La France (44)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
lu.more spune:
Fetelor, fetelor, mi-ar placea sa particip si eu la discutiile voastre, dar abia apuc sa va citesc, si-aia pe sarite!!!
Remarc ca nu sunt singura in aceasta situatie, si ma gandesc la Sibylle, Chatonel, Mik, Mirunda etc. etc. care odinioara de mai dadeau o veste-doua, acu', nimic! Si la celelalte, pe care nu le mai pomenesc, se stiu ele ;-).
Oana, multam' de poze, mi-a facut asa placere sa le vad (uitasem de ele, ce rusine!).
Despre revoltele din acest moment, eu cred ca e "mai bine sa previi decat sa vindeci". Sper, spre binele lui Sarko, ca era constient ca statea pe un butoi cu pulbere...
Iar acu' va las ca am de lucru o multime.
Milioane de pupici
La cei mari si la cei mici!
(cre' c-o iau razna...)
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Sarut mina, Lulu, ca intrebi de mine.
La mine e nitica nebunie la serviciu ca nu-mi vad capul de treaba.
Copilasii sunt bine in total. Cel mare si-a prins un deget in usa si a trebuit dus la doctor sa_l coase. Acu' tre' sa frecvetez doctorul cu cupilul dupa mine.
Mai descopar ca ma ia cu ameteala daca ma enervez. Deci incerc sa ramin zen.
In rest nimic special. Vremea s-a schimbat si a venit toamna.
Pisik, vrei sa pleci in America sau am citit eu rau ?
Ce mai fac celelalte fete si copilasii lor ?
Mik.
liliprejbeanu spune:
Buna, buna,...
Vizele exista inca si sunt cerute studentilor care vin la studii (master, teza,...). Trebuie sa vina cu viza din RO caci altfel nu-i accepta la prefectura pentru depunerea actelor pentru cartea de sejur (sunt astea cam bizari dar tin mortis la astfel de nimicuri ).
O prietena chiar venise din tara si a facut drumul inapoi doar pentru ametita aia de viza. Pe scurt sunt cazuri in care viza este necesara .
Acum 2 zile ne-am inceput turneul creselor si dadacilor din Grenoble si împrejurimi... pentru ca septembrie 2006 este foarte aproape . Mi se pare asa de straniu ca ma apuc de cautat dadaca pentru bebe care se va naste peste 4 luni 1/2. Mi-au mai trimis astea de la MGEN si foia de adeziune a lui bébé, cica sa incep sa platesc de pe acum sa nu fiu cumva restantiera.
Mik ai avut dreptate cu MGEN ca sunt cam stransi la punga. Singurul avantaj pe care il am este ca-mi dau un complement de salariu daca sunt in concediu de boala (inclusiv maternitate).
Am vrut sa plec de la ei dar lua 4 luni si alte companii de asigurare a nu au vrut sa auda de mine caci doar sunt cu "burta la gura". oricum pentru bébé sigur nu optam pentru MGEN!
Singura mea optiune sa-mi reduc cheltuielile este sa-i spun medicului care-i baiul la MGEN si s-a repet de fiecare data când ma duc la el in vizita cum se spune "repetitia este mama învataturii".
Si la mine sunt niste nori tare amenintatori si-i trist WE asta... cica motiv sa stau acasa si sa lucrez la cursuri .
Pupici cu sclipici Liliana
17+
pisik 4ever spune:
Mik, vreau, nu vreau, tre' sa plec… stimabilul cap de familie merge sa munceasca acolo si tre' sa ma tin de coada lui…
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
lu.more spune:
Mik, imi pare rau pentru degetel, stiu ce inseamna ; intre altele, unul din visele mele urate (pe langa ca cineva imi rapeste fetele) este ca-si reteaza (!) degetele in usa. In orice caz, daca de obicei eu sunt tare de fel si nu ma pierd cu firea, ei bine, cand e vorba de degete prinse in usi, ma ia cu lesin (cred c-am suferit ‘fo trauma in copilarie).
Ma ia cu lesin cum te ia pe tine cand te enervezi. Primul sfat ar fi sa nu te mai enervezi, dar stiu ca e greu sa fii tot timpul zen. Al doilea sfat e sa mergi la dr. sa vezi cum stai cu tensiunea, cu oboseala, cu astenia de toamna.
Vorbesc serios, stiu ce-nseamna (doar ca pe mine ma lua cu lesin tot timpul, nu doar cand ma enervam… io ma supar rar…)
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Eu va citesc dar nu am cum sa particip la discutie caci eu nu m-am confruntat cu demersurile de viza nu cunosc nimic in aceasta privinta asa ca stau cuminte in banca mea!
