Formatie nunta
Dragii mei,
Am cautat peste tot in forum un subiect asemanator cu cel pe care il propun eu. La anul am hotarat sa facem nunta, restaurant am gasit, nasi avem idei multe. Numai ca nu avem muzicanti. Asta pentru ca nu dorim sa luam un DJ. Dupa mine, niste muzicanti buni fac toata nunta. Daca ei sunt buni si stiu sa distreze nuntasii, fac toti banii. Asa ca vin la voi cu rugamintea de a ma ajuta sa caut o formatie care sa cunoasca si sa stie sa cante genuri de muzica diversificata si la preturi nu usturatoare de lautari de top.
In speranta ca ma veti ajuta sa gasesc ceea ce caut, va multumesc si va pup.
Catalina, exista un subiect deja deschis insa pentru ca topicul tau a adunat mai multe raspunsuri, voi muta aici postarile de la subiectul initial.
Catalin
Raspunsuri
lgireada spune:
Sunt de acord! Toata nunta o face muzica si bautura!
Daca nu e bun si buna, atunci nu merge treaba!
Spor la cautat formatii!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
m_monique spune:
ai dreptate nunta cu DJ nu are nici un farmec. eu am avut doua nunti, una cu DJ si cealalta cu lautari. amintirile cele mai placute le am de la nunta cu lautari. din pacate, nu stiu formatie in Bucuresti. eu nunta cu lautari am avut-o la Tg. Mures.
Dar restaurantul la care veti face nunta nu are formatie? Poti sa-i intrebi pe cei de la local daca cumva stiu ei vreo formatie.
http://photos.yahoo.com/micumonica
nushulica spune:
de acord cu voi 100% tocmai de aceea noi am luat o formatie buna de la un restaurant din iasi pe care i-am auzit la o nunta la care nu a lasat lumea sa stea jos nici sa manance s-a dansat toata noaptea
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
cva_claudiu spune:
Eu recomand formatie + dj... ai ascultat vreodata emeniaito cantat de o formatie? sau un blues.. Only You de exemplu? Si ce faci cu pauzele de masa... etc
Umila mea parere este: formatie + dj... se vor completa perfect.
BlueEyes spune:
Poate daca ash sti ceva formatzie care sa-mi placa la nebunie....ash opta pt asha ceva... Doar ca... ce formatzie ar putea sa-mi cante mie Unchained melody...asha cum canta Righteous Brothers? Asha ca optam pt Dj...
Nu mi-ar displace insa... vreo 2 piese Vama-Veche live
Tata socru insista pe ideea cu formatzie...da' nu orice fel de formatzie...ci...populara Vrea sa dea 1000 euro pt 2-3ore... Io zic ca-s bani aruncatzi pe fereastra... O sa incerc sa-l conving ca nu merita... Dar daca n-o sa se poata....n-o sa mor o ora.... Pacat de bani
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
pisu_miau spune:
[quote]Originally posted by BlueEyes
[font=Comic Sans MS]Poate daca ash sti ceva formatzie care sa-mi placa la nebunie....ash opta pt asha ceva... Doar ca... ce formatzie ar putea sa-mi cante mie Unchained melody...asha cum canta Righteous Brothers? Asha ca optam pt Dj...
Total de acord cu tine!
Pisu_Miau
Mai am 5 zile
pana la nunta
ralucah spune:
Eu asa zice formatie + DJ. Nunta doar cu formatie este un maaaare risc, din motivele enumerate mai sus. Singura formatie daca se poate spune asa care m-a impresionat cu adevarat este Familia Pana - canta pe bune - muzica clasica, folclor, internationala. Sunt scumpi insa merita toti banii.
Dar repet, nunta doar cu formatie este compromisa din start
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
radu300 spune:
Cele mai reusite nunti la care am fost au fost formatie+DJ. Si da, formatia era Pana!!! Chiar daca DJ-ul a intrat doar arareori in functiune, ideea ca ai de rezerva un set de scule (o statie, nimeni nu vine cu o statie de rezerva si sa vezi veselie daca pica!) este odihnitoare. Ce bine e sa stii ca orice s-ar intampla totul o sa fie bine (orice, mai putin sa iti pice curentul, caz in care se ia un set de brichete si se canta la unison de invitati "We are the champions!" Doar formatie exista riscul sa ai probleme (imbolnaviri subite, la mine au luat-o pe ulei pe la doua dimineata si le-a trecut cheful de cantat - caz de care numai eu nu eram la curent, de unde sa stiu eu ca in Moldova chiar si formatiile bune vaneaza tuica???, ...). Cam asta ar fi. Daca o vezi pe Floricika, cere-i parerea, la ea am vazut ultima data combinatia asta.
M. Gina spune:
Subscriu, DJ-ul este preferat de tineret , formatia este sufletul nuntii pentru restul de invitati . Daca nu aveti la nunta numai persoane mai in varsta sau numai gasca, cel mai bine este sa aveti ambele variante, daca financiar asta nu reprezinta o cheltuiala prea mare.
Si mare atentie si la oameni, ca indiferent de scule sau de renumele lor, cand se apuca si se cearta cine canta cand canta, se strica tot cheful (am auzit de asa o poveste de groaza chiar de la nasul meu).
FeliDJ spune:
Primul lucru care mi-au spus ai mei cind ne-am logodit a fost ‘muzica face toata nunta.’ Ei bine, au avut dreptate. Si eu sunt de parere ca DJ + formatie este cea mai buna formula. In cazul meu nu am putut opta pentru asa ceva din mai multe motive In schimb am avut doua formatzii (una din partea mea si cealalta dintr-a lui). Desi am fi iesit mai ieftin cu un DJ, nu regret formatziile ‚traznet’ care au distrat toti invitatii de dimineata pina seara ca si in ziua de astazi se vorbeste despre nunta.
http://au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos