Copilasi din Aprilie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
Pico spune:
Fetele,multumesc mult de urari! Imi pare rau dar reusesc destul de greu sa deschid calculatorul si sunt si cam putoare din fire(la scris)
.
Maria Carolina(intre timp ne-am razgandit la nume) s-a nascut sambata 26 noiembrie la ora 8.55. Pe la 5.45 m-am trezit pt pisu.Avenit inapoi in pat si m-au luat niste contractii....din alea adevarate...asa dintr-o data.Asa ca l-am trezit pe Radu si tusti la maternitate.Pe la 6.30-6.45 am ajuns la camera de garda.A venit medicul de garda,m-a consultat...dilatatie 5 (la Ioana am avut 7).Pe la 7 a aparut si medicul meu.M-a consultat dilatatia 7-8.Mi-a rupt apa si mi-au pus o perfuzie.Eh...atunci au inceput contractiile alea frumoase....stiti voi.Asa am tras de patul ala,in timpul contractiilor,incat dupa nastere aveam o febra musculara de parca trasesem la jug.
Am mai indurat putin cintractiile dupa care am simtit ca incepe sa ma apese.Imi venea sa imping de nu mai stiam de mine(la ioana nu am avut aceleasi senzatii).A venit medicul,hop pe masa si dupa 3-4 impingeri s-a nascut micuta noastra.
In spital nu am stat decat 2 zile.Era o caldura ingrozitoare,eu nu aveam inca lapte,asta mica urla(rooming-in)urlau si altii.groaznic a fost.In 48 de ore nu stiu daca am atipit 2 h....si nu exagerez.
Cand am venit acasa, m-am dus mai intai la Ioana,am pupat-o toate bune si frumoase pana a trebuit sa-i dau celei mici sa pape. Ioana nu vroia sa stea decat cu mine si nu ma lasa sa-i dau sa manance.Mi-a zis :"Nu papa bebe,gata!Pap si eu!"Plansete....ma rog.
Atat.De atunci se impaca bine cu micuta.O pupa,o mangaie si de multe ori nu lasa pe nimeni sa se uite la ea sau sa o ia in brate(ex bunici Radu etc)Daca au indrazneala sa se uite sau sa o ia in brate incepe sa urle si zice :"Nuuuu1Lasa zos!E a mamiiiiiiii!Mami tine batze,nu tu!"
In rest mai zice "E silioala mea si a mami si a Dadu!"
a reactionat mult mai bine decat ma asteptam.Mai are si momente de mica gelozie.De ex zilele trecute mi-a zis sa nu o mai tin in brate pe micuta pt ca e a lui muni(buni).
pe carolina o alaptez la cerere.Noaptea se trezeste din 3 in 3 ore.Mi se pare mult mai putin obositor decat la ioana....obisnuinta probabil.
Cam atat de la noi.Botezul cred ca il vom face pe 28 ianuarie de ziua lui tati.
Cary, La multi ani! 

pentru Rebi! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!
Si noi am cumparat cadourile care deocamdata stau pitite.Bradul il vom face miercuri.
Dragelor va urez la toate un Craciun fericit! cu zapada si bucate gustoase si toti cei dragi pe langa voi!
Am pus poze pe yahoo dar nu stiu cum sa fac sa va dau linkul.Ma puteti ajuta?
Multi pupici
Raluca , Ioana (09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
Laura B spune:
Cary, chiar daca cu intarziere, vreau sa-i urez si eu La multi ani fetitei tale!
Pico, mai intai faci publice fotografiile, (deschizi albumul, apesi pe butonul "share album", mergi apoi in josul paginii la "advanced sharing" si apesi pe "Edit settings", apoi selectezi "Public" si "Save"). Copiezi adresa care iti apare in partea de sus a paginii din Internet explorer, care poate fi ceva de genul: http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/album?.dir=ed27&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.photos.yahoo.com/ph//my_photos
sau, daca ne dai doar adresa generala, poate fi de genul: http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/laura00ro/my_photos si gata!
Noi anul asta am facut mai devreme ca niciodata si bradul, si impodobitul casei, si cumparaturile (cadourile) pentru Diana. Sunt taaare curioasa daca fata mea va intelege anul asta ce se intampla...
si, normal, daca se va bucura de cadouri![]()
Laura
Tash spune:
Pico, felicitari si din partea noastra pt. noul membru al familiei! 
Sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata! Iar tie, recuperare rapida si usoara, sa va bucurati de cea mica!

