Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Revin si eu dupa cateva zile de pauza. Nu m-am simtit foarte bine asa ca am stat departe de computer.
Dana, sunt superbe pozele, e tare dulce Oana. Cand am vazut pozele din Crang, m-au napadit amintirile si emotiile. Si Ecaterina are o poza cum se juca cu lopatica in nisip langa leaganele alea. Offffff, mi-e dor...
Oana, felicitari. Adevarul e ca nu aveau cum sa ii reziste cei de la revista Mami sarmului lui Robert si mamicii lui.
Nally, misto trebuie sa fie cursul ala de cosmetica la care te-ai inscris. Poate ne povestesti si noua ce te invta pe acolo.
Ileana, pai poate s-a lasat cu bebe 2 weekendul asta daca tot ati fost singurei.
Mirona, vreau si eu in Oraselul Copiilor.

26+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare tuturor,

In primul rand LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor/ Mihailor si Gabrielelor/ Gabrielilor! Sa fiti sanatosi si toate dorintele sa vi se implineasca!
Va mutumesc de sfaturi, fetelor! Oricum nu mai pot merge la Bucuresti, pentru ca ieri dimineata am avut o mica sangerare (cateva picaturi de sange) - doctorul mi-a zis ca s-a tensionat firul/ cerclajul si nu mai am voie sa fac nici un fel de efort. Asa ca pana la urma o sa merg saptamana viitoare, daca totul merge bine, la dr. Constantinescu.
In rest, nu mai am cu ce sa ma "laud".
Dana, eu m-am gandit pentru nasterea asta sa am pregatiti vreo 7 milioane - asta depinde si de felul cum voi naste. Eu ma gandeam la ceva de genul - dr. meu 3 mil-3.5 mil, anestezist 1 mil, mana a 2-a 1 mil, asistenta - vreo 500 000 plus restul din reanimare (in cazul in care fac cezariana. Pentru o nastere normala nu stiu exact la ce sa ma astept.

Va pup,
Camelia

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Oana, stiu ca ai dreptate cu privire la nastere! Tocmai de aceea vreau si eu sa nasc normal, dar sa vedem ce-o mai fi!
Poti sa-mi dai numarul de telefon daca il ai; daca nu poti sa-l dai pe forum, mi-l trimiti pe adresa personala (camelia_marica@yahoo.com).

Pupici,
Camelia

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dana,stau si ma tot uit la pozele cu printesa ta dulcica si tare imi doresc si eu o fetita.Zilele astea ma batea gandul sa mai fac un bebe,asa,in scurt,adica sa raman acum iar insarcinata,dar ma ingrozeste gandul ca nu voi face fata cu doi bebei mici,la diferenta de doar 2 anisori intre ei.Ma gandesc ca mi-ar fi ingrozitor de greu sa o iau iar de la capat cu nopti nedormite,colici, etc.,in conditiile in care Robert e inca prea mic,iar ajutor nu am de nicaieri.Totodata, ma gandesc ca daca nu-l voi face acum pe al doilea,nu stiu daca voi mai avea curajul vreodata sa-l fac.Sunt intr-o mare dilema si tare as vrea sa stiu de unde ti-ai gasit tu resursele sa faci acest pas de mare curaj.Tot respectul pentru tine si pentru mamele cu multi copii!

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Camelia,iti dau numerele aici,nu e nici o problema:
0788.370635
0238.726533
0238.720282
e-mail:rzoica@yahoo.fr
unul din numerele de fix e de acasa,dar nu mai stiu care,iar celalalt e din Maternitate
Multa bafta,iti tin pumnii,sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara!
Cred ca onorariul pentru doctori e ok,cam asa am dat si eu anul trecut.

P.S.Daca te intreaba cumva de unde ai numerele,ii spui ca sunt prietena cu Cristina de la Igiena si m-a asistat anul trecut in sala de operatie.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59903" target="_blank">JURNAL DE NASTERE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?topic_ID=60266" target="_blank">DE ZIUA TA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Camelia, ai grija de tine .
Ai reusit sa-l convingi pe tati cu numele (Daria) ?

Cand am nascut-o pe Oana (septembrie 2003) eu am dat asa: 3 milioane dr., 1 milion mana a doua, 1 milion anestezist.
Pentru asistente in reanimare am avut pregatite bancnote de 50.000 lei si 100.000 lei.
Neonatoloagei nu i-am dat bani, am dat peste prietena mea. Sper ca si acum sa am bafta asta. In schimb la iesirea din maternitate i-am facut un cadou.
Credeam ca acum ar trebui sa pregatesc ceva mai mult. Eu am 10 milioane puse deoparte pentru nastere.

Oana, felicitari pentru aparitia in revista .
Bravo !
Curaj, spui ?
Pai... s-a intamplat sa raman insarcinata, nu am planificat. De fapt chiar aveam cu totul alte planuri, dar daca s-a intamplat, atunci nu m-am gandit nici o secunda sa renunt la sarcina.
Asa ca tu ai putea sa-ti faci curaj, esti tanara, ai inca proaspata experienta cu Robert, ca sa nu mai vorbesc ca ai multe lucruri deja cumparate (carucior, patut, hainutze, etc.).

