Copilasi din Aprilie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Cary spune:
Avand in vedere ca de azi intru si eu in mica vacanta de Paste,va doresc:
PASTE FERICIT si imbelsugat alaturi de cei dragi,lumina si pacea sa va intre in suflete.
SARBATORI FERICITE!
Pico spune:
Multumim Bendis!
Hristos a Inviat!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
Cary spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sarbatoarea Luminii sa va gaseasca alaturi de cei dragi!numai bine si petrecere frumoasa.
Pico spune:
fetele,care nu aveti inca puii la gradi,ati ales gradinita?I-ati inscris?
Eu am inscris-o pe Ioana.Din toamna o luam de coada.Am auzit numai lucruri bune despre gradi.
Pupici
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
Cary spune:
Se pare ca la noi la gradi, inscrierile se fac in IUNIE si sunt decisa sa-l dau la gradi in toamna asa ca:
MULT SUCCES tuturor!
Cary spune:
A trecut o saptamana si NU a mai scris nimeni?!?!?!?!?
Hai ca va dau eu veste,probabil ca din lipsa de timp Corinaq nu va scris vestea!
De Paste a nascut un baietel, deci Ilincuta cea frumoasa are un partener de joaca care acum doarme tun,dar las' ca se face el mare!
Numai sanatate si noroc ii uram!
Ce mai faceti voi???
acvi spune:
Salutic la toata lumea!!!
Nu stiu de ce e atita liniste la copilasii de aprilie..sint ei chiar asa de nazdravani ca nu se mai apropie nimeni de calculator??
Pico si eu l-am inscris pe Alex pentru septembrie la gradi..initial vorbisem sa-l dau 4 ore de la 1 mai sa se obisnuiasca cu atit mai mult cu cit eu nasc in august si o sa-i fie mai greu..sa vada ca eu ramin cu bb-ul acasa si el pleaca...din pacate a facut o forma usoara de rujeola chiar pe 30 mai asa ca nu am mai avut cum sa-l duc in colectivitate.
Ma bucur pentru Corina!!Sa-i traiasca comorile !!!
SI eu abia astept sa nasc..peste 3 luni Alex va face cunostinta cu surioara lui..e incintat...sa vedem dupa cum o fi....
De Andreea nu mai stiti nimic...a venit fratiorul lui Vladut??
Gabi 28+ si Alex
.
Cary spune:
Acvi hai ca iti tin pumni ca sa fiti o Familie Mare!ce frumos e!
De Andreea nu stiu nimica, dar mai sper sa vina pe AICI.
Oare ca face restul gastii???
Of mai draga dar ce vreme?!?!? parca a inebunit; nici nu mi-am facut un plan de vacanta, ca sa nu nimeresc prost pe la mare!
W-E placut va doresc!
Laura B spune:
Ufff, ca greu am gasit subiectul nostru!
Ce mai faceti, mamici? Ocupate? Obosite? Ce nazdravanii mai fac copiii? Cand si unde mergeti in vacanta?
Eu am de predat un proiect la sfarsitul lunii si sunt stressata rau din cauza lui. Diana-nazdravana parca a inceput sa fie usor mai ascultatoare. Am gasit si solutia sa o obosesc 2 seri pe saptamana: am inscris-o la inot si, ca un pestisor care se respecta, e super-incantata. In octombrie sosim si noi in Bucuresti pentru doua saptamani si tare mi-as dori sa ne putem intalani cu copii intr-un weekend, daca vreti si aveti 1...2 ore libere.
Laura