Copilasi din Aprilie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
lilib72 spune:
LA MULTI ANI EMI!
mamamariana sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa aibe parte de tot ce este frumos pe lume!

te asteptam cu 
bendis spune:
La mulri ani, Emi! La multi ani, Diana La multi ani, Stefan!Cum ati petrecut? Asteptam pozne...
Pe curand
Bendis
Laura B spune:
Multumim frumos Bendis!
La multi ani copilasilor care si-au serbat sau isi vor serba curand zilele de nastere! Mamici, sa ne traiasca copilasii si sa ne bucure in fiecare zi 
Noi am petrecut ziua de nastere a gashunicii in familie: sambata dimineata a suflat in lumanarica cu cifra 3, s-a murdarit bine-bine la guritza de la tortul de ciocolata si si-a luat in primire cadourile, iar duminica am fost la o gradina zoologica din Seattle. Ieri a fost si o zi foarte frumoasa, am facut multe fotografii (inca nescoase de pe aparat), copilu' a fost super-incantat mai ales la elefanti, maimute, ursi si la emu, si ne-am simtit cu totii bine... pana cand a inceput Diana sa fie obosita, adica cam cand s-a facut de ora ei de somnic de dupa-amiaza. Atunci a inceput sa fie maraita, sa vrea in brate dar numai la mami (
af corz ca sunt onorata ca fata ma alege pe mine, insa nu ca sa o car o ora in brate, mai ales ca nu e tocmai usurica). Ca sa uit de oboseala, sotul m-a dus in continuare la un mall. Pana la sfarsitul zilei Diana s-a ales cu o pereche de pantaloni, o bluzita, si niste sandalute verzi (culoarea ei preferata acum), Andrei cu o camasa de blugi, iar eu... cu o vanataie urata (de la ceasul meu pe care a stat Diana cand am carat-o in brate) si cu o durere zdravana de spate (bonus!).
Altfel eu sunt cam obosita si inca nu mi-am revenit dupa ultimul examen, care a fost pe 8 martie, seara - de altfel din cauza asta nici nu am organizat nici o petrecere de ziua Dianei.
Va pup acum, si voi reveni in curand cu poze.
Laura
bendis spune:
La multi ani, Cezar! La multi ani, Vlad! Va doresc sa aveti o copilarie grozava ...
Dragoste, pace si fericire alaturi de parinti!
Pe curand!
Bendis
Cary spune:
GATA! am facut si noi 3 ani!deci o noua primavara .
Am fost la Mc.D.cu bunicii si am udat evenimentul,nu prea sunt eu de acord cu mancarea de acolo,dar de 2-3 ori pe an ....inchid ochi!
Axel nu a mancat nimic(stie copilul ce e bine pt. el)la pasionat jucaria si s-a dat in topogan.
A luat cate o gura de aer si a suflet pe rand in fiecare lumanare,a fost super fericit ca a reusit.
Sper ca sunteti bine cu toatele,ca vesti nu prea dati!? si va trimitem cei mai dulci pupici.
O saptamana buna va doresc.
bendis spune:
size=6]La multi ani, Axel![/size=6]... sa cresti mare si voinic.
Cary, felicitari!
Dumnezeule ce repede trece timpul ...
Have a good life!
Bendis
bendis spune:
La multi ani,Alex! La multi ani, Dragos! La multi ani,Sara.
Have a good life!
Se pare ca am ramas singurica.
Ce s-a intamplat cu voi fetelor?
Cary, ajutooooor!
Pe curand!
Bendis
lilib72 spune:
Multumim pt. urari, bendis!
La multi ani inca o data tuturor fetitelor si baietilor de martie-aprilie!
Imi pare rau ca numai am timpul necesar sa mai pot sta ore intregi pe acest forum, ce frumos era inainte cand fiecare dintre noi scria in fiecare zi cate ceva despre copilashi, din pacate asta este...poate peste cativa ani puii nostri vor scrie pe acest forum si bineinteles la subiectul "copilashi de martie aprilie"![]()
Toate cele bune!
acvi spune:
Multumim de urari!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DE MARTIE -APRILIE!!!
Asa e acum nu mai avem timp sa scriem cite nazbitii fac copilasii nostri ..ca tb sa le facem fata
.
Gabi 21+ si Alex
.