Copilasi din Aprilie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
Cary spune:
Buna tuturor,
Raluca DE CE spui ca iti e teama???de reactia Ioanei,crezi ca nu-i va placea BB?
Eu una nu cred ca ar trebui sa ai vreo teama,caci este fetita si va fi mamoasa!!!te va ajuta daca stii cum sa pui problema;vezi sa nu simta ca este pe locul 2!
Corina FELICITARI!sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!~Ilinca va fi super incantata.
Noi dam cu fructe contra constipatiei,ii plac foarte mult strugurii si in general mananca orice fruct,nu face nazuri.
CINE a mai facut vaccinul de 2,5 ani????
Pico spune:
Cary, sper sa ai dreptate! Sigur ca voi avea grija sa nu se simta puiuta data la o parte.
Si voi aveti probleme cu constipatia sau ii dai fructe asa preventiv? O fi ceva normal in dezvoltarea copiilor?....ca eu nu stiu ce sa mai fac.Ioana a facut caca si la 5 zile

.A avut unele zile in care a papat lapte,prune,miere,iaurt si tot nimik!!!!!!!!!

Am mai chinuit-o si cu supozitor cu glicerina......ce sa mai zic...
Cary,scumpo, noi nu am facut inca vaccinul.Chiar ieri a fost Radu la medicul de familie.
Multi pupici
Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)
Cary spune:
Axel NU a avut probleme cu,constipatia,in schimb Rebecca DA,asta fiind pe la varsta de 2 ani si jumatate;cred ca este o problema a copiilor.Si la vremea respectiva tot cu supozitoare am rezolvat.
Multa sanatate si tine-ne la curent cu BB2.
Oare ce mai fac mamicile de varsta NOASTRA???
Laura B spune:
ici la mamici si puiuti 
Corina, felicitari si sarcina usoara!
Si Diana e cam constipata, dar in afara de sucuri de fructe nu ii mai dau nimic (cand era bebel i-am dat de cateva ori "lactuloza", insa doar atunci cand nu iesea deloc de doua zile).
Singura noutate la noi e ca acum ca sa faca ce trebuie sa faca (se se suie in masina in scaunel singura; sa nu o alerg prin magazine si sa stea cuminte de mana sau in carut, etc.), e musai sa ii ofer ca recompensa "bubane": mini M&M's de cioco!!! Cum aude cuvatul magic devine cel mai cuminte copil! (Oare cat o sa o tina?
)
Laura
mihuletu spune:
buna, fetelor.
felicitari vlada si corina pentru burticute.
vesti, deocamdata, doar despre sara.
E nazdravana, in continuare plina de energie, a inceput si ea sa sara somnul de dupa-amiaza ca are atatea lucruri de facut!!! laura, ei i s-a pus pata pe "Monster Inc",as fi vrut eu sa vada Pisici Aristocrate mai intai, ca e mult mai frumos. zi mersi, ca noi am invatat pe de rost "monster inc." si n-avem nici o sansa sa vedem altceva inafara de asta. a facut o pasiune pentru colorat, bineinteles ca n-are nici in clin nici in maneca, dar o las sa persevereze, ca in timpul asta mai rasuflam si noi. facem caca tot in chilotei, in pozitia "drepti", nu stiu cum sa o dezvat de obiceiul asta prost. probabil o sa incep sa o pedepsesc.
felicitari Cary pentru scolarita fruntasa:). La ce scoala ai dat-o? si ce planuri de gradinita ai pentru Axel? eu as vrea sa o dau pe sara din primavara, dar nu stiu cum si unde... si timp sa prospectez ioc!!
Acvi, pupici tehnicienilor din apartamentul vostru de 2 camere:)
pozici... cat de cat recente cu Sara, la adresa : http://www.bebelusionline.ro/ , album : mihutza.
pupici tuturor, ne-a fost dor de voi
Cary spune:
Ia priviti ce revenire spectaculoasa:Mihuletu!!!
Rebecca merge la scoala 174,cea de langa Politie,o las eu in drum spre servici,iar la 12 o i-a tata,ca este aproape de el.
Axel va merge la gradi din toamna,cred ca la cea de la Apusului(portocalie)mi s-a spus ca pentru inscriere va trebui sa ma duc prin luna MARTIE 2006.
Pe curand.
Cary spune:
Salutare dragelor,dar v-ati facut cam lenese,de nu prea apareti pe forum???
LA MULTI ANI! cu multa sanatate pentru sfintisorii de astazi,atat mamici,cat si pitici,sa aveti parte numai de bine si numai clipe frumoase alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI! Mihuletu!
Oare ce mai face Andreea?nu prea poate sa scrie din cauza burticii????
Laura B spune:
Cum asa? Nimeni n-a mai scris nimic de aproape o saptamana??? Cand sa ma laud si eu, nu am cui? ![]()
... sa ma laud cu Diana, evident! Stiu ca nu suntem primii din grupa noastra, dar e prima realizare artistica a Dianei, asa ca o postez cu justificata mandrie!
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/detail?.dir=/ed27&.dnm=450c.jpg&.src=ph
Explicatie: in picioare stau eu, Andrei era intins pe canapea (eu am par + codite, la tata sunt vizibile urechile din cauza ca parul cam lipseste
). Trenul de sus e desenat de mine, Diana a facut singura locomotiva rosie.
Laura
Cary spune:
FELICITARI! pentru desen,noi inca nu avem aceasta pasiune.
Axel se plimba mai toata ziulica(atunci cand nu iese pe afara)cu tricicleta prin casa,se joaca cu masinutele si canta!
Oare ceilalti copilasi ce fac???
acvi spune:
Buna,fetelor...vad ca toata lumea sufera de lipsa timpului liber!!
Laura ai un adevarat talent in familie,felicitari!!!
Alex e din ce in ce mai dulce ..ma uimeste in fiecare zi cu legaturile pe care le face intre evenimente ..ii place sa gaseasca asemanari cu literele (azi minca un covrig si vine si zice:mama uite litera C!!),a fost intr-o zi cu el la cabinetul medical si au venit o familie de tigani ...cu fuste lungi..la care Alex incepe in gura mare :"mama niste tigani in fata mea!!"..am crezut ca mor ,ca eu nu l-am invatat niciodata sa faca discriminari
..acasa insa sotul a recunoscut ca el i-a facut "instructajul"..oricum nu s-a oprit pina nu am intrat ..noroc ca nu am stat mult...au auzit si cei vizati si isi dadeau ghionturi,iar eu imi doream sa ies "nevatamata" de acolo
...In rest e foarte casnic cu greu il conving sa iasa afara..am reusit sa-i reintroduc somnul de la amiaza si sint f fericita ca mai respir si eu..e foarte responsabil"sint baiat mare!!
".
Gabi
.