La France (44)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
pisik 4ever spune:
Fetelor, v-am promis o raza de soare da' nu ma tin de cuvant ca o pastrez ptr mine!!! de abia am vazut soarele ieri in treacat si gata vacanta!!! Dia, am fost la Meze langa l'etang de thau (30 km de Montpellier).
Vad ca vorbiti de telefon. Noi vorbim acasa prin internet, am luat webcam cu microfon (nu mai stiu cat am dat pe ea dar e ieftina). Intram prin yahoo si ne putem vedea si auzi. La inceput aveam ecou, dar acum vad ca merge f bine, trebuie un pic de atentie la reglaje ca mai face microfonie, in rest nimic de reprosat.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisik 4ever spune:
Fetele… am inceput the final coundown… (daca va aduceti aminte cantecul). Am trimis formularele cu cererile de viza la ambasada americana si eu am anuntat la servici ca ma opresc din travail la sfarsitul lunii… sunt intr-o pasa de melancolie ingrozitoare…
bursuca 08.05.05
cait spune:
mai dar nu mai trece nimeni pe aici asa k mai ascriu eu putin sa readuc subiectul nostru pe prima pagina.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
dia_codat spune:
Cait, eu tot ma uit, da nica, nimeni nu mai scrie.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
oana_noemi spune:
Uite ca scriu eu ca sunt groaznic de enervata pe birocratia franceza!
Sa va povestesc: dupa cum v-am povestit, eram fericita ca mi-am gasit si eu o slujba, hotelul care m-a angajat mi-a dat un promesse d'embauche, doar pe o luna de proba, urmand ca apoi daca sunt multumiti sa imi faca un contract, iar DDTE mi-a dat dreptul de munca doar de pe 1 noiembrie pana pe 16 noiembrie, ca atunci imi expira recepisse-ul. Dupa ce obtin cartea de sejur trebuie sa cer o alta reinnoire a dreptului de munca, adica inca vreo tona de acte pe care le trimit prin posta si trebuie sa astept plicul vreo 10 zile cu noua autorizatie de munca. Daca de exemplu ma mut la alta firma, atunci trebuie sa obtio o alta autorizatie de munca, adica alt dosar cu acte trimis la DDTE!
Daca firma la care lucrez, nu-mi face un contract decat pe o luna eu am dreptul de munca doar pe o luna!
O "placere"!!!!!Nu stiu altii cum se descurca si reusesc sa si lucreze si la negru si la alb si ajung la o norma intreaga, ca eu simt ca o sa innebunesc cu astia, plus ca banii incep sa fie pe terminate si eu chiar am nevoi de o slujba!
Multumesc ca m-ati lasat sa ma descarc!
Dia-ti-am vazut pozele si mi-au placut foarte mult fetele tale, sunt foarte frumoase!
Te admir, ca stiu ca nu e usor sa faci fata!
Pisik-spor la impachetat, si pupici bursucei!
oana cretu spune:
Tizo, curaj mult si bafta iti doresc!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
pisik 4ever spune:
mersi, oana... curaj, asa e la inceput, la fel a fost si ptr mine cand am fost studenta, am alergat pana mi-au iesit ochii cu hartiile lor. de lucrat la negru nu stiu, eu am lucrat intr-un mcdo iar o prietena a fost casiera intr-un supermarché.
bursuca 08.05.05
oana_noemi spune:
Multumesc mult Oana!
Imi adun si ultimile franturi de radare si vointa si mai incerc!
Te pup si pe tine si prince charmant Seb!
oana_noemi spune:
Pisik-nu tin sa lucrez sa lucrez la negru, nu-i stilul meu, dar ma gandeam ca atitudinea lor te face sa iti cauti si cai ocolite ca sa razbesti, in loc sa simplifice lucrurile, inainte de exemplu, dreptul de munca era in cartea de student, acum orice miscare o faci treuie sa treci pe la DDTE, cate un vraf de hartii de fiecare data si ce ma enrveaza e ca esti la bunul plac al functionarului, pentru unul o hartie e buna, pentru altul aceasi hartie nu e buna. Daca nu mi se intampla mie, nu indrazneam sa spun asta.
Ma simt oarecum ca intr-un roman de Kafka!
pisik 4ever spune:
oana, si eu am avut "placerea" sa constat ca pentru acelasi lucru in 2 primarii diferite nu cereau aceleasi hartii (!). scandalul cel mai cel a fost cand m-am casatorit si functionara tinea mortis sa-mi opreasca certificatul romanesc de nastere in original. surpriza cea mai placuta: cand am depus dosarul ptr nationalitate si au acceptat traducerea cazierului facuta in tara, desi se specifica in dosar ca vor un traducator autorizat de aici.
bursuca 08.05.05