Copilasi din Aprilie 2003 (20)

Copilasi din Aprilie 2003 (20) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48118&whichpage=1" target="_blank">Bebelusilor din Apr 2003 (19)

mama prima- corinaq - 1 martie - Ilinca - chei masina, sticluta oja, telefon mobil
Karmen - 1 martie - Calin
toni - 2 martie - Raluca
RUSCUS - 7 martie - Danny Thierry
mamamariana - 11 martie - Emilia Gabriela - telefon mobil, oglinda, termometru
Laura B - 11 martie - Diana - chei, carte si pix
ghinetz - 11 martie - Stefan
loremari2000 - 13 martie - Loredana
dy - 15 martie - Cezar - mouse, bratara de aur, oglinda.
lexi - 15 martie - Eduard - surubelnita, carte de credit, naveta spatiala, carte, parfum, mouse.
Vlada -15 martie - Vlad - ceas, bani, carte.
alexias - 19 aprilie - Alexandra
cary - 19 martie - Axel Andrei - lei, dolari, foarfeca
Anisia - 21 martie - Rares-Costin
Brindu - 21 martie - Mihail
Lilib - 29 martie - Daria - ruj, carte, bani
Acvi - 3 aprilie - Alex - chei apartament, surubelnita, chei masina.
Tuchi - 3 aprilie - Dragos
Mihuletu - 3 aprilie - Sara Daniela - perie, foarfeca, ruj, carte, bani
Adela P - 3 aprilie - Jonathan Mathieu
Verutza - 8 aprilie - Alina-Diana - oglinda, bani, pix
Pico - 9 aprilie - Ioana Carrina - lant aur, foarfeca, pix
Caterina - 9 aprilie - Giulio
Ariel - 10 Aprilie - Alexutza
Taisia (Monica) - 10 aprilie - Adrian
Piti - 11 aprilie - Armand Adrian
ivartolas - 11 aprilie - Alex
Bendis - 13 aprilie - David - parfum, cutie bere, casti audio, seringa
Tash - 14 aprilie - Oana-Nicoleta - paine, carte, ruj, bani
anutze - 16 aprilie - Bianca
issabbella - 19 aprilie - Delia
Crysa - 20 aprilie - Bianca
Saso - 22 aprilie - Nathalie
Pisicutele - 23 aprilie - PISICUTA
ungureaa - 25 aprilie - Gabriel
Andreea Ana - 26 aprilie - Anais
Geta Sfia - 27 aprilie - Mihaela
dana d - 28 aprilie - Ana Ilinca
acinorev - 28 aprilie - Teodora - Stefania : ruj, pieptene, chei de la masina
meme - 1 mai - Anca - mobil, pix, inel, ruj.
Lumi - 2 mai - Denisa Cristina
ange - 13 mai - Robert Mihail
Bebelusha 28 - 16 mai - Corina

pozici cu bebei de martie - aprilie:
http://community.webshots.com/user/mitzapicia

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna !
Ne primitzi la voi?

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai venit si uite asa se facu'gasca mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

O fi gasca mare dar unde e toata lumea?

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Mai draga,cum eu de-abia am revenit din concediu,iti dai seama ca de probleme s-au strans la mine pe birou,asa ca.......,unde mai pui ca Rebi a inceput scoala,deci acum trebuie sa verific si TEMELE!
Seara pic franta si zau ca imi pare rau ca nu mai sunt asa de des pe forum,dar ma stradui.
Pupici tuturor si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Cary, astept sa ne povestesti cum e cu scoala.Primele impresii,cum e invatatoarea,cum a reactionat Rebi...chestii.

Pupici

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Fetelor, am reaparut si eu.

Mama si sora-mea au fost intr-o vizita scurta la noi, si tocmai au plecat spre tara. Acum sunt ingrijorata pentru ele dupa ce am citit despre ploile din sudul tarii, si despre posibilitatea ca lacurile din capitala sa se reverse. Cat de rau este acum in Bucuresti?

Laura

Mergi la inceput

Draga Laura ce sa-ti spun,ca ploua de o saptamana intr-una si zau daca are de gand sa se opreasca,balti peste tot si o circulatie infecta in Bucuresti,....de mama-mama.
Azi chiar am trecut la capitolul pulovere si dat drumu'la centrala,ca zau nu se mai poate!
Bazinul din Cismigiu a dat pe afara si case inundate,dar oare ce o sa ne mai astepte daca o tine tot asa!

