sau Cocu-ea (prefer sa fie si pediatru), si Vedes...Inclin spre Paunescu, ca citesc numai de bine..
Gianina, la Policlinica, la nevasta-sa am ajuns...Pe drum chiar ma gandeam ca "cine se aseamana"...Uite ca mare a fost surpriza cand am vazut-o...si modul cum l-a investigat.Reteta lui "sotu" a rupt-o in fata noastra, iar de la pneumonie la faringita...!!!Ne-a si intrebat cand a prescris-o;probabil dumneaei stia in ce stare plecase consoarta de acasa...
Ele, si eu sunt patita cu asa ceva, numai cand ma nimeream in concediu in Galati, trebuie sa spun. In Ardeal lucrurile nu sunt chiar asa...Cel putin cand m-am intors aici am zis ca incompetenta unora o sa ne omoare mai repede decat realizam (inca mai cred asta). Ai impresia ca daca e orasul mare ai de unde alege, daca nu stii sau nu ti se recomanda, toti "o apa si-un pamant".
Dar mai e si varianta ca omul incompetent/a se citi si beat/iti prescrie din prima injectii, ca acopera o paleta larga de orice ar avea copilul, nu ca el ar sti. Ca in cazul meu...
Atata timp cat copilul nu necesita injectabil ar fi prostia mea sa accept...Maine, poimaine, ma astept si pentru un simplu guturai sa-i prescrie antibiotic, injectabil daca se poate...Daca trebuie, sa-mi spuna si mie, sa stiu si eu, dar sa-mi spuna un doctor macar treaz (ca unii nici trezi nu sunt mai brezi)
Iar noi, spre fericirea mea, n-am mai necesitat antibiotic (inclusiv oral) de mai bine de 2 ani. Nascut si crescut la munte, si datorita unei doctorite mai mult decat pregatita (pe ea o regret cel mai tare), a fost calit. Acu cu aerul asta de Sidex, si doctorii astia care la cati te duci atatea diagnostice, si tratamente "pe masura"...
Tusea s-a ameliorat, mai tuseste dimineata la trezire si la aer rece. Oricum nu avem voie sa-l scoatem afara.Slava Domnului ca am fost inspirata sa nu-l duc nici macar o zi la gradinita(nici in perioada de incubatie, ca dupa greva cand s-a declansat tusea in prima faza, am fost plecati din localitate.)Mai aveam pe constiinta si alti mititei.....
Evident dupa ce se face bine de tot, tinta la Mazilescu...
Va pe toate, si sa treaca copilasii cu bine prin anotimpul asta atat de capricios...
Gen si Robert 2 noiembrie 2001
korinna spune:
Buna fetelor!!!
NU am mai intrat de ceva vreme pe aici.In dupa masa asta are serbare cel mik-un fel de lectie deschisa cu parintii.Sa vedem cum o fi.O sa fac ceva poze.
Maine ma duc la Bucuresti a un control Gineco.Sa vedem ce o mai zice.Am mari emotii cu asta.In rest nik nou!
O zi buna tuturor!
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
cookie spune:
Salutare!
Iaca vin si eu cu cateva poze...denumite foarte inspirat , ca poate fetele nu stiu cum le cheama
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/ea49
Sa va spun ce fac eu:de vreo 2 ore mesteresc la o rochita rosie pentru fiica-mea! Eu am idei putine, dar fixe, si trebuie puse in aplicare imediat ce-mi vin in cap...
Asa ca, Laura, please, da-mi un PM cu numarul tau de telefon, ca acusa te trezesti cu mine prin centru sa-ti cer blanita...