Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Buna dimineata!

Ira, nu mai sunt bune merdenelele alea din piatza, zau. Da' te cred ca ti-e dor de-o barfa mica si de scuturat cuvertura la vecinu' in cap. Si multa bafta la scoala, d-na invatatoare!

Diana, vreau la dr ca m-am facut o nesimtita si n-am mai fost de 2 ani la un control de rutina... Ca in Bucuresti ma duceam de 3 ori pe an... Aici, nema, puturoasa ce sunt...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, acum spune si tu: noi mai avem putin si o sa nastem. Pai cine ne urmeaza ? Vad ca tentate sunt (Ileana, Oana, Alina...) dar nimic-nimic ?
Eu incep sa le fac galerie poate anunta vreuna vestea cea buna, nu ?

Ira, succese la scoala, e frumoasa meseria pe care ti-ai ales-o.
Vrei sa pap eu o merdenea, si-o placinta de mere pentru tine ?

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

'neatza,fetele!
Ma tarasc prin casa ca am avut niste crize de rinichi,vremea ma deprima si nu-mi doresc decat sa stau in pat si sa zac.Noroc cu voi,ca altfel nu-mi miscam fizicul sa deschid calculatorul.Nici cafeaua n-am baut-o azi..."Nu am chef azi"...cred ca versul asta mi se potriveste de minune.
Dana,fa tu galerie,ca cine stie,saptamana viitoare sunt buna de facut copii si sper sa se intample un "accident" ,ca doar asa sa ma hotarasc sa mai fac un bebe.Mi-l doresc de imi vine sa ma tavalesc,dar glasul ratiunii imi zbiara in ureche sa stau cuminte de data asta.
Camelia,ce mai faci,ai vorbit cu d-na Zoica?
Diana,ai dreptate,cred ca atunci cand o face fite si "n-o mai sta la pupat" o sa mi se puna pe suflet.La asta nu ma gandisem.
Ileana,bafta la "polenizare",daca tot esti mai curajoasa ca mine.Buna ideea cu controlul,ma gandeam ca nici eu n-am mai fost de 1 an...tare delasatoare m-am facut!
Nally,am intrat pe site si am vazut ca dai ceva pe cursurile alea,destul de scumpe,parerea mea.Faci toate modulele?
Ira,stii ce ma gandeam eu?Am o prietena pe care s-ar putea s-o cunosti,zic si eu,ca uneori lumea-i tare mica-Elena Badea,buzoianca si ea. E acolo din martie 2004.
Daca am uitat pe cineva,sa ma iertati,nu functionez la capacitate maxima azi.
Va pupacesc!

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Oana, pe Elena o cunosc si eu. Daca e vorba de Elena si Cristi si au o fetita Raluca. Am copilarit impreuna, ce copilarie faina am avut. I-am vazut asta vara cand am fost la frate-miu la Montreal. Ei se intalnesc cu frate-miu si cumnata-mea cand timpul le permite. Arata super, toti trei.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Diana, acum spune si tu: noi mai avem putin si o sa nastem. Pai cine ne urmeaza ? Vad ca tentate sunt (Ileana, Oana, Alina...) dar nimic-nimic ?
Eu incep sa le fac galerie poate anunta vreuna vestea cea buna, nu ?

Ira, succese la scoala, e frumoasa meseria pe care ti-ai ales-o.
Vrei sa pap eu o merdenea, si-o placinta de mere pentru tine ?

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Dacum, uite in mom. asta inghit in sec. Dar reteta ca a mamei nu e pe lumea asta, ca ea face din mere acrisoare si fara zahar, ca io nu prestez zahar jamais. Si aici e apple pie, da' e dulce de numa'.

Ouai de mine, merdenelele nu-s bune ? Vaaaaaai, sunt dure-re.

Ca sa nu mai vorbim de covrigi sau de carnati, ca am incercat la carnati aici cu tonele, da' ca aia de Plescoi n-o sa pup eu prea curand. Aia de oaie si cu usturoi facuti la gratar cu foc de lemne.

Ma'c la scoala .... incep repejor, ...ieri am primit o invitatie de la colegele québs sa facem clubbing intr-un weekend, si io cand le-am reamintit ca-s casatorita + cu o terorista mica in posesie....ele m-au intrebat care-i problema ....hihihi. Nebune.

