La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 4
alinam spune:
am vazut la farmacie un unguent DEXPANTHENOL, asa scrie si pe bepanthen, ma handeam daca nu e acelasi lucru pt ca e 20 ml dar numai 40 mii lei ...ar fi o economie serioasa ...stiti ceva de el?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
vladhana spune:
ps.Va vine sa credeti ca soacra-mia a uitat anul trecut ca de Craciun e ziua lui Vlad,il cheama si Cristian.I-a trimis cu o saptamana inainte o cutie de cereale si se pare ca a fost cadoul lui de Craciun si de nume.Cine mi se alatura,la dat foc la soacre?
LauraFlo spune:
Buna seara ! Sunteti in oras ??? Noi am fost deja. M-a scos sotul in oras azi, am mancat apoi am fost in plimbarea traditionala pe la tarabe. Mi-am luat margele ( negre , oare sunt onix ?) si un set de farfurii ...toate negre-negre. stiti cat am dat pe o farfurie ? 10.000 lei vechi !!!!! Super oferta ! Si sunt din acelea mari ..de pizza. Se vede cat sunt de incantata nu ?
Eliza multumesc. Te rog sa verifici daca poti. sa stii ca cu Bephanten n-am dat-o. Ar fi chiar culmea, pt ca mi-a fost de mare ajutor si la ranile de la sani si pt Daria cand era mica.
Hana, vad ca esti suparata rau. Nu ca nu ai avea motive...Daca te multumeste cu ceva sa stii ca si la altii e la fel. Fiica nu-i ca nora ( din pacate !)orice ar face . Nu te amara , bine ca nu aveti nevoie de cadourile ei, tu iti tocesti nervii zile in sir ea tot cum vrea si simte face.
Gata , vorbim maine ! Somn usor !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Laura,cred ca nu e parinte care sa nu sufere cand vede ca se face diferenta intre copilul tau si altii,indiferent cine o face.Mie mi se intampla asta zilnic,si nu exagerez,asa ca imi mai vars si eu naduful,ca in rest stiu ca dragoste cu forta nu se poate.Si nu cer sa fiu iubita eu,e vorba de dragostea unei bunici pentru nepotii ei.Si cu asta basta!
lauraspeedy spune:
Buna seara!
Lauraflo, ce pofta mi-ai facut de shopareala. Ai idee pana pe ce data sunt deschise tarabele?
Alinam, nu esti singura care ramane acasa de sarbatorile Galatiului. Drept sa-ti spun, in seara asta am plans de suparare ca nu pot iesi si eu cu sotiorul meu. Am ratat o ocazie extraordinara:de a petrece intr-un club unde erau invitati Buzdugan si Morar de la Radio 21.
Lasa ca ne luam noi revansa anul viitor,nu-i asa?
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Neata ! Ce faceti iubitelor ? va refaceti dupa petrecerea de ieri ?
Hai la cafea ca se raceste !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
neata!
Laura da stiu ca ai cumparat .......eu mi-am luat numai lumanari .....multe heheheh
Lauraspeedy laca ca ne luam revansa anul viitor.
Hana nu esti singura ..... cunosc ... eu as malaxao .... da fiisu tare o mai iubeste .....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
ELIZA MIRON spune:
'Neata!
Am fost parinti denaturati si am tinut copilul pe strazi pana la 1 noaptea, am fost la concertul celor de la Voltaj. La 1 cand am ajuns acasa a adormit copilul in drum spre perna!!! Era bietul naucit! Mergea ca un om beat pana am ajuns la masina si din centru pana acasa a dormit si in masina!
mitoasa spune:
Vin si eu in clubul vostru,nici noi nu am iesit aseara , e primul an cand se intampla asta dar nu am plans si promit ca la anu ma disrez cat pentru 3.Apropo ne povesteste si noua cineve cum a fost ?Mai am o intrebare pt voi ,daca stiti cumva cat mai stau mestesugarii,nu de alta dar vreau sa prind si eu super oferta cu farfuriile la 10000 iar un colac secuiesc m-ar unge pe suflet.
cookie spune:
Sa traiti!
raportam si noi: iesit in oras, baut vin fiert, papat niste mici si ingramadit la concertul Voltaj(miiiiistooooo!)si putin Pops inainte
Ne cam cadeau ochii in gura, asa ca n-am mai stat si la Iris!
Oricum, cand am ajuns acasa, am vazut ca erau concertele in direct si la TV Galati...
Am uitat:mai intai am fost sa dam kinderii(respectiv pe nepoata-mea, care e si Andreea, i-am facut un cadou de ziua ei) in tiribombele de la McDonald's(mama, ca de lume....colorata!!!) Lor le-a placut, mie...
Ne-am permis toate astea pentru ca am parcat pentru prima oara copilu' la mama, din motive...de parchet...Acuma casa noastra arata putin mai bine decat dupa bombardament...
Hana, nu mai fi suparata...soacra nu-i ca mama
Alina, hi, hi , la malaxor....