Copilasi din Aprilie 2003 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Cam slaba miscarea pe aici fetelor... Eu am mai citit cate putin, dar nu am mai scris din lipsa de timp. Am avut musafiri din Romania timp de o luna - acu au plecat si a intrat si viata noastra in normal. Mi-am schimbat pe nanny ca nu prea imi placea... si asta de acum e descurcareata, fasneatza, vorbeste bine engleza, dar nu o prea place Emi ca e cam uratica. Nu-sh ce sa fac??? sa mai schimb una? si asa nu mai am de stat prea mult pe aici...
Emi e plina de surprize - zi de zi vine cu chestii noi de la gradinita si stie atat de multe incat ne uimeste pe toti. Tare ma bucur ca am decis sa ma duc la servici si sa o trimit la gradi - eu nu puteam sa ma ocup atat de bine de ea cum fac fetele de acolo. Pedagogul e tot pedagog!!!
Frumos desenul Dianei! Si Emi deseneaza fetze, le face chiar bine tot asa, cu par si urechi. SI tot cu marker-ul. Noi folosit whiteboard si suntem f. incantate de rezultate. De vreo luna a inceput sa coloreze si e atat de comica... isi spune singura in timp ce mazgaleste: "inside, not outside". Intr-o zi coloram si eu un melc si vine la mine si spune: "dont tos lain". Am stat si m-am gandit ce ar putea insemna... de fapt nu am realizat ca era vorba de coloratul meu, am crezut ca e ceva in neregula cu melcul. Pana la urma ne-am descurcat si cu traducerea - era "don't cross the line".
Bicicleta o calarim si noi... avem din aia cu rotzi ajutatoare si e experta pentru ca exerseaza in fiecare zi la gradinita cate o ora dimineata. Si noi tot in living room o invartim pentru ca afara nu are timp de ea. Are de alergat dupa catei - alta faza nostima... vorbeste cu ei in engleza: Hello, came here!
O chestie cu care nu ne putem lauda e ca nu facem caca decat la chiloti... Pipi se face intotdeauna la wc sau olita, nu avem nici o problema. Chiar si noaptea as putea-o lasa fara pampers ca se trezeste si cere oala. Insa caca nu-l putem dirija la wc. Mai e careva cu problema asta???
Acu va las ca am plecat la tenis - sunt o mare sportiva. Ma asteapta si Ioana jos, asa ca va pup dulce.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Noi facem NUMAI in pampers,mai zilele trecute s-a asezat langa olita si a facut in pampers,cand il invit la olita sau wc,tipa de zici ca-l bati!
Asa ca Mamamariana nu sunteti voi singurele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Salutare!

Noi nu mai facem pisu in pampers si nici caca.Numai ca Ioana e cam constipata.Sper sa sa rezolve cat mai repede problema asta.
Eu tre' sa nasc oricand.Am 39 de saptamani si 3 zile si tot fac drumuri la maternitate.

Va pup pe toate!

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Raluca... bafta multa si o nastere usoara. Abia astept sa ne povestesti cum a fost in comparatie cu prima.
Felicitari Ioanei tale pentru realizari. Noi tot la chiloti facem caca.
Emi e un mare fun puzzle. Toata ziua le incurca si descurca. Se mai joaca cu lego si in rest n-as putea spune ca are ceva jucarii preferate. Mai aduce 15 prosopele si inveleste si impatureste cate un teddy bear, il culca, scoala, duce la gradinita, etc. Din cand in cand isi mai scoate si plastilina de la naftalina si creioanele colorate.
Ai vostri cu ce se mai ocupa cand sunt acasa??? As vrea sa ii mai schimb si eu ocupatiile lui Emi...
Va urez un weekend placut si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Mamamariana multumesc mult de urari!
Trebuie sa o dau si eu ,in toamna, pe Ioana la gradi pt ca nu se indeletniceste cu desenul sau cu coloratul.Cat despre puzzle....nici nu pot spera!
Bravo Emi!Mamamariana ai o fetita desteapta!Mi se pare extraordinar ca la 2 ani si 7 luni sa se joace cu puzzel-ul sau sa coloreze fara sa depaseasca linia.
Eu abia pe la 5 ani cred ca am inceput sa am astfel de preocupari.
Si eu dar mai ales parintii mei se mira de Ioana.Vorbeste foarte mult si face multe conexiuni logice,gandeste.
Pe undeva cred ca e normal.Continuam sa evoluam.

