Formatie nunta
Raspunsuri - Pagina 3
Catalin spune:
Subiect initial: "Caut formatie nunta"
postat de lucky_miha3la, 12/07/2005, 11:20:21
Buna fetelor!Tin sa va felicit si sa va urez CASA DE PIATRA tuturor si apelez si eu la sfatul vostru pentru ca sunt in cautarea unei formatii care sa-mi cante la nunta!Daca ma puteti ajuta apreciez!Multumesc anticipat
raspuns postat de vmariejeane, 12/07/2005, 12:01:56
La nunta mea va canta o formatie mica. Solista face toti banii, restul sunt de umplutura. Eu am solista, un baiat la orga si unul la acordeon.
Daca vrei sa iti dau nr de tel trimite-mi un PM. Ei canta la Rest. Izvorul Rece.
raspuns postat de floricika, 12/07/2005, 12:02:21
Eu ti-i pot recomanda pe cei pe care ii voi avea eu, oameni stilati, cu conservatorul facut, umblati prin toata lumea...Nu stiu cat esti tu dispusa sa platesti pentru formatie. Si unde faci nunta?
raspuns postat de m_monique, 12/07/2005, 19:33:14
depinde unde faci nunta.
eu am avut doua nunti. cea de la bucuresti a fost cu DJ, iar cea de la tg. mures a fost cu lautari.
mie cel mai mult mi-a placut nunta cu lautari.
te sfatuiesc sa ceri o auditie atunci cand vorbesti cu formatia.
oricum, sa sti ca nunta cu formatie are mai mult farmec.
cand vorbesti cu formatia, sa le spui sa nu faca pauze. de obicei se schimba intre ei. unii sunt specializati pe muzica usoara, altii pe muzica populara.
raspuns postat de lucky_miha3la, 13/07/2005, 14:36:48
Multumesc mult fetelor!Nunta va fi in septembrie,in Busteni!Nu as vrea o formatie prea mare-max 3 persoane!
raspuns postat de floricika, 13/07/2005, 16:04:06
Atunci a mea cade din start, pentru ca sunt 8 persoane. Vorbeste cu vmariejeane, poate te ajuta ea.
raspuns postat de Alyna24, 15/07/2005, 13:27:59
Lucky, pot sa-ti recomand formatia noastra!Ar fi perfecta-3 pers.Sunt oameni stilati, cu scoala de muzica si canta super-orice!
Dupa 23 iulie pot sa-ti spun mai multe!Dc vrei ma interesez dc vin si in provincie!
Mai vorbim!
Alyna
lgireada spune:
quote:
Originally posted by M. Gina
Eu nu as pune muzica tiganeasca la nunta, cum nu as pune nici muzica din ghetoul de negri (hip-hop sau rap) la o receptie selecta.
Nu cred ca e bine ca lumea confunda in ziua de azi nunta cu cheful de apartament, sau cum se mai numesc ele, bairame. Dar asta se intampla pentru ca multi, probabil decat incorsetati in frac, cu muzica de pian in surdina si servind sampanie cu niste delicatese pe care nu le inteleg (icre negre gretoase, branza frantuzeasca mucegaita), mai bine la iarba verde, cu micri si bere, manele la maxim si tolnit in maieu la umbra.
Este doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales ca se spune ca gusturile nu se discuta, dar ele te definesc.
Stii cum se zice: tonul face muzica. Deci pb nu e ce spui, ci cum o spui. Apropo de negri, vezi ca exista o regula pe forum care spune ca nu suntem rasisti aici!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
dyadya spune:
M.Gina, nu stiu ce ai vrut sa spui cu muzica tiganeasca la nunta dar iti spun ce s-a inteles: si anume ca formatie la nunta= muzica tiganeasca, manele, bairam traditional.
Acum parerea mea in legatura cu muzica la nunta: eu cred ca formatie inseamna in primul rand muzica de petrecere-ceea ce nu inseamna MANELE. Dealtfel aceste manele au aparut in peisajul muzical romanesc de doar cativa ani pe cand muzica de petrecere face cariera de cativa ZECI de ani! Mie una mi-ar placea sa am la nunta formatie+ Dj pentru ca nu cred ca o formatie poate sa cante toata noaptea non-stop si apoi mai e vb si de stil. Tb sa fie mai multe genuri de muzica ori formatia are un anumit stil: ei vor canta in acelasi stil si muzica de petrecere si muzica internationala. Si atunci sa alternam formatia care va canta doar muzica de petrecere cu DJ-ul care va baga muzica internationala. Nici unul nu intra pe teritoriul celuilalt.
