Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
adameasca spune:
Alica, ce curs faci? Cum se cheama? Christine Valmy?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
dana_ene spune:
Ileana, oricum si eu tot dupa ora 5 vreau. Ba chiar 5 jumate', 6 eventual.
Atunci luni sun si fac programare intr-una din zilele saptamanii viitoare.
Alina, tare rau imi pare ca nu sunt acum in Bucuresti ca sa ma dau pe mana ta .
Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Nally spune:
Ileana nu e Scoala Valmy...e Scoala Fancy uite aici sa faci o idee...http://www.fancycosmetics.ro/! E foarte fain ca spatiu si personalul la fel! La Valmy nu mi-a placut ca vorbeau cu mine la telefon de parca eram pres ... so... prima impresie pentru mine conteaza foarte mult asa ca nici nu am avut curiozitatea sa vad cum au la sediu! La Fancy de la telefon mi s-a vorbit foarte frumos si civilizat iar prima impresie nu a fost gresita! Deja s-a format o mica familie in clasa! Suntem 5 cursante... ne pregateste o doctorita in dermatologie foarte draguta ... si celelalte cadre didactice mi-au facut o impresie buna! Abia astept sa le urmez cursurile ....
Dana lasa ca poate faci o data o escala prin Bucuresti si treci pe la cabinet! Cine stie... burtica mare!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
adameasca spune:
'neatza!
Alina, pe vremuri, in tineretile mele, am fost la Scoala Valmy la o prietena care facea cursuri acolo, dar erau ok atunci. S-au mai tampit, daca zici ca au fost nepoliticoase.
_
mamica oana spune:
Dragele mele,am incheiat cu succes procesul de intarcare,succes de ambele parti,as zice.Eu nu am avut probleme cu sanii,iar Robert pare sa nici nu fi observat ca a trecut intr-o noua etapa a vietii lui .Acum doarme noapte toata si nu se mai trezeste deloc pana dimineata la 7.In schimb,eu am intrat intr-un fel de depresie,ma doare sufletul ca l-am rupt de mine si plang destul de des.
Timpul trece repede,prea repede cand devii parinte,trece dupa alte calcule matematice si nimic pare sa nu mai fie ca inainte.Stau si ma gandesc cateodata ca simt mai pregnant imbatranirea acum,cand sunt mama.Cu fiecare pas,cu fiecare cuvant,cu fiecare dintisor crescut simt ca timpul parca o ia la goana,o goana nebuna si imi vine cateodata sa strig,sa se opreasca timpul in loc,sa-mi mai lase baiatul putin sa fie micut,sa fie bebelusul meu de care m-am indragostit pentru eternitate.Dar timpul nu ma asculta,isi vede de cursul lui firesc,iar bebelusul meu devine baietel,apoi pusti,iar intr-o zi va fi un barbat in toata firea si va pleca in lume sa devina si el parinte.
Oare ma intelege cineva?
Va pup!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA
dana_ene spune:
Oana, mi-amintesc ca atunci cand Oana mea n-a mai vrut sa suga, am plans o saptamana.
Exact asa de rupta de fata mea m-am simtit si eu. Dar... trece.
Vin alte momente care de care mai frumoase .
Ati depasit o faza foarte importanta, e mai bine asa.
Si, cine stie ? Poate mai vine un bebe si reiei clipele de care acum ti-e deja dor.
Alina, misto ce povestesti.
Si ... dupa aceea te-ai gandit sa-ti deschizi un salon al tau ?
adameasca spune:
Oana, tare frumos povestesti... Constientizez si eu imbatranirea... De fapt nu pot sa zic ca imbatranesc... Eu consider ca ma maturizez, sunt mai implinita... Nu zic ca sunt batrana, eu zic ca sunt in floarea varstei, acu e viata frumoasa, acu am motive reale de bucurie.
_
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by adameasca
eu zic ca sunt in floarea varstei, acu e viata frumoasa, acu am motive reale de bucurie.
_
Da, da, da....
!
Ira spune:
Adameasca, studiez...
enseignement au primaire et préscolaire.
adicatelea invatatoare, numa' ca aici se fac 4 ani de facultate pentru a deveni invatator.
Io vreau la J pizzzzzzzzzzzzzzzaaaaaa, la pub-ul de pe unirii nord, la rock-oteca si sa dorm pe o banca in crang, la soare.
Dupa aia sa ma sui in masina si sa colind imprejurimile, inspre munte, inspre Brasov.
Vreau sa ma vad cu toate rudele si sa barfim, sa-i luam pe toti la tocat cum facea mamaitza - Dumnezeu s-o ierte, era de coma cand incepea : ala a facut asta, celalalt a dres asta , si cutarica a murit. Hihi, mereu murea cate cineva in sat si ea ne anuntza -importanta- vestea.
Si mai vreau placinta de mere mici dulci si cafea Jacobs de dimineata. Vreau sa deschid geamul si sa scutur cuvertura in capul vecinului - dr. doctor, de dedesubt.
...si sa-mi cumpar 1 merdenea din piata mare, de la chiosc. Ca in Canada nu sunt chioscuri .
Yupiiiiiii .
diana12 spune:
Alma, ce dulce Diana ta...La urma urmei are fata dreptate.Si la cat e de frumoasa, curand o sa te "lupti" cu pretendentii.
Deci Oana, vezi ca mai vin si alte faze. De fapt eu p'aste le consider mai dureroase cand nu mai sta la pupat, cand nu mai vrea sa mearga cu tine de mana, ca deh ce spun colegii, etc. Atunci chiar simti ca incep sa isi ia zborul...
Iar de imbatranit e clar ca imbatranim. Dar cine simte asta?
Nally si mie imi pare rau ca nu sunt in Bucuresti sa ma faci frumoasa. Tare fain suna cursul ala...
Ileana, spune drept, de ce vrei la Constantinescu? Control de rutina sau vrei vreo confirmare?
Cred ca ma duc sa ma culc. Pupici si weekend placut ca maine cand eu o sa scriu voi deja sunteti acasa.
27+ si 04/25/2000