Copilasi din Aprilie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Pico spune:
Multumesc mult pentru gandurile voastre frumoase

!
Maine ma duc sa-mi declanseze nasterea asa ca maine e ziua cea mare.Am deja 40 saptamani si 3 zile si e cazul ca domnisoara noastra sa dea cu nasucul la aer.
Bendis ma bucur sa te "citesc". Copilasii astia sunt tare destepti si sireti.Si eu cand ma supar pe Ioana vine la mine si-mi spune "Nu pinge mama.Dau pic!"Si vorbeste de toate,vrute si nevrute.
Multi pupici si week-end placut!
Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)
mamamariana spune:
Sunteti tare ocupate mamicilor... Chiar nu mai aveti noutati? Uite eu am una - Emi si-a scapat o sticla de apa peste picior aseara si i s-a invinetit si umflat aproape instantaneu. Eu tare rea ca nu vrea sa tina ghiatza si arata cam urat aseara. Bashca nu putea calca pe picior. Asa ca am ramas acasa - ma duc mai tarziu la scoala sa o vad daca poate merge astazi la gradinita.
Banuiesc ccc ca Raluca a nascut deja. Asteptam povestile.
Celelalte??? ce mai ziceti?
Am ramas doar noi pe baricade?
Numai bine,
Mamamariana
mamamariana spune:
Fetelor, dar se poaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeee? AM umblat o gramada sa gasesc subiectul... Era pe la pagina 4. Hai mai ziceti si voi o vorba...
Io urez tuturor Nicoletelor, Nicusorilor si tuturor in acelasi nume cu mosh Niculai sa creasca mari si sa fie copii cuminti, sanatosi, frumosi si voinici. Si mamicilor si taticilor la fel: sanatate multa si numai bucurii de la puiuti.
Sper ca a fost darnic moshul anul asta la voi. Asteptam sa ne spuneti ce ati primit.
Pupici si numai bine,
Mamamariana
Cary spune:
Si eu doresc toate cele bune si LA MULTI ANI! celor sfinti de azi,sper sa petreceti pe cinste!
Sigur ca a venit Mosu',ca doar am fost cuminti!!!
Copiii au primit o groaza de dulciuri,Rebecca un set de agrafe de par si tot felul,ca deh e domnisoara de acum,iar Axel un vaporas si un trenulet.
Cu siguranta ca Mosul a venit si la bunici,abia dupa masa voi afla ce au primit.
Pupici tuturor.
mamamariana spune:
Fetelor, am tras cu ochiul la copilasii de noiembrie-decembrie si am vazut ca Pico a nascut si totul pare a fi sub control. Nu ne-a povestit si noua - dar imi imaginez ca nu ii este usor cu 2 mogaldetze. Eu oricum, ii urez sanatate multa si surioara Ioanei sa fie sanatoasa frumoasa si cel putin la fel de isteata ca si Ioana. Pupici multi de la noi!
Noi am avut serbarea de mos Craciun la gradinita astazi si Emi a fost o dulce... a cantat, a dansat si zornait din clopotei si a urmat intocmai instructiunile doamnei in comparatie cu ceilalti copii care se uitau mai mult dupa mamici si tatici prin sala.
Si-a primit cadoul de la mosh si acu banuiesc ca isi face somnicul de dupa masa - eu m-am intors la scoala sa mai predau o ora. Mai stau putin si ma duc sa o iau... abia astept sa aud ce povesteste.
Mai astept vesti si de la voi.
Numai bine,
Mamamariana
Cary spune:
Ce frumos Mamamariana!se pare ca si noi la scoala la Rebi vom avea serbare de Craciun,iar Axel va merge abia la toamna viitoare la gradi,cand va face 3 ani si jumatate!
Felicitari PICO pt.BB2,abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea??? si cum a fost primita de Ioana!???
Hai pupici tuturor si sa va gaseasca Mosul pe toate!
Laura B spune:
Felicitari Pico! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii!
Mamamariana, ce-a primit Emi?![]()
Fetelor, va
pe toate! Ati impodobit deja casa? Ati pus brazii? Cadourile sunt cumparate?
Laura
Cary spune:
Casa este impodobita,cadourile sunt aproape toate cumparate,dar parca tot as mai cumpara!iar bradul il vom face pe 24.12.
Spor la treaba fetele!
Cary spune:
Dragelor am tras o petrecere pe cinste,caci Rebecca a facut 7 anisori si am avut 10 pitice si pt.ca Rebi a vrut acasa,asa a fost!mentionez ca NU au rasturnat casa si totul a fost OK.
Nu s-a dorit la Mc D deoarece acolo tine FOARTE putin.
Hai pupici si s-auzim de bine,ca mai e un pic si vine Mosu'.
Sper ca v-ati pregatit!