Imi cer scuze pt. lipsa mea de pe forum, dar am fost extrem de ocupata in ultimul timp, cu pregatirea celui de-al doilea dosar pt. Ambasada, apoi a fost bolnavioara Nicole, am avut probleme si cu internetul, etc...
Mi-a fost dor de voi si de povestioarele voastre haioase.
Vad ca din ce in ce mai multi "artisti" sunt printre copilasii lui aprilie 2003!
Bravo, noi inca nu reusim sa desenam "la culoare", sau fara sa dam pe-afara din contur... Nu-i nimic, e timp.
Mamamariana, multumim pt. urarile de Sf. Nicolae, esti o dulce, ca intotdeauna! 

Toate cele bune pt. mamici si pitici! 
Pico spune:
Laura,multumesc.Voi incerca sa urmez pasii pe care i-ai indicat.
Tash, multumesc!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
Cary spune:
Multumesc frumos fetele,Rebecca a fost super fericita caci sambata am fost in Cismigiu unde a fost pictata pe fata si toate fetitele au admirat-o,iar duminica ne-am dus din nou,dar de data aceeasta in Cismigiu a venit Mos Craciun intr-o sareta trasa de un cal alb si a plimbat copiii prin parc!
PICO a fost super povestea,lasa grijile deoparte si fruntea sus ca totul va fi bine;crizele de gelozie vor trece repede si cand mica pitica va merge,surioara ei va fi cel mai fericit copil de pe Pamant caci va avea partener de joaca!
Va doresc din tot sufletul CRACIUN FERICIT si IMBELSUGAT alaturi de cei dragi!iar Moasul sa va gaseasca oriunde ati fi.
mamamariana spune:
Cary, La multi ani! Rebecai. Asa ma gandeam si io cu zilele astea... cel mai bine e acasa sa chemi copiii. E mai simplu si mai usor pentru noi mamicile la Mc Donalds, dar e nesanatos pentru copii si timpul e limitat.
Noi ne pregatim de Craciun, astazi vom face prajiturele, maine cozonacii si poimaine dimineata mancarea. Cred ca voi pune raciturile la fiert de vineri seara.
A venit mosul si a lasat o gramada de cadouri sub brad, acu asteptam sa mai aduca si altele si sa le deschidem sambata seara.
Raluca, sa-ti traiasca fetele... eu am mai citit si la celalalt subiect, chiar daca nu era domeniul meu.
Cred ca toata lumea il asteapta pe mos Craciun si cei mici sunt tare cuminti (cum Emi nu e!!!). E plina de energie, acum in vacanta, cred ca imi va scoate par alb cat va sta acasa. Noroc ca e frumos afara si iesim des la plimbari.
Numai bine,
Mamamariana
Sarbatori fericite!
Tash spune:
Fetele, intru si eu acum ca sa va urez toate cele bune, cu ocazia Nasterii Domnului, sanatate, fericire, multe impliniri, atat pe plan personal, cat si profesional, intelegere in casa, copii frumosi, sanatosi si cuminti si tot ce poate fi mai bun pe lume!
Nu stiu daca mai intru pe forum pana dupa Craciun, ca-s multe treburile in perioada asta
( ieri am facut carnatii, toba, leberwurst...porcariile, cum s-ar zice
), iar in seara asta am "programate" sarmalele, insotite neaparat de colindele lui Hrusca, altfel nu merge treaba fain! Mai raman pt. vineri si sambata salatele, cozonacii si prajiturile, care trebuie sa fie proaspeti, ca altfel primesc reclamatii...![]()
Va sarut cu drag pe toti, copilasi si mamici, fie ca Mosul sa vina cu tolba plina!
Sarbatori Fericite!
Cary spune:
Fia ca Maicuta Domnului
Sa-L nasca pe micutul Isus
In ieslea inimilor voastre.
Va doresc CRACIUN FERICIT,masa imbelsugata,pace si lumina in suflete!
acvi spune:
Va doresc un Craciun fericit plin de bucurii si de lumina!!!
PS.Noua ne-a adus Mosul cel mai frumos cadou colectiv
:o surioara sau un fratior pentru Alex!!!!!Asa ca in luna august voi trece in clubul parintilor cu doi copii
.
Sarbatori fericite!!!
Gabi si Alex..deocamdata
.
Laura B spune:
Acvi, felicitari si sarcina usoara (actuale si viitoare mamici
cu doi copii, daca ati sti ce
"pofta" imi faceti...
)
Din suflet va urez si eu un Craciun fericit, si un An nou bun cu multe satisfactii si bucurii!
Laura