Pupici tuturor buzoiencelor si daca va intalniti vreau poze. Si cu copacul ala indoit de deasupra lacului din Crang ( al' de poti sa levitezi deasupra apei ), svp. Daca avetzi timp. Merci din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by diana12

Oana, pe Elena o cunosc si eu. Daca e vorba de Elena si Cristi si au o fetita Raluca. Am copilarit impreuna, ce copilarie faina am avut. I-am vazut asta vara cand am fost la frate-miu la Montreal. Ei se intalnesc cu frate-miu si cumnata-mea cand timpul le permite. Arata super, toti trei.

27+ si 04/25/2000

Nu-s de cine vorbea Oana ca n-am timp sa citesc, sorry, dar Elena, Cristi si Raluca stau in blocul de langa mine, ne videm mereu. Sunt cool, indeed . Hai Buzauuuuuuuul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Diana si Ira,v-am zis eu ca lumea-i mica?Eu cu Elena vorbesc zilnic pe messenger,dar nici prin gand nu mi-a trecut ca va cunoasteti.Sunt o familie super,intr-adevar,am fost colega si prietena cu Elena.Si tare m-a durut sufletul cand a plecat,dar acum cand am aflat ca e pe maini bune,m-am mai linistit.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Oana, inca nu am vorbit cu dna. Zoica. Am zis ca o sa merg mai intai la dn. dr. Constantinescu sa fac o eco. si dupa aceea o sa o sun si pe dansa. Oricum va tin la curent!
Voi cu ce va mai laudati?
Ieri a nascut prietena mea - are un baietel de 3,8 kg, pe care nu l-am vazut dar am inteles ca e o scumpete. Si el si mamica sunt ok. Doamne, ce mult o invidiez ca a scapat, ca a facut in sfarsit cunostinta cu "nebunaticul" din burtica...!
Abia astept si eu sa soseasca momentul "intalnirii"!

Va pupacesc si va doresc week-end placut !

Camelia 33+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Oana, chiar e lumea mica dupa cum vezi...
Camelia, sa ii traiasca baietelul prietenei tale, sa fie sanatos.
Si incearca sa te odihnesti pana la marea intalneala ca vei avea cateva luni tare obositoare si o sa iti doresti macar sa mai ai o zi linistita.

Fetele, eu de obicei nu imi pun pozele pe net sau daca mi le pun albumele le fac private. Stiu ca Dana a pus aici o poza pe care am facut-o cand am fost in tara. Mi-a fost jena sa spun ca nu sunt de acord. Intre timp m-am obisnuit cu voi aici si imi sunteti ca o familie, asa ca v-am aratat cateva poze mai noi cu mine si mandra mea. Dar de cand am citit mesajul la generale cu tipa care s-a trezit intr-o revista fara sa aiba habar, nu mai vreau sa mi se vada pozele de toata lumea. Dar pot trimite poze pe email sau putem face o adresa comuna de email, Dana intelegi ce vreau sa spun si ne putem pune pozele acolo cu conditia ca parola sa o stim numai noi. Stiu ca suna putin aiurea, dar eu sincer sunt cam...paranoia.
Dar bineinteles ca cele care vor isi pot pastra fara probleme linkurile la semnatura, aici e vorba de cele care nu vor, adica eu.
Pupicei si sa aveti o noapte buna.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Noi am avut un weekend nu foarte grozav. Ieri a facut fi-miu o prostie cat casa de mare: s-a cocotzat intr-un loc greu accesibil si a prins o sticlutza de Peritol. Si a baut ceva din ea, de m-am albit toata cand l-am vazut... I-a bagat tac-su degetele pe gat si a vomat de vreo 3 ori, dar tot am stat cu inima cat un purice sa nu i se intample ceva... A fost somnoros toata ziua si extrem de irascibil, a urlat de ne-a zapacit din orice, a dormit prost si agitat. Sper ca azi sa fie mai bine.

Camelia, lasa mai, mai ai ceva rabdare, ca dupa ce o sa apara bebe nici nu mai constientizezi exact cand e noapte, cand e zi, cand trece ziua, cand trece saptamana.

Diana, mie imi e ok sa va vad pozele si pe mail, dar si pe o adresa comuna cu poze, provata. Cum vreti voi.
Ma uit si eu la generale sa vad care-i treaba cu poza cu tipa aia de care zici tu.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput