Formatie nunta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

Eu am formatie pe care o platesc cu 500 euro dar sunt buni i-am mai auzit la o nunta si cum zicea si leistra nu te lasa sufletul sa stai pe scaun iar de manele nici gand adik parca au fost vreo 2 la cerere cu dedicatii dar in rest nik...poate cei la 1800 de euro sunt intr-adevar mai buni dar pentru o nunta mare asa cum ai avut tu alinus si atunci nu mai e o problema mare daca aduni vreo cateva sute de mii la meniul unei perechi dar la nunti mici nu poti decat daca te tine buzunarul

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Asa este!Si eu daca aveam o nunta de 80-100 persoane cu siguranta nu mi-as fi permis muzica de 1.800 de oiro.
Dar iti spun sincer ca la noi in Oradea mai jos de 1.000 Eur nu sunt formatii bune. Care sunt sub aceasta suma si formatia este la fel.
Oricum Tinu nu este din Oradea ci din Arad.
Mii de pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by Chloe

Stie cineva care este tariful lui Adi Minune ptr. o nunta?

De Adi Minune nu stiu cu cat vine la nunta. Dar de Adi de la Valcea am auzit ca merge cu 5.000 Eur. Pentru toata noaptea sau pentru cate ore, nu stiu. Oricum atata stiu ca sunt foarte scumpi!!!!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mercimac spune:

Adi Minune?
Vine la nunta pentru 3000 Euro pe ora. Va spun din sursa sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragele mele, eu nu l-as imbogati pe Adi Minune pe banii mei, canta el bine, dar mai lasa...se poate sa gasiti si o formatie buna care sa fie compusa din oameni cu bun -simt care sa asculte cerintele voastre! Si doar nu vreti sa transformati nunta voastra in spectacol, de fapt mirii sunt vedetele serii! Am sau nu dreptate?

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

"Vedetele" nesimtite cer de obicei enorm de mult pt o cantare, artistii consacrati sunt mai realisti, o formatie normala merge cam la 1-200 de caciula... si dubleaza suma pt solist/solisti. Exp: clapar=150, chitarist=150, tobe=150, * acordeonist=150/250, violonist=150/250, saxofonist=150/250, solist vocal=300/400. ( * toti cei care fac solistica intr-o formatie cer de obicei putin mai mult). Sincer eu nu asi chema o "vedeta" (minuni, salam, frunza, etc), prefer sa merg pe mana unor oameni cu bun simt. Incercati sa cereti factura "vedetei" sau spunetii ca la nunta nu se "baga mana" in buzunarul invitatilor cu strigaturi, samd, sa vedeti ce fata face si ce blesteme va ofera. hehehe. Fiti realisti caci aceia sunt bani neimpozitati si din cate banuiesc eu la nimeni in curte nu cresc banii in pom. Cine are un POM sa ma caute. O formatie de 4 este ideala, costuri= 5-600 pana in 800 este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Pai nu mai bine te lasi pagubash si chemi un Dj sau o formatie ?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Asa e dragii mei cum a spus si Claudiu: "artistii" nesimtiti sunt in stare sa-ti ia si pielea de pe tine si profita cat pot de pe urma ta. Mi se pare o suma rezonabila 500-600 Euro. In primul rand suma mare ii ridica foarte mult pretul tacamului si mai ales daca ai si persoane putine. asa cum am eu in jur de 80.
Daca cineva stie formatii bune care stiu si vor sa cante la nunti, nu pe bani de ordinul miilor de euro, va rog da-ti-mi si mie o informatie va rog.
Multumiri si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Eu am avut o formatie din Tulcea, pentru ca nunta a fost in Babadag, de unde sunt eu de fapt. Sunt de treaba si iti canta ce vrei tu, unora nu le-a placut ca nu canta manele, dar eu asa m-am inteles cu ei de la inceput, nu au facut nici un minut pauza. Se numesc Univers. As putea intreba pe mama numarul lor de telefon, daca cineva e interesat. Mie mi-au cerut doar 500 si au fost super!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Noi la nunta dorim o formatie care sa stie sa ne cante de toate: si manele si muzica de petrecere si romante ssi muzaica populara si blues si de toate intr-un cuvant. Asa ca, eu asta caut. Asa ca, daca ma puteti ajuta sau daca aveti propuneri, astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorabilu spune:

Pentru BlueEyes mai intai: si eu cant la nunti, si intr-adevar cineva mi-a solicitat piesa aceasta pentru dansul mirilor de la inceputul nunti...si era stresat mirele la inceput, dar dimineata a venit si mi-a zis ca a avut emotii cu melodia aceasta ca e grea, bla bla bla etc ....si pentru claudiu cateva cuvinte....mai sunt formatii, ca a mea de exemplu, care cantam si melodii internationale si romanesti in voga....nu e nevoie de calculator sa mai dai bani si la ala...de minidisc ai auzit?:P...negativul si toata lumea e multumita:)

Mergi la inceput