La France (44)
Raspunsuri - Pagina 9
cait spune:
Oana eu vorbeam de ultimile poze si chiar dak nu am vazut-o in realitate pe Lu am recunoscut-o in poze.si il recunosc si pe Seb si pe prietena lui Olivia.Cred k mama Oliviei intra si ea la un moment dat pe forum dak nu ma insel eu.
Un week-end placut fetelor.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
emoison spune:
Hop si eu sa va fac un petit coucou.Va multumesc ca va interesati si de soarta noastra.
Inca nu-s in examene (mult nu mai am), dar de cind is acasa in stage, nu mai prididesc cu invitati, calcat, si alte chestii casnice...
Sint un pic ingrijorata de evenimentele din Paris-banlieue, sper sa nu se ajunga si la chestii mai serioase...
Caqm atit pentru azi, imi astept copiii (sotului), insa chiar daca scriu mai rar, sa stiti ca va citesc!
Pupici
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
liliprejbeanu spune:
Servus
M-am oprit din munca sa dau o fuga sa vad ce-ati mai palavragit pe DC... v-am spus oare ca ma stradui sa fac o coliva pentru luminatie?
Elena doar astazi am vazut pozele tale cu imagini din Cluj. Ce faine sunt si câte amintiri imi rascolesc. 100 pentru fotograf!
Aurelia eu sunt de partea ta: pro ticket international cel putin pana se razgandesc astea de la telefonia tarif local. DIn pacate eu in tara nu am cum sa vorbesc pe net cu parintii ca nu prea am cine sa-i formeze caci singuri fie nu indraznesc sa se atinga de PC fie este prea scump internetul pentru ei. Asa ca tot la clasica telefonie trebuie sa ne limitam.
pupici cu sclipici de la Yves Rocher
Liliana 17+
emoison spune:
Sar'na Lili, pentru aprecieri, numai ca pozele nu le-am facut eu...
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
chatonel spune:
Salutare!
Va fac cu mina din mers, miine sint la catarat in Pirinei. Lu, cum merge escalada?
A venit frigul si aici :(
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
na... ma laudai pina ramasai acasa :( sint 3°C, ce sa ma catar pe faleze la temperatura asta? Poate cu manusi?
Toulouse, la ville rose
dia_codat spune:
Lasa, chatonel ca si acasa e bine, stai la caldurica
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
lu.more spune:
Imi pare rau, Chatonel, lasa, ca ocazii vor mai veni.
Escalada mea e in stand by, fiindca primaria nu mai are bani (cica) sa termine peretele. Asa ca mi-am recuperat banii si asteptam sa se deschida. Dar, cum sunt membra a clubului, o sa particip la iesirile in natura in week end. De exemplu, duminica viitoare m-am inscris pentru Via Ferrata la Peille, un sat undeva langa Monaco.
(o cautare pe google, pentru cine vrea sa aiba o idee). Abia astept, mai ales c-o sa fie prima data cand merg singura de capul meu, fara sot si copii. Abia astept sa fac cunostinta cu ceilalti "cataratori".
Pe 11 decembrie e programata o iesire-escalada in Estérel. Inca nu m-am inscris, sper sa mai fie locuri. Atunci ar fi prima data cand as face escalada, dar nici via ferrata nu-i de dat cu piciorul, salivez de pe acum!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
chatonel spune:
plimbari placute, Lu, si vezi sa nu te-nveti cu narav... asa, singurica
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
quote:
Originally posted by dia_codat
Lasa, chatonel ca si acasa e bine, stai la caldurica
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
dia, stau prea bine si prea mult, ar trebui sa mai misc, prinsei radacini aci!!!
Toulouse, la ville rose