Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Mironna spune:
Buna fetelor!
Ieri am fost absenta, am stat acasa cu Andrada in ideea ca o sa vina d-na dr. sa ne faca vaccinul antigripal, dar din pacate nu a putut veni.
De luni am inceput si eu un curs de ECDL, m-am cam plictisit, sper in continuare sa nu mai fie asa.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
Andrusca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adameasca spune:
'neatza!
Dana, pe unde umbli? Nici un semn de viata pe ziua de azi???
Ira, felicitari pentru examene! Ce studiezi? Probabil mi-a scapat mie informatia asta...
Diana, pup, sa treaca starea de rau mai repede.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Dana, sa stii ca inca nu ne-am hotarat la nume, dar mai avem ceva timp pana la nastere! Cine stie poate il voi convinge atunci pe ultima suta de metri... Oana ce mai face, e bine? Dar Roxana ... e miscacioasa, ca bebe al meu e intr-o agitatie continua?!
Pupici,
Camelia 33+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Ileana, Diana multumesc mult ca v-ati gandit la mine si pentru sfaturi... o sa merg saptamana viitoare la dn. dr. Constantinescu si dupa aceea va povestesc. Sper sa fie totul ok.
Pupici la mamici si copilasi dragalasi,
Camelia 33+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
adameasca spune:
Mirela, sa ne luam de mana ca nici io n-am mai fost in Crang de vreo luna si ceva, poate doo.
Camelia, chiar astept vesti de la eco. Stai linistita in pat, trage-ti calc langa pat si gata, trece ziua repede. Fina mea a stat in pat 5 luni, nu se misca de acolo decat la baie si atat. Si acush am o finutza super frumoasa. :))
Mironna, bafta la curs! Si rabdare, daca zici ca ti se pare plictisitor...
Alinaaaaaaaaaaa, pe unde esti? Cum e la curs?
_
dana_ene spune:
Dragelor, ce-ati mai scris !
Ira, bafta pe mai departe la scoala.
Ar fi tare frumoasa surpriza cu vizita la Buzau .
Ileana, am fost si inca mai sunt foarte aglomerata la birou. Asa e cand se apropie sfarsitul de an.
In plus, am de lucru cu burticile mele .
Camelia, misca Roxana, nu zic nu. Dar parca totusi e mai cumintica decat Oana.
Si eu tot saptamana viitoare vreau sa merg la control la dr. Constantinescu.
Ileana, vii si tu ?
Alma, nu mai vorbi de varsta ! Esti mai tanara decat mine... si ai asa o frumusete de fata, normal ca se uita toti baietii la ea. Ce-o fi crezand ?
Diana, ai grija cu gatul. Stai sa vezi ca de-acum vine frigul, trebuie sa ne pazim.
Ce face baietelul ?
Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
Dana, da, merg si eu la dr cu tine. Cand mergi? Unde mergem, la spital sau la cabinet? Cati bani pregatesc?
_
dana_ene spune:
Ileana, eu vreau sa merg la cabinet de data asta, nu la maternitate.
Vreau sa-mi faca control vaginal si acolo ma simt mai bine.
Insa nu stiu cat e consultatia.
Dar atunci cand fac programarea o sa intreb.
Cand sun pot sa fac programare pentru amandoua.
Tie ti-ar conveni o zi anume, o ora anume ?
Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
Dana, cand vrei tu. Sigur, as prefera sa nu plec de la servici, deci intr-o dupa amiaza, pe la 5 ar fi ok. Cand poti si tu...
_
Nally spune:
Buna fetele!
Nu prea reusesc sa maobisnuiesc cu noul program! Am cursurile de la 2 la 6 ... dimineata toata ocupata cu pregatitul mancarii pentru Sebi pe ziua in curs cu pregatitul hainutelor de iesit afara... facut curatenie prin casa... si asa repede zboara timpul... iar seara cand vin tre sa hranesc baietii ... sa fac mancare pentru noi pentru ziua urmatoare si tot asa... rufe de spalat de calcat.. stiti si voi cum e....
La curs e foarte fain... simt ca fac ceva util si placut pentru mine! Nu regret ca l-am inceput si sper sa fie bine per ansamblu! De maine deja incepem cu practica... am nevoie de modele si nu prea stiu de unde sa le iau! Asa ca fetele din Bucuresti care doresc sa aiba parte de un tratament cosmetic gratuit si cu produse de foarte buna calitate ... le astept! Totul se face sub atenta observatie a doctoritei care ne preda.. asa ca nu e risc de nemultumire la plecare! Chiar eu am beneficiat de un astfel de tratament si vreau sa va spun ca e de necomparat cum m-am simtit dupa! Eram alta fomee!!...
In rest sntem bine ... baietii incep sa se obisnuiasca unul cu altul in lipsa mea de acasa! Mi-ar fi placut sa imi pot permite o femeie sa stea cu Sebi... dar nu e cazul! Asa ca sta sotul pe post de dadaca acum! Ii e greu si lui... dar asta e situatia! Vreau sa fac si eu ceva si fac!
Zic ca am stat suficient acasa!
Hai ca m-am intins cam mult!
Pup dulce toate burticile de buzoience! Si cupii la fel
si mamicile!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*