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Raluca, sa stii ca pe Emi a ajutat-o f. mult gradinita. Acolo s-a obisnuit cu puzzle si cu creioanele. EU nu am nici un merit... doamna sa traiasca si sa fie sanatoasa ca tare bine mai munceste cu copiii.
Fetelor, pe mine ma bate gandul sa incep decoratiunile de Craciun. Mi-am mai cumparat niste "atarnatzele" si sunt tare nerabdatoare sa le pun prin casa si pe afara. Emi tot vede bradutii prin supermarket-uri si e tare incantata, striga cat o tine gura "tismas tii", toata lumea se uita dupa ea si dupa aia se intoarce la noi si ne zice ca avem si noi acasa, nu? Abia astept sa vad cum reactioneaza. Cred ca o voi filma ca e tare dulce acu la vorba... Voi cand faceti bradutul??? La noi e simplu ca e de plastic, nu se gasesc din cei adevarati ca n-avem decat rainforest in zona. Poate un bananier ceva... sau un coconut tree.
Vai Raluca... se apropie 22 cu pasi repezi. Ai plecat deja??? Bafta multa - ma mir cum mai poti sta pe scaun la calculator.
Dar unde o fi restul lumii??? Cary?? Tu erai intotdeauna prezenta. Unde te mai distrezi weekendul asta?
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Mamamariana copilu' asta nu prea vrea afara!Cam puturoasa!
La noi a nins foarte frumos si s-a pus si ceva zapada.Astazi am fost in Metro si ne-am uitat si noi pe la decoratiuni de Craciun iar afara ningea viscolit.
Deocamdata mai asteptam.Sper sa fiu in stare sa impodobesc si eu casa.

Va pup.
40

Mergi la inceput

Raluca, n-ai plecat la spital inca??? Poate azi, huh??? Si cine zicea ca fetele vin mai repede...
Nastere usoara!
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Raluca scumpo las'ca vine BB odata cu Mosu'!NICOLAE vroiam sa spun!
Sanatos sa fie si numai bine va doresc!
Sa ne dai de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Buna ziua mamici!

Pico iti doresc o nastere usoara daca evenimentul nu s-a produs... inca! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost...
Uf! Respir usurata cand vad ca mai exista copii care folosesc pampersi. Din pacata inca nu am reusit sa-l conving pe David sa renunte la ei. Uneori face pipi la WC si asta (cred!) pentru ca il amuza. O masura radicala se impune dar inca n-am luat-o - aceea de a-i scoate pampersii pur si simplu.
David este campion la facut nazdravanii. Multe as avea de povestit. In fiecare zi face ceva care ne amuza. In primul rand a inceput sa ne dea replici. Zilele trecute m-am suparat pe el. A venit la mine si mi-a zis: nu fi suparata mami, esti copil ( a se citi sunt copil!).
Intr-o zi sotul meu il certa iar David se intoarce spre el si ii spune: tati, nu fa scandal. Este un mare devorator de publicitate, asa ca ma trezesc ca imi cere tot felul de lucruri - clipa dulce (budinca) sau spower (orbit winterfresh cu ice power)
Isi dadaceste jucariile de plus , spune ce vede in cartile de povesti.
Incepe intotdeauna cu NICIODATA PROMIT - eu incepeam intotdeauna povestile cu a fost odata ca niciodata ... dar el asociaza cuvantul cu promit pentru ca de multe ori dupa ce-l mustruluiam ii ceream sa-mi promita ca niciodata nu mai face acel lucru...
Multe ar mai fi de spus dar acum trebuie sa plec la scarbici asa ca va las si sper sa revin cat de curand.
Felicitari copiilor pentru progrese!!!

Pe curand
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput