La France (44)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
oana_noemi spune:
pentru colegii de suferinta
!
Acu' am intrat in hora, joc pana la capat, ce poci face!
care-i baiu' de nu se mai potolesc astia din bataie cu politia?
ce vandali...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cait spune:
'neata fetelor..
Oana care e baiul exact ce ai spus si tu k sunt vandali..
chiar acum zicea in Adevarul k Franta ne-a criticat de multe ori cu rromii nostri dar acum ei nu sunt in stare sa-si gestioneze imigrantii africani..interesant articolul.dak vreti e aici
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=59&article_id=160829
Vroiam sa te intreb cum ai reusit sa-ti iei cartea de sejur student fara sa mai ai viza din aia de la ambasada? se poate asa ceva?
o zi buna fetelor si fara prea multe probleme cu administratia.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
anka-maria spune:
Cait, incerc eu raspunsul la intrebarea ta. Daca ai avut titre de sejour pana anul asta atunci se face doar o reinnoire a lui, de obicei se face prin scoala, asa am facut noi, am depus dosarul la scoala si ei se ocupa.
Daca ai venit cu viza de turist, ai stat 3 luni si apoi ai cerut titre de sejour atunci nu mai merge direct, trebuie sa te intorci in Ro, iei viza iar de Franta si la intoarcere ceri titre de sejour ca student. Asa au patit niste colegi care au stat in stagiu 3 luni cu viza, s-au inscris la doctorat dar n-au putut cere cartea de sejour imediat, a trebuit sa vina in Ro si sa ceara iar viza. Deci bani dati degeaba pe drum dus-intors plus acte ambasada.
Da asta e cu birocratia franceza.
just me
pisik 4ever spune:
anka maria, cum adica cu viza? nu s-au scos vizele? ca ai mei in vizita fara viza.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
anka-maria spune:
Daca vii ca student atunci iti trebuie viza ca sa nu mai arati la vama suma aia de bani si chemarea de la cineva de aici. Arati hartiile la ambasada in loc sa le arati la vama. De obicei ceri viza cand trebuie sa stai mai mult de 3 luni.
Poti sa vii si ca turist dar trebuie sa arati la vama ca ai cazare, bani, chemare si poti sta in Franta doar 3 luni.
just me
pisik 4ever spune:
eu am trecut prin asta acum 5 ani, cand vizele erau in mare voga, si am fost obligata sa ma intorc sa schimb viza in tara, asa cum spune anka. credeam ca astazi cum nu mai e nevoie de vize plimbarea asta dus-intors in tara nu-si mai are rostul... poate anul viitor daca suntem admisi in UE o sa se simplifice (cum vedeti eu tot mai sunt optimista).
bursuca 08.05.05
cait spune:
Pisik noi discutam de vizele student.Ank mi-am inchipuit eu k nu poti ramane decat cu prostia aia de viza de la ambasada care abia ti-o dau.
Oana ti-am vazut noile poze..ti-a crescut baiatul si e super dragut.
Cait
oana_noemi spune:
viza de student am obtinut-o mai intai in tara si dupa aceea am venit aici ca sa ceri cartea de sejur ca student.
fara o viza de lung sejur nu prea poti obtine o carte de sejur, cel putin asa scrie pe toate site-urile oficiale ale autoritatilor franceze.
eu ma plangeam de faptul ca inainte dreptul de munca se dadea automat cu cartea de sejur de student, acum treubie sa te duci cu contractul in mana sa il ceri, daca iti schimbi angajatorul, iar trebuie sa anunti DDTE, au complicat lucrurile foarte mult!
dar nici eu nu ma las, trebuie sa reusesc!
despre batalia cu politia m-a luminat doruletz pe un alt topic, si pot sa spun ca are dreptate!
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by cait
Pisik noi discutam de vizele student.Ank mi-am inchipuit eu k nu poti ramane decat cu prostia aia de viza de la ambasada care abia ti-o dau.
Oana ti-am vazut noile poze..ti-a crescut baiatul si e super dragut.
Cait
Al meu sau al tizei mele, adica Eric? Ca si el e o bombonica.
![](pupic.gif)
Oana si Seb
![](copilas.gif)
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
pisik 4ever spune:
doruletz are un bebe mic si se tine de internet???
bursuca 08.05.05