La noi la Galati sa veniti (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,ne intalnim maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da Hana ne intalnim. Vrei sa venim la tine sau veniti voi la noi ????
De dimineata devreme ca sa aiba timp maimuticile sa se joace impreuna.
Sa vedem si cum e vremea....poate nu o sa ploua foarte tare.Deschid msg dimineata devreme sa vorbim.

Noapte buna iubitelor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu inchid , eu deschid....Buna dimineata ! Eu mi-am baut cafeaua, Daria a cazut din pat pe la 5 si n-am mai putut adormi.

o zi buna va doresc!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!
cam liniste pe aici .... va reveniti din mahmureala??? ca doar ati petrecut ...:)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ce faceti? Deja a inceput we?
Nu ne-am mai putut intalni cu Laura si Daria din cauza ploii de afara,asa ca stam la caldurica in casa.Vlad face nani,iar eu sunt harnicuta,gatesc.
Laura,cred ca s-a speriat mititica cazand in somn...Al meu a tras si el o speriatura ieri,si eu la fel,cand a cazut din pat din picioare.A invatat la soacra-mia,,sa sara in pat si ieri l-am certat de cateva ori si l-am dat jos din pat dar nu s-a linistit pana nu s-a lipit de parchet.
Va pup! Ma duc iar la bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

buna sa va fie inima!
si noi am iesit pe strazi dar nu am stat la nici un concert desi mi-ar fi placut.
noi cand ne mai intalnim? ca de data asta vreau neaparat sa vin si eu.ultima data am fost la doctor, dar acum nu ne mai opreste nimic.sper.
deci cand?unde?
bebica mea care abia a facut 3 luni a inceput sa gangureasca de rupe, sta acolo singurica si bodogane in legea ei. e simpatica foc, imi vine sa o mananc. eu imi vad de ale mele si ea tipa, chuie,etc.asa fac toti?
ca sa vedeti ca sunt hatarata sa ne vedem propun sa impprastiem mitul cu 3 ceasuri rele si sa ne vedem marti.insa ora va las pe voi sa o alegeti ca voi mergeti la servici; si de asemenea locul ca am impresia ca voi cam stiti pe unde stau celelalte si stiti unde ar fi mai comod. eu vin oriunde.deci marti e ziua. locul si ora spuneti voi.
va pupic si va dorim un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna, fetelor.
hana Relax, in privinta soacrei. Cel mai bun remediu e...indiferenta. Cu cat vei fi mai indiferenta, cu atat va durea mai tare iar tu vei fi mai linistita.

Despre Sarbatorile Galatiului...
Am iesit si noi, direct de la servici, intalnit cu sotul, mers de-am mancat ceva ca urlau burtile noastre de foame si haladuit de-aiurea prin Galati. Am prins concertele de pe faleza chiar de la inceput si am fost tare impresionata ca am vazut oameni care nu se cunosc, prinzandu-se de maini si invartind o hora, am fost incantata ca lumea a cantat, dar...la capitolul aplauze au fost zgarciti. Ori eu m-am maturizat si am inceput sa fiu carcotasa, ori lumea nu prea a gustat prestatia artistilor.
Octavian Ursulescu a prezentat partea de folclor si se vede de la km distanta ca este profesionist in ceea ce face, cuvintele curgeau frumoooos...si chiar am fost surprinsa de modul in care a reusit sa-i aduca in scena pe artisti, cu toate ca mie nu prea mi-e drag de el ca om, dar vazandu-i pe mascaricii aia de la Radio 1/21 cum scoteau tot felul de aberatii am constientizat valoarea primului.
M-au impresionat in mod placut si baietii de la Latin Express si recunosc, chiar am dansat in mijlocul strazii, ca pe ritmul lor s-au dezmortit si cele 2 picioare de lemn ale sotului.
Spre regretul meu, nu am putut sta pana la sfarsit, doar am citit in ziar despre focul de artificii care a fost lansat in premiera din mijlocul Dunarii. Cred ca a fost mirific, mai ales ca io-s innebunita dupa jocurile de lumini.
Si ca orice galatean mi-am luat si eu peruca de-aia din staniol, pentru mandra am luat coronitza de printzesa cu beculetze si o bagheta magica, veioza de-aia de 4 lei...ca sa fim in ton cu lumea.
Intr-o pauza, am stat la coada la mici care au fost facuti cam la norma, usor (cam tare) in sange, dar noroc ca i-am dat cu tuica fiarta.
Cam asta am facut noi.

Si da, marti sunt de acord sa ne intalnim, dar sa vedem la ce ora, nu de alta dar sa stiu din timp daca tre sa fac schimb de tura ca io-s de dupa-amiaza...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Vin si eu la intalnire, e ultima saptamana de libertate.
Am probat rochita Craciunitei ieri, e super, e scurta rau oricum...(sa se delecteze si oamenii mari), o sa arate foarte bine Craciunita mea. Costumul de mos e lucios si avand in vedere ca cei care il vor purta sunt din categoria "Mosule, ce tanar esti", vorbesc limbi straine si sunt foarte dezghetati, va dati seama ca ne vor incanta si pe noi (!)
Astept si eu sa hotarati ora de intalnire. Si nu uitati ca marti seara vine Mos Niculae!!!!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Vin si eu la intalnire marti, daca e dupa ora 17,00. Unde ati vrea sa fie intalneala?
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Saluti, fetelor!
M-am trezit si eu, cu o durere ingrozitoare de cap...de la lacul de parchet, of, of...Sper sa termin si eu cu distractia asta curand...

Asa deci,se pune de intalnire marti... Poate ajung si eu, ca avem si un sarbatorit in familie, pe nepotelul meu il cheama Nicolas si se intelege ca ne sarbatorim, pe langa Mosul obligatoriu...
In fiecare an, de cand nepotica mea(surioara lui) poate sa vorbeasca, ne da telefon dis-de-dimineata sa ne intrebe ce i-a lasat mosul pe la noi, ca doar stie el pe unde-i mai umbla picioarele fetitei...pe la unchi si matusi, pe la cele doua randuri de la bunici...greu si de Mos Neculai asta...
Apropo, pe la voi cu ce vine Mosul asta?

Mergi la inceput