Copilasi din Aprilie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
bendis spune:
Multumim pentru incurajari!
Din pacate primele necazuri in "paradis" nu au intarziat sa apara.
La inceput David s-a despartit usor de noi, lucru care nu s-a repetat si in zilele urmatoare.
Miercuri cand l-am luat acasa aflasem ca s-a simtit rau si ca a vomitat. Starea lui s-a inrautatit in orele care au urmat asa ca am ajuns la urgenta. Diagnostic: indigestie. In acea zi la cresa copiii au macat ciorba de salata dreasa cu ou. Doua au fost nemultumirile mele: prima ca au putut sa le serveasca asa ceva micutilor si a doua ca nu ne-au anuntat ca David nu se simte bine.
Oricum nu abandonam lupta (inca!).
Ce precoce e Alex... Nu i-au trebuit nici trei ani ca sa realizeze ca in Romania nu prea se intampla lucruri bune.
Sarcina usoara, Acvi!
Pe curand
http://photos.yahoo.com/dianabalas
Cary spune:
INSISTA ca data viitoare SA TE ANUNTE imediat!!!
Cat priveste cioba dreasa cu ou,noi nu am mancat asa ceva in 3 ani de gradinita,cat a fost Rebecca!dar daca copilul NU doreste sa manance NU trebuie fortat de catre educatoare.
Pot aparea si mici raceli,cel putin la inceput,asta pana va capata copilul o imunitate.
Mult succes mai departe.
O zi frumoasa,plina de inimioare si flori!
Tash spune:
Fetele, ce mult timp a trecut de cand nu am mai scris pe-aici...
Parca a trecut o vesnicie...
Noi am cam avut o groaza de probleme de rezolvat in ultimul timp, am fost si in Ungaria sa ne facem analizele medicale pt. emigrare, plus tot felul de alte formalitati...
Am calatorit cu trenul, iar Nicole a suportat destul de bine calatoria lunga de 14-15 ore.
La dus, mai bine decat la intors, pt. ca era noapte si a dormit majoritatea drumului, insa la intors, era zi si de dimineata pana spre 12 noaptea, am tot calatorit...
Simteam ca nu mai ajungem odata acasa...Offf, bine ca a trecut!
In Budapesta era o vreme tare urata, am avut parte numai de ploaie si ceata...apoi lapovita...nu am putut vedea mai nimic, asa ca am stat mai mult in hotel, unde am pus vreo 2 kg de persoana pe noi, savurand specialitatile unguresti![]()
Acum, asteptam viza si ne pregatim sufleteste pt. un nou inceput, in alta tara.
Sper ca toate sunt bine la voi, pupici la mamici si pitici! 
bendis spune:
Mult succes Tash!
Cred ca iti trebuie mult curaj sa o iei de la capat...
Bendis
Pico spune:
Buna tuturor!
Si eu mai greu cu mesajele...
Ce sa va spun ...Ioana mea este un mic dictator asa ca in septembrie o paste gradi....ca nu se mai poate.pune pe toate lumea la punct,urla s.a.m.d
Bendis stii cumva ce gradinte sunt mai bune in Bv?
Pup pe toata lumea si sarcini usoare viitoarelor mamaici.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
Cary spune:
Ce mai faceti dragelor?...Cam slaba miscarea pe aici,dar trag nadesdea ca acum, odata cu deschiderea SEZONULUI ANIVERSARILOR copiilor nostri sa fiti ceva mai vorbarete!!!
Asa ca de maine dam START-ul cu Ilincuta si sper ca fiecare sa ne povesteasca cum a fost la aniversarea celor 3 Primaveri a copilasilor!
Spor la treaba fetele!!!!
bendis spune:
La multi ani Ilinca! La multi ani Calin!... sa cresteti mari si frumosi.
Asa e Cary...
Uite ca a inceput si al treile "sezon" al aniversarilor.
Incet, incet ne pierdem pe drum.
Imi aduc aminte de primul an in care "dialogul" purtat intre mamici era foarte intens...
In curand (sper!) copiii vor prelua stafeta.
Pico, mult succes! Daca vrei sa cunosti cu adevarat notiunea de dictator ti-l "imprumut" pe David pentru o zi...
Pe nazdravanul meu il duc la o cresa de stat (in cladire este si gradi-lb.germana!). Imi place personalul de acolo, conditiile sunt bune. Mi-au dat sa completez un chestionar unde ma intrebau ce parere am despre activitatile din cresa. Intrebare stupida atata timp cat noi - ca parinti - nu am putut asista la "programul" copiilor.
Exista si varianta gradinitelor particulare dar costurile sunt mai mari...
Oricum traim intr-o lume "nebuna". Am inceput sa le organizam viata copiilor inca din fasa. Vrem sa faca performanta din scutece si uneori uitam ca perioada asta trebuie sa devina cea mai frumoasa amintire.
Stiti reclama cu "esti tare baby!". Eu incerc sa-l invatpe David in fiecare zi cate un cuvintel in engleza... asa ca i-am spus ca tare se traduce in engleza prin cool.
Cand l-a luat sotul meu de la cresa, educatoarea era foarte amuzata pentru ca David ii spusese "isti cool baby!".
Apropo de cresa, inca nu pot spune ca s-a acomodat. Plange mult.
Mai vedem noi...
Pana data viitoare toate cele bune!
P.S. Daca vreti sa vedeti cateva fotografii facute de mine "cautati-ma" la http://www.sxc.hu/gallery/bendis
Bendis
lilib72 spune:
LA MULTI ANI copilasilor din martie aprilie!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de multe bucurii, sa aveti parte de petreceri si jucarii frumoase!
Numai bine.
Cary spune:
LA MULTI ANI! cu fericire si iubire dragelor!
Am avut zi libera,am fost la cumparaturi,am facut un drive test- ca sa inteleaga sotul ce-mi doresc(daca NU acum ca e 8 Martie, poate de ziua mea!)diseara vom face o pizza si ne vom intalni cu prieteni.
O zi buna si voua!
Pupici in continuare la sarbatoriti!