La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 6
cookie spune:
Fetelor, schimbam locatia sau bem tot o cafea/cocteil la Cafe mon d'art?
Alte idei?
Mie mi-a secat imaginatia...
lauraspeedy spune:
'Neata!
O cafeluta, un biscuite?
Azi e mare sarbatoare la noi in familie: fii-mea implineste 9 luni si vine si mos Nicolae la ea (plus ca azi noapte i-a mai iesit inca un dinte).Bineinteles ca o sa vina mosu' inca o data si pe 6 dec.
O duminica placuta la toata lumea!
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Si la noi a venit deja Mos Nicolae ! Se vede ca tare cuminti am fost anul acesta ! Intalneala ??? Vreau si eu !
Va pupacesc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Si eu,si eu... Vin unde vreti voi.Daca e la cafenea e super,ajung in 3 minute.Sau poate ar trebui sa fie mai departe?
Si la noi a venit deja mos Nicolae.Surpriza! Oare ghiciti de la cine?
cookie spune:
'Neata!
Mie mi-a adus Mosul un parchet frumos si stralucitor...asa ca azi am shmotru grupa mare in program...trebuie sa termin neaparat, ca altfel...nu mai vine si la noapte ![]()
Azi imi aduc copilul acasa 
Sa aveti o saptamana frumoasa si sa va aduca Mosul tot ce va doriti(da' sa mai ramana cate ceva si pentru Mos Craciun!)
LauraFlo spune:
Maine la ce ora ne intalnim ? Si unde ?

liliac1 spune:
vilma Cum marti seara vine mosul Neculai?? Eu stiam ca luni...Poate ma insel...hmmmmm...
La noi mosul aduce fructe si dulciuri. Jucarele si alte celea aduce Mos Craciun, dupa care Andra e topita...Exersam la poezia de bradutz ![]()
hana Sa nu spui ca de la soacra ta! ![]()
Deci, v-ati hotarat pe unde??
Si in caz de ceva sa-mi lasati un nr de telefon, ceva, ca io-s zapacita si iar caut ca disperata!!!
Liliana&
Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Eliza, s-a schimbat modificarea
. Crema de care iti vorbeam zilele trecute nu e cea buna. uite un crampei din mesajul iubitei care s-a oferit sa mi-o aduca din Germania :"La loc comanda la fetele farmaciste si sa caute MYKUNDEX mono Salbe sau MYKUNDEX heilsalbe. (e cam aceasi chestie) La baza are Nystatin (habar n-am ce e)si oxid de zinc.Primul component vindeca ciupercutza iar zincul protejeaza ai accelereaza procesul de vindecare.
Nococ ca m-ai pus sa citesc componentele ca asa mi-am dat seama ca am gresit.Scuza-ma!
Mykundex-ul se foloseste indeosebi la bb-i (copilasi) in zona scutecului, unde apar ciupercutze/eczeme . "
Te rog verifica daca voi o aveti ca sa nu pun fata pe drumuri. Daca este si la noi nu ar avea rost ! Multumesc Eliza!

vladhana spune:
Da,de la soacra-mia.Cred ca visat ceva,ceva s-a intamplat sigur!
Maine dupa amiaza e intalnirea,nu? Sa stiu sa-mi anunt sotul,sa nu-si faca alte planuri.Ce spuneti de ora 4.Sau 4.30?
Cookie,spor la smotru! Bun mos,se gandeste si la noi nu numai la pitici!
LauraFlo spune:
Soacra si-a revizuit comportamentul ??? Pai atunci sa ne rugam sa viseze mai des ce- a visat, nu, Hana ?![]()
Nu stabileste nimeni locatia intalnirii de maine ? Vad ca Hana a propus ora .
Cine vine ????