Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)

Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4) | Autor: dana_ene

Link direct la acest mesaj

Adameasca (Ileana) - Buzau, Luca (2 octombrie 2003) POZA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ultimele mesaje din capitolul 3: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58756&whichpage=10" target="_blank">aici.

-----------------------------------

Reiau si ultimul meu mesaj:

Mica, sunt la fel de iuti si buuuuniiiiii !

Mi-am scos ieri pantalonii de la croitoreasa. Sunt foarte multumita, Ileana !
Iata si 2 poze cu noii mei pantaloni de gravida:
Poza 1
Poza 2

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Vai Dana mi-ai facut o pofta n-am mai mancat de mult...nici nu stiu daca se gasesc prin comert, ati vazut ? Pe la Buzau sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
dana, frumosi pantalonii, sa-i porti sanatoasa!

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Andrusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, ma bucur ca esti multumita de pantaloni. Acu, mai baga vreo 2 perechi, sa te mai schimbi si tu.

Mi-ati facut pofta cu carnatii de plescoi. Dar noi ca de obicei duminica mergem la tara sa o recuperam pe mama si nu avem timp de plimbari prin oras...

Am vazut pozele, sunt tare frumoase. Ca si copiii, de altfel.

Io mi-am inceput ziua de marti cam prost... Luk a facut kk pe patul meu, il lasam putin fara pampershi. A insirat totul pe cuvertura, pe covor, pe el, pe olitza. Am spalat de mi-au iesit ochii, l-am scos pe tati din dush cu samponul pe cap sa spal copilul, tati se vaita ca il ustura ochii de la sampon, Luk urla ca nu vroia in cada, apoi a urlat ca nu vroia sa mai iasa din apa, si tot asa... Apoi am bantuit prin oras cu treaba, am ramas fara benzina cu masina de la birou, am alergat pe la benzinarii cu sticla de 2l in mana . Si cam atat... Sper sa aveti o zi mai buna ca a mea...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Mica, ia te uita aici: http://www.plescoi.ro/
Eiiiiii ?

Ileana, lasa, ma, ca asa-i ziua de marti. Da' vine ea, miercurea .
Sa stii ca am vorbit cu Mioara-croitoreasa pentru rochia de nasa. Mi-a zis ca poate sa faca, ca a facut si rochii de mireasa. Sa vin cu modelul... si-mi face.
Sunt incantata, ca am eu in cap un model.....

Mirona, mersi .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, poate iti vine rochia mea de nasa, dupa ce nasti. Io cred ca sigur iti vine. Si o sa rupi gura targului cu ea, asa cum am facut si eu. Na, ce modestie pe capul meu.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Dana m-ai lasat masca.Ma uit pe site si nu mai pot ...

Mergi la inceput

Mica, sa stii ca si pentru mine a fost o surpriza cand am descoperit site-ul. Dar tare bine arata.
Lasa ca vii tu in Buzau si mergem cu toate sa mancam niste carnati de Plescoi, da ?

Ileana, mersi pentru oferta cu rochitza. Sa stii ca am tinut mereu cont de aceasta varianta. Singura mea problema cu rochitza ta este ca eu nu prea am ce sa bag in corset si s-ar putea sa nu arat la fel de bine ca tine .
Oricum mai e vreme pana atunci si oricum o sa te consult .

Iubitelor, am citit un articol din www.opiniabuzau.ro/index.php?unde=doc&cid=1&aid=1238&PHPSESSID=3c2c5b66632b0fb74ad33435b1d80b38" target="_blank">OPINIA si spune acolo asa:

Duminica, medicii pensionari din judet au fost sarbatoriti intr-un cadru festiv care le-a amintit, ca si anul trecut, de câta pretuire se bucura din partea colegilor lor mai tineri, carora le-au fost "dascali iscusiti in deprinderea mestesugului doftoricesc", asa cum plastic s-a exprimat presedintele Colegiului Medicilor, dr. Victor Ionita. Atmosfera sarbatoreasca, parfumul amarui al crizantemelor si muzica anilor '60-'70 le-au trezit amintiri din tinerete si au incalzit atmosfera. În fata meselor pline cu bunatati si a unui pahar folosit mai mult pentru a-si ura reciproc noroc si viata linistita decât pentru a bea, medicii pensionari s-au bucurat ca au din nou posibilitatea sa se reintâlneasca. Si-au povestit unii altora despre viata personala si chiar i-au provocat pe tineri la dispute profesionale, aratând (daca mai era nevoie) ca in ciuda vârstei, mintea le-a ramas activa si deschisa noutatilor din domeniul medical. Colegiul Medicilor, organizatorul intâlnirilor periodice ale medicilor pensionari, a initiat in acest an un mod de rasplatire simbolica a "decanului de vârsta". Medicul Corneliu Constantinescu a fost, astfel, primul beneficiar al "Diplomei de recunostinta" pe care dr. Maria Albu i-a oferit-o din partea Colegiului Medicilor. Luat prin surprindere si vadit emotionat, dr. Constantinescu a multumit intr-un stil original, recitându-le atât colegilor de generatie, cât si celor mai tineri, câteva catrene adecvate atmosferei si momentului. Au retinut atentia si au stârnit aplauze versurile: "Ca tonusul sa ti-l pastrezi, /Sa spui cu fermitate:/Nu sunt batrân, asa cum vezi/Ci numai in etate". Întâlnirea medicilor pensionari din judetul Buzau a avut loc, pentru prima oara, anul trecut, la initiativa Colegiului Medicilor, care a decis ca ziua intâlnirii sa fie intotdeauna in preajma zilei Sfântului Luca, unul dintre apostolii lui Christos, patronul spiritual al medicilor. În mare verva s-au dovedit dr. Dumitru Dobrescu si dr. Nicolae State, care au impartasit câte ceva din ultimele lor experiente in America, fara a uita, insa, sa concluzioneze ca "tot românii sunt mai frumosi si mai destepti".

Dragul dr. Constantinescu a luat Dipoma de recunostinta. O sa-l felicit cu prima ocazie, atunci cand voi merge la control.

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana, ce frumos!Felicita-l si din partea noastra.Este un om deosebit,datorita lui am hotarat sa raman sa nasc in Buzau.Mare om,mare caracter!

poze Ileana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE

Mergi la inceput

Ce draguta esti Dana , multumesc de invitatie.Am vazut ca majoritatea sunteti mamici si aveti superbe, ma distrez cand citesc nazdravaniile lor si incerc sa ma invat si eu de la voi sa ma pregatesc cand o sa fiu

Mergi la inceput