Nu ma pot insa impiedica sa nu gindesc cu voce tare :"Unde or fi fetele: Otilia ,Olo,Nadia ,Mirunda,Sibyle,Samsara,Geo ,Spic de Griu,Maria care ne incinta cu optimismul ei cind i-i era mai greu ..........?????????si toate celelalte pe care nu le-am amintit....
Stiu intrebarea mea va ramine fara raspuns ca si cealalta data cind nimeni n-a putut sa-mi raspunda.
In rest incerc si eu ca si voi sa ramin "zen" in ciuda nervilor si timpului mohorit de afara ..........si mai arunc cite un ochi pe alte forumuri si pe alte meleaguri ,tohmai ca sa pot sa ramin ...."zen"
Aura&Luca,3 ani jumate trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos
Mirunda spune:
Eu va citesc, dar nu scriu prea des, caci si deoarece...nu prea am timp! Acum de exemplu sunt intre 2 peridurale (al 6. si al 7.lea nou cetatean vendée-en azi...)
In rest, fiecare clipa libera o petrec cu Mara, care , ca in fieecare an in aceasta perioada, face AMR-ul pana la ziua cea mai importanta a anului...17.11, ziua ei...Si apropos de asta, de vreo luna in fiecare zi , dimineata, ma intreaba: "mama, ce o sa fie peste X zile"? (azi X=13).Eu (fac o mutra luunga, si ma uit la ea intrebatoare:"nu stiu, mam, o fi vreo eclipsa de luna?" (sau de soare, sau ziua lui Basescu, sau ziua cand vor pleca randunelele in Africa, sau...) Oricum, ideea e ca ma fac ca HABAR nu am...La care ea protesteaza puternic "Mamaaaaaaaa....ziua in care ai avut tu o durere maaaaaare de burta, acum 10 ani" Eu(cu o mutra fooarte convingatoare "aaaaaaaaa.......o fi ziua ta!" La care ea straluceste.....si culmea e ca nu se plictiseste de loc de acest joc! Vorba lui Sybille, vrea ea sa pare "mare", dar e inca ATAT de copil...Fetelor faceti mai multi copilasi, care puteti, ca ATAT de repede trece timpul...e o scumpa, si cand ma gandesc ca in curand a crescut deja mare...nici nu stiu cand a trecut timpul!
Na ca am scris, Aurelia, ca...m-ai facut sa ma simt cu musca pe caciula!!
Si apropos de o alta intrebare de pe aici, si eu i-am luat maica-mii o Webcam (fo 19€), si acum povestim pe gratis pe Yahoo messenger, cat si cand vrem, nu e rau de loc! Dar si o casca cu micro atasat ajunge.
Hai ca va pupic, ca trebuie musai sa ma duc acum!Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!
dia_codat spune:
Mai fetelor, da voi cind va puneti pe scris, scrieti nu gluma!
Eu am vrut doar sa va spun noapte buna!
Va
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Multam de post Mirunda!
Asa mai aflam si noi cu cit a crescut populatia in Véndé in ultimele 24 de hore!!
Cit despre vorbitu pe calculator asta merge si la mine cind vorbesc in Bucuresti la sora ,dar cu mama la tara tot telefonul este de baza !
Eu zic fetelor astora care suna ca mine pe fix ca in perioada asta cind nu mai vrea niciunul cu "pret de apel local" nu ne ramine decit s ane luam din nou tichetul acela International de la France telecom cu care avem pentru 15€ ,4 ore de vorbit pe fix deci 0,06 centime pe minut ,mai facem o economie acolo de 3 centime/minut pina se decide vreunul sa revina la "pret de apel local"cu Rominia!
Voi ce ziceti?
Aura&Luca,3 ani jumate trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos
dia_codat spune:
oana-noemi merci pentru fetite!
M-am mai uitat si eu la ficiorul tau! un adevarat barbat!
oana-cretu si al tau fecior a crescut .
De fapt m-am uitat la toate care aveti poze in album.Ia sa va puneti niste pozici si cele care nu aveti sa nu mai fiti asa "invizibile"
Miruna, as vrea si eu o parere daca se poate ca vad ca esti in domeniu. Nu stiu daca sa o pun aici sau pe PM . Te intreb deocamdata aici ok?
Ce parere ai de a treia cezariana la un interval de un an de cea de-a doua. E riscanta sau nu? E vorba de sora mea care va avea BB3 la doar un an diferenta de BB2. Merci
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos