Formatie nunta
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana-Cristina spune:
Eu o sa am la nunta un Dj , dar in anumite momente "impotante" va fi si nenea lautaru'....
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
krelia spune:
Initial, am vrut formatie....dupa, m-am "schimbat" si am zis ca mai misto e cu DJ.....si in ultima instanta, mam gandit...totusi, tre si-o populara frate, sa topaie lumea, nu numai lumini (si umbre )...asa ca....sper sa putem avea combinatia perfecta...DJ + formatie : Formatia canta de-ale ei, o populara, un Catalin Crisan, un Gabriel Dorobantu, un Dan Spataru, etc ...apoi intra DJ-ul cu "internationalele"...gen The power of love..si imediat baga mixajul.."suparat..suparat sunt doamne, suparat!"
Heheee...ce bine ar fi!...vedem, vedem!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Eu sunt de acord cu ideea de formatie. Formatia care o aduc eu la nunta are aparatura si in pauze pune CD-uri cu muzica f buna. Am fost vineri la restaurantul unde canta cu parintii si cu niste prieteni sa ii asculte si ei sa isi dea cu parerea. Au fost super incantati.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ianuta spune:
Credeti voi ca nu se poate dansa o hora daca avem DJ? Noi am optat pentru DJ din mai multe motive:
- in primul rand ca restaurantul este mic si nu ar fi avut loc o formatie;
- In formatie ai 4-5 persoane la care trebuie sa le mai platesti si lor un meniu;
- in functie de om, e foarte posibil ca spre dimineata sa li se "limbe plimba-n gura"
- nu mai vorbesc de vocea si talentele lor muzicale.
Am considerat ca o Sovia Vicoveanca , Dolanescu, Maria Ciobanu si orice altceva mai vrem se pot pune si de pe CD iar calitatea este indiscutabil alta.
Dar fiecare cu parerea lui :)
Alinus25 spune:
PENTRU FORMATIE 100%. Noi am avut formatia Tinu Verezesan, a cantat super, iar intre pauzele de masa, a pus muzica pe care ar fi pus-o un DJ. Distractia a fost pe cinste, am stat pana la 7.30 dimineata. Este adevarat ca a fost putin mai scump, dar toata lumea ne-a spus ca a meritat fiecare leu (sau EUR) pe care i l-am dat. Invitatii nostri au fost in medie de 80%, deci nu este adevarat ca la tineret le place DJ-ul, daca ai formatie buna, atunci nu cred ca se compara DJ cu formatie ....
Deci daca ai o formatie ca lumea nu cred ca mai este cazul si pentru DJ.
Ah, si inca o chestie, o colega de a mea a fost chiar sambata asta la o nunta in Bucuresti la Marriot, muzica era antrenata de un DJ, lumea dansa dar, ... iar in sala alturata era Adi de la Valcea, unde toata lumea dansa non-stop ... asa ca trageti si voi concluziile.
Si pentru ca am deviat de la subiect, Mercimac, eu ti-l recomand pe Tinu Verezesan, este putin mai scump, dar iarasi stai linistita in privinta muzicii, asta ti-o spun cu mana pe inima. Nu este manelist, canta orice gen de muzica vrei.
Pupici
Nunta noastra
mercimac spune:
Buna dragilor,
Ma bucura foarte tare faptul ca subiectul propus de mine v-a incitat si v-a mai dat un subiect de discutie. Am auzit tot felul de pareri pro si contra unei formatii care sa cante la nunta. Insa, oameni buni, spuneti-mi si mie care sunt preturile de pe piata! Nu ma pricep absolut deloc si nu stiu cat ar putea sa-mi ceara o formatie buna. Astept raspunsurile voastre.
Va pup
M. Gina spune:
Eu nu as pune muzica tiganeasca la nunta, cum nu as pune nici muzica din ghetoul de negri (hip-hop sau rap) la o receptie selecta.
Nu cred ca e bine ca lumea confunda in ziua de azi nunta cu cheful de apartament, sau cum se mai numesc ele, bairame. Dar asta se intampla pentru ca multi, probabil decat incorsetati in frac, cu muzica de pian in surdina si servind sampanie cu niste delicatese pe care nu le inteleg (icre negre gretoase, branza frantuzeasca mucegaita), mai bine la iarba verde, cu micri si bere, manele la maxim si tolnit in maieu la umbra.
Este doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales ca se spune ca gusturile nu se discuta, dar ele te definesc.
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by mercimac
Buna dragilor,
Ma bucura foarte tare faptul ca subiectul propus de mine v-a incitat si v-a mai dat un subiect de discutie. Am auzit tot felul de pareri pro si contra unei formatii care sa cante la nunta. Insa, oameni buni, spuneti-mi si mie care sunt preturile de pe piata! Nu ma pricep absolut deloc si nu stiu cat ar putea sa-mi ceara o formatie buna. Astept raspunsurile voastre.
Va pup
Pai, eu zic ca o formatie cat de cat buna incepe de la 1.000 EUR. Noi am platit 1.800 EUR. Si Tinu nu este tigan. El a aparut de foarte multe ori la TV, ar eo voce extraordinara!!!
Pupici
Nunta noastra
Laura10 spune:
Imi place subiectul si este un punct foarte important in organizarea nuntii. Dar vad ca nimeni nu vrea sa dea un nume, o relatie ceva, ca sa ne facem si noi nunta...
pe mine m-ar interesa sa-mi spuneti si de unde ii iau sa vb cu ei sau sa-i si aud daca se poate...
preturi
nume
sugestii
help, fetelor
mercimac spune:
1800 de Euro?
Credeti-ma ca mi se pare mult. O fi el mare cantaret dar si 1800 de euro sunt bani nu gluma. Nu zic sa dai 300 dar nici 1800. Mi se pare exagerat sa dai la niste muzicanti 65 de milioane. Sunt prea multi bani, credeti-ma. Cel putin mie asa mi se pare. Dati-va seama ca la o nunta de 80 de pers. pretul meniului creste cu 800.000. Pai scoti meniul dublu ca pret. Scuze dar pentru mine e prea mult. Recomandati-mi ceva mai ieftin.