Acum, ca mi-am terminat alocutiunea sunt si eu curioasa de ceva formatii mai curatele si mai ieftinele, chiar daca sunt compuse din 3 persoane. Astept cu interes ceva descrieri si ceva preturi!
vmariejeane spune:
1800 Euro mi se pare ffff mult. Eu am platit 300 Euro si lumea a dansat de minune. Cu exceptia faptului ca au facut pauze mari, nici o problema. Dar noi am avut oricum CD-uri in timpul cand faceau ei pauza...Oricum mi-au intins nervii la maxim cu pauza lor. Greseala mea a fost ca nu le-am zis de la inceput ca nu vreau pauze mari.
Oricum...sunt total pt formatie, la o nunta. CD-uri cu muzica putem asculta oricand si oriunde.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
leistra spune:
Dragele mele, in ce priveste muzica, optez fara sovaieli pentru formatie. La nunta mea am avut o formatie de la care nu speram prea mult pentru ca nu sunt prea cunoscuti, dar m-au lasat cu gura casacata si flamanda toata seara, adica nu ma puteam aseza la masa, imi parea rau sa stau pe scaun, nu au facut pauza ca erau patru, doua femei si doi barbati, au cantat doar cateva manele ca au cerut unii si au inveselit pe toata lumea.
Recunosc ca am avut un noroc cu carul cu asa formatie, am platit doar 500 de euro si au facut mult mai mult. Muzica face totul...adica distractia!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
M. Gina spune:
lgireada, nu sunt rasista. Exista un topic pe forum despre frica si retinerea naturala a oamenilor cand vad tigani pe strada, fara intersectare cu regulamentul forumului. Si daca eu zic ca muzica hip-hop nu e o alegere prea fericita intr-un dineu cu pretentii, nu inseamna ca asta e rasism. Nu toti negrii sunt criminali, nu toti canta despre droguri si cum impusca ei pe oricine le sta in cale. La fel cunosc personal rromi educati, care nu sunt nici lautari si nici nu fura din buzunar in tramvaie.
dyadya, nu sunt de parere ca formatia inseamna automat manele. Manele la o adica poti sa pui si de pe CD. Eu am recomandat de mai multe ori formatie+DJ, deci parerea mea era legata doar de muzica tiganeasca, care nu mi se pare ca face cinste unei nunti romanesti. Atata tot.
ralu_trancu spune:
Draga mercimac,
o formatie obisnuita cere cam 400-500 EUR. Mie mi-a cerut 600+transport al lor si al aparaturii la Calarasi. Iti dai seama ca le platesti si un meniu si .... in cazul meu o camera in care sa se schimbe cantareata. Dar aici poti folosi o camera inchiriata pentru cineva apropiat care nu se supara sa i se foloseasca camera.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
Alinus25 spune:
Mercimac, intr-adevar la o nunta de 80 persoane 1800 Eur este cam mult, iti dau dreptate. Noi am avut 200 persoane, deci a fost putin mai bine.
Dar, totusi eu am o nelamurire : la noi in Oradea o formatie care canta bine, nu-ti vine la nunta fara 1000 Eur, iar la voi vad alte preturi 300-500 Eur, sa fie oare asa diferenta?
Nunta noastra
nushulica spune:
Eu am formatie pe care o platesc cu 500 euro dar sunt buni i-am mai auzit la o nunta si cum zicea si leistra nu te lasa sufletul sa stai pe scaun iar de manele nici gand adik parca au fost vreo 2 la cerere cu dedicatii dar in rest nik...poate cei la 1800 de euro sunt intr-adevar mai buni dar pentru o nunta mare asa cum ai avut tu alinus si atunci nu mai e o problema mare daca aduni vreo cateva sute de mii la meniul unei perechi dar la nunti mici nu poti decat daca te tine buzunarul
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0