Alina, sa ne spui cum e la acest curs de cosmetica.
Ce faci, mai exact ?
Sunt foarte curioasa .
Pupici lui Sebi, mi-e dor sa-l vad.

Diana, hai o fuga in Buzau... ca am avea atatea sa ne spunem, iar fetele s-ar juca in Crang .
Tare frumos ar fi, nu ?

P.S. LA MULTI ANI pentru cei care va sunt dragi si isi serbeaza azi onomastica !

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Camelia, stai linistita acasa si nu te mai agita ca-i faci rau la bebe. Io zic ca e o decizie buna sa mergi la dr Constantinescu la eco.

Oana, da-i bataie si mai fa unul. Nu vezi ca io plang aci cu lacrimi de crocodil ca nu iese?

Diana, nu cred ca io ca s-a lasat cu bebe weekendul trecut. Ca mai mult am dormit decat

Eu zic sa nu va aruncati la prea multi bani la nastere, adica sa nu dati mai mult decat trebui... Ca o sa aveti mare nevoie de ei dupa aia...

PS: mai punem de-o intalnire??? Astept propuneri...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dana, multumesc de informatii, site-uri, tot.

Io am terminat sesiunea cu bine, am trecut toate examenele cu A si unul cu C , dar bine ca le-am trecut.

Sofia e din ce in ce mai domnisoara si devine (spre bucuria noastra) din ce in ce mai cumintica.

Noi invatam non stop, se apropie dead-line-ul pentru predarea lucrarilor de echipa si stam toata ziulica cu calculatoarele in brate.

....sesiunea finala se va sfarsi pe 17 dec, cam asa. Pana atunci suntem morti.

Am mai iesit in weekenduri pe la cluburi si disco, plin de babete de 60++++ la bowling si discoteci .

Pe la Buzau cum mai e ? Cad castanele pe bulevard....?

Sofia mi-a zis ca vrea sa se duca la Buzau in excursie, poate ii facem vreo surpriza daca reusim sa ne linistim cu timpul, suntem in alerta permanenta si nu ne putim gandi decat la scoala in momentul asta. Aici e deja frigut. A si plouat ieri.

Am fost cam incoerenta in mesaj, dar functionez distributiv in mom asta.

Pupici tuturor buzoiencelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Fac si eu prezenta pe ziua de azi cu toate ca m-am trezit cu o durere groaznica de gat. Acum bag ceaiuri si lamaie la greu, poate imi trece.
Camelia, ai grija de tine, stai si odihneste-te cat mai mult. Si ai incredere in ce iti va spune Constantinescu la ecografie. Cu toate ca nu l-am avut ca medic am auzit numai lucruri bune despre el.
Oana, asa cum zicea si Dana esti tanara asa ca poti trece la bebe 2. Dar e adevarat ca trebuie sa fie tare greu cu doi bebelusi asa apropiati de varsta.
Dana, as trage eu o fuga la Buzau si maine daca s-ar putea. Si cred ca s-ar juca tare frumos mandrele noastre.
Ileana, lasa ca e bine ca v-ati odihnit. Cateodata chiar e nevoie de somn, spun eu acum cand imi pica ochii in gura.
Ira, sa ai bafta si spor la scoala.

27fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

In weekend am stat mai mult pe-acasa, duminica am fost un pic in oras si-apoi intr-o vizita si cam atat. Deh, batranetile!

Diana, multa sanatate! Poti sa iei si niste dezinfectante, gen Oropivalone (nu stiu ce denumiri au la voi), nu cred sa dauneze sarcinii. Pupici din partea noastra Ecaterinei! Cum se descurca la scoala?

Ileana, nu-i asa ca va prinde bine cate un weekend din asta numai in doi? Stiu ca aveti niste parinti de nota 10 care nu se dau in laturi cand le cereti ajutorul in privinta lui Luca. Eu am tinut-o pe Diana langa mine, ca ai mei n-aveau rabdare cu ea si nici acum nu pot sa spun ca se inteleg prea bine...

Oana, felicitari pentru curajul de care ai dat dovada, renuntand la alaptat! Stiu ca e greu, mai mult pentru tine ca mama, eu am intarcat mai devreme, pe la 5 luni si tot mi-a fost greu. In ceea ce-l priveste pe bb2, vei sti cand e momentul sa se-ntample minunea.

Sa te menajezi mai mult,Camelia! Leneveste si tu, ca dupa ce-o sa nasti o sa simti nevoia si n-o sa ai cum, ca bebe te va solicita non-stop.

Eu n-am mai vazut Crangul de ceva vreme, a trecut vremea cand ieseam cu pitica la leagane sau in plimbare pe alei. S-a domnisorit, de multe ori nici n-o mai pot tine de mana, ca zice:"hai, mai mami, ca rad baietii aia de mine!".

Ma-ntorc la treaba, va pup pe toate, buzoience frumoase cu pitici mai mari sau mai mici! Si burtici, bineinteles!

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput