Copilasi din Aprilie 2003 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

hop si eu, daca va mai amintiti si de noi, imi place sa cred ca da;LA MULTI ANI pe noul an, bine v-am regasit fetelor, pupici la fetite si baietei si felicitari pt. mamicile care au nascut si pt. viitoarele mamici; nu am apucat sa citesc mesajele dar sper ca sunteti bine; si noi suntem bine ne-am mutat in casa noua si de abia acum am instalat internetul...daria a crescut face nazdravanii, este incapatanata, bineinteles, vorbeste destul de bine mai pronunta pe R din cand in cand, este foarte atasata de noi si ne pupaceste tot timpul; cu kg si noi stam pe la 13 si un pic inaltime 96...asta este.Sper sa reusesc sa mai intru din cand in cand sa mai citesc vesti de la voi; va pupic si o zi buna.
lili si fetita daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

La multi ani! pentru mamici, pitici si nenascuti...
Mamicilor cu doi copii nu pot sa nu va invidiez. Uite! Eu nu mai am curajul....
Hai sa iesim si noi la raport. Cred ca suntem ultimii dar asta nu ne impiedica sa nu va spunem marea noastra realizare. De o saptamana am scapat de pampersii de "zi" iar copilul meu mi-a demonstrat o data in plus ca doar lipsa mea de consecventa l-a facut "purtator" pana la o varsta atat de "inaintata".
Este haios, plin de energie si la fel de nazdravan. Acum isi "perfectioneaza" limba romana cu o injuratura. Atunci cand nu-i convine ceva spune una neaosa. Am incercat sa-i explic ca nu e frumos, sa-l pedepsesc ... fara nici un rezultat. Sau poate ca efectul a fost invers...
A inceput santajul... Daca incerc sa intru mai "tare" in el imediat spune ca vrea la bunica. Intr-o zi , exasperata fiind, i-am spus ca-i fac bagajul si il trimit la ea. In replica fiul meu s-a uitat cu coada ochiului la mine, intrebandu-ma calm : care dintre ele?
Mai nou a inceput sa improvizeze cantecele cu versuri inventate de el gen "mama pleaca la servici", "luna e pe cer", etc.
E un mare cunoscator de masini.
Vine sefa asa ca va las...
pe curand!
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Am revenit!
Momentele mele "libere" au devenit din ce in ce mai putine. Acasa aproape ca nu mai reusesc sa deschid calculatorul iar la serviciu nu prea se poate.
Sentimentul meu cel mai acut e ca nu mai am timp sa traiesc...
Suna dramatic dar niciodata pana acum n-am resimtit atat de tare lipsa "timpului liber".
Norocul meu e ca exista un nazdravan plin de energie: David. El este sursa mea de energie. Incerc sa pastrez o relatie cat mai apropiata. Cantam, dansam, desenam.
Cum si cu ce se joaca prichindeii vostri?
In ce activitati incercati sa-i atrageti?

Pe curand!
Bendis

Mergi la inceput

Ce se intampla mamicilor?
In sfarsit m-am hotarat sa vizitez mai des forumul si atunci constat ca nu mai am cu cine sa intru in dialog...
Sa fie gerul de vina?

Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Hai ca sunt eu prezenta!

In w-e intru mai rar,caci imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu puii mei.In timpul saptamanii nu prea am timp,caci apar acasa pe la 17.00,incep sa gatesc,sa mai fac curatenie pe bucatele(aspirat,praf,calcat-pe rand ca nu le pot pe toate in aceeasi zi)sa verific temele Rebeccai,iar tati face mate cu Rebi,in timp ce Axel isi i-a masinutele si se joaca singurel la el in dormitor;in caz ca gatesc atunci isi aduce masinutele la bucatarie si se joaca in liniste.Daca merge radio-ul si melodia este cunoscuta,atunci se apuca si el si canta.

In w-e totul se schimba,tati gateste,mami face baita puiilor si ii imbraca,iar mai tot timpul suntem prin parc la aer,de ex.in acest w-e am fost in Herastru unde apa a inchetat,ne-am dat cu patinele in voie atat dimineata pana la pranz,caci am venit acasa am papat si dormit,iar de la 16-18 iar am fost pe gheata.
Axel a vazut pesti inghetati in apa din parc si dorea sa ii scoata dar nu putea,era foarte suparat!
Cam asa stau treburile pe la noi,speram ca din toamna Axel sa mearga la gradinita!

O saptamana buna va dorim!

Mergi la inceput

Uite! Nu pot sa dorm din cauza emotiilor.
Astazi va fi prima zi la cresa pentru David. Am tot amanat momentul...
Doamne cum trece timpul...
Cresa, gradinita, scoala ...
Sper sa fiu prezenta la evenimentele importante din viata lui.

Pe curand!

Mergi la inceput

Diana sa ne spui cum a fost primita cresa!si eu am mari emotii pentru la toamna.
Mult SUCCES si RABDARE.

Mergi la inceput

David continua sa-mi rezerve surprize. Am fost pregatita ca la sfarsitul zilei sa mi se spuna "David a facut, a dres , a lovit...".
N-a fost asa! Mi s-a spus ca s-a comportat extrem de bine pentru o prima zi. Sa vedem cum vor fi si urmatoarele...

In alta ordine de idei vreau sa va spun ca astazi am primit o informatie legata de un virus informatic extrem de periculos. Nu trebuie sa deschideti sub nici o forma e-mail-urile care au titlu Invitation indiferent care este expeditorul (poate fi chiar o adresa cunoscuta!!!).

Pana data viitoare toate cele bune!
Bendis

Mergi la inceput

Si eu am primit aceasta informatie,asa ca trebuia sa fim cu bagare de seama!!!
Sper sa aveti un w-e placut si sa profitati din plin de SOARE caci de saptamana viitoare se pare ca se anunta,din nou,VAJUL!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Bendis,o cariera frumoasa si placuta de cresa lui David.Cum merge???
SI eu ma pregatesc sa-l inscriu pe Alex la gradi pentru toamna si am mari emotii,mai ales ca la jumatatea lui august va veni si "fratiorul" asa ca vor fi mai multe evenimente.As fi vrut sa-l dau macar 4 ore din mai-iunie sa se acomodeze dar la gradinita unde vreau sa-l inscriu e f aglomerat si nu am sanse sa-l primeasca in timpul anului.
Alex e f vorbaret,deja ne-a anuntat ca vrea sa se faca actor sa joace in "Alba ca zapada" si locul lui de munca va fi in America!!
Am reusit cu greu sa-i reintroduc somnul de prinz ca era jale...
Acum doarme 2 ore de la 3-5 si seara de la 22-8 dim.
Abia asteapta sa dea fratiorul cu piciorusele asa cum i-am povestit ca facea el cind era in burtica si-mi cere sa-i pun CD cu bb sa-l vada"pe tot ecranul".
O saptamina ..plina de caldura sufleteasca.
Gabi13+ si Alex.

Mergi la inceput