Cat despre scoala Rebi este super incantata,am ales o invatatoare super,la vreo 45 de ani si pe deasupra si pshiholog,deci stie sa lucreze cu,copiii.La inceput a fost cu o fetita in banca,in a-III_a ,dar pentru ca fetele cu fetele vorbesc,la fel si baietii,invatatoare i-a mutat dupa o saptamana si asa Rebi a ajuns in a-II-a banca cu un baietel.
Sunt 13 baieti si 9 fete,destul de putini pentru o scoala de stat,asta este bine.O parte din manuale le-a primit din scoala,o parte le-am platit,la fel s-au platit si caietele speciale la clasa I.
Am avut si o sedinta cu parintii,asa ca am intrat in paine cum se zice!
Sunt cativa copiii in clasa care nu au urmat o gradinita si pot sa va spun ca inca mai plang cand vin la scoala!!!!!
Am intrebat-o pe Rebi care ii place mai mult gradinita sau scoala si raspunsul a fost SCOALA,deci e de bine!
Au teme,destul de putine si vad ca si le face cu simt de raspundere,seara eu fac controlul si apoi Rebi isi face ghiozdanul.La scoala au cate 4 ore pe zi,incep de dimineata(o las eu in drum spre servici)iar la pranz o i-a bunicul si primeste "laptele si cornul",sigur o sa ma intrebati ce fel de lapte???
Este dorma,la cutiuta de carton cu pai.
Este foarte entuziasmata.
W-e placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Cary,super! Ma bucur pt Rebi! Si gradinita are un rol f important.Si eu o voi da pe ioana la anul.

Mai stie cineva ceva de Andreea?

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Salutiiii!!!Noi nu am disparut..motivul pentru care nu mai prind si eu loc la calculator e ca Alex a pus stapinire pe tehnica moderna..iar noi astia batrini trebuie sa asteptam la rind.Domnul Alexino,a inceput sa joace jocuri pe calc ..si mai nou sa scrie!!Isi scrie numele singur... iar cu ajutor ..cuvinte diverse..preferatul lui ..PANADOL..ajutorul consta in faptul ca eu ii spun P de la Piine,N de la noi si tot asa,el le gaseste si e f mindru si comandaa"hai, mai spune ceva"..aaa..Y e evident de la Yahoo!!In lumina ultimelor lui preocupari am pus osul la treaba si m-am apucat de invatat diverse chestii,sa pot face fata copilului care de citeva saptamini bune nu mai doarme deloc la amiaza..iar spre seara este precum pasarea Pheonix,nu stiu de unde are atita energie ca nu sta o clipa.Colegii lui de grupa fac a fel??Nu mai exista somn de amiaza?Azi e o zi fericita ca a adormit pe la 21 dar de multe ori ma prinde 23 cu el treaz ca daca aude ca deschid calculatorul e prezent imediat"mama,la o parte..joc eu jocul".
De 2-3 zile am pb cu el ca nu prea maninca..bea lapte dar in rest destul de subtire...s-a inaltat destul de mult dar e mai slabut ca inainte.A facut cineva pina acum vaccinul de 2 ani jumate??Eu am sa sum la sfirsitul lunii la cabinet sa vad cum se procedeaza!!
Andreea nu ne spui nimic de burtica??
Cary ,tb sa ne tii la curent cu programa de la clasa I sa ne punem la curent cu noutatile.
W-e placut tuturor!!
Gabi si Alexino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

acvi, mie mi-a spus doctorita ca pot veni oricand in luna octombrie sa fac vaccinul. deocamdata trebuie sa scapam de tuse si muci...
noutatea la noi e ca mergem la cresa dar cu mare scandal. acolo nu vrea sa manance nimic si le-am rugat pe doamne sa nu o forteze ca n-o sa mai vrea chiar deloc. noroc ca o iau acasa la 12 cand termin eu serviciul.
tot la 12 iese si tudor de la scoala (e elev in clasa a II-a). ii iau acasa pe amandoi, ii hranesc si ii culc obligatoriu. cam asta e programul nostru zilnic.
va pup si va doresc tuturor multa sanatate!

Mergi la inceput