Formatie nunta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

Adorabilu... da am auzit si de minidisc, si de calculator... :) nu stiu insa unde ai auzit tu de un "dj" care pune muzica din calculator. Acela e un prieten care nu te lasa sa platesti un dj si te ajuta el cu pc-ul de acasa. Ati ascultat vreodata muzica mixata, fenomenul acela cand melodiile "curg" fara pauze, cand nici nu stii cand s-a schimbat piesa... dansezi, dansezi,.. fara sa te opresti? Din cate vad esti in iasi, te asteptam prin bucuresti, la un eveniment, ceva. Ma inteb cat ar costa drumul, masa, cazarea, etc sa cante cineva din iasi aici in buc. Si ca sa nu fie formatia obosita de pe drum>>direct in cantare cu cat timp inainte ar trebui sa vina aici (o saptamana)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Pentru fetele care imi cerusera informatii despre formatia pe care am avut-o eu la nunta, sa stiti ca nu mai am numarul lor, dar am sa incerc sa il aflu si atunci va scriu.
Va pupic, nu va faceti griji ca o sa fie bine!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mie mi s-a pus pata sa-l am pe Radu Ile, macar 1 ora...2 ... la nunta mea....anyone - un pret, ceva?
bine...s-ar putea sa-mi treaca la fel de repede, dar, o informatie in plus, nu strica - daca stie cineva ... sar'naaa !

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetelor,

Caut taraf pt nunta(sa nu cante manele). Sa cunoasca genurile de muzica de: petrecere, lautareasca, populara, intelegeti voi.

Ponei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

ponei nu stiu de taraf, dar ieri am fost la o nunta unde au avut un grup care canta in formula 3 formatie + 2 DJ. Nu credeam sa mai vad asa ceva in Bucuresti: s-a dansat/ jucat/ dantzuit non stop. Cum a iesit nunta? De vis, cred ca toata lumea s-a simtit extraordinar. O sa-ti trimit datele pe mail. Nu am idee daca ei canta de obicei la nunti (nu prea pareau genul) sau au facut o exceptie pentru un prieten (mirele).

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

radu, zi si tu mai multe de formatia asta aici, ca sa nu dai 100 de PM-uri. Erau tineri, batrani, romani, de alte etnii? Ce instrumente aveau? Zici ca sunt 3 oameni, care ce facea? DJ-ii faceau parte din formatie(lucreaza numai impreuna) sau erau adusi separat si au colaborat foarte bine?
Astea-s detalii generale si eu zic ca scapi mai usor daca le scrii aici, si apoi cine-i interesat iti da PM. Altfel tb sa ne raspunzi tuturor pe PM.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am si eu o intrebare.
Habar n-am daca o exista cineva pe forum care sa stie sa-mi raspunda, da' o pun totusi ca, deh, dupa ce facui prostia ma roade curiozitatea.

Stie cineva cum a fost la vreo nunta la care a cantat Mioara Velicu?

Macar daca stiti ceva din auzite ziceti si la fata pliiiizzzz

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna miresici!!
Pentru Rallu...nu stiu o nunta la care a cantat dar eu as vrea tare mult sa-mi cante la nunta si am posibilitatea de a o contacta...o sa inteb cam cat cere si iti spun dupa...in schimb am vorbit cu Laura Lavric care cere 500 euro pe program (45 minute)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by adirys21

Buna miresici!!
Pentru Rallu...nu stiu o nunta la care a cantat dar eu as vrea tare mult sa-mi cante la nunta si am posibilitatea de a o contacta...o sa inteb cam cat cere si iti spun dupa...in schimb am vorbit cu Laura Lavric care cere 500 euro pe program (45 minute)
pupici

Multumesc pt. informatie...dar eu vreau sa aflu altceva (pretul il stiu).
Deja am vorbit si e totul aranjat, Mioara Velicu va canta la nunta mea. Eu vroiam sa stiu cam ce impresie si-au facut oamenii pe la alte nunti unde a cantat dansa.
Eu am Dj + formatie si nuntasi tineri + nuntasi in varsta.
Problema mea acum e cum sa organizez muzica: 50-50%, mai mult Mioara Velicu, mai mult DJ-ul, etc.
Vroiam sa vad daca la tineri le-a placut...la alta nunta.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Ca sa ma bag si eu ca musca in lapte, Rallu, la nunta mea a fost o solista de muzica populara ce a cantat cand se manca. Mie mi-a placut tare mult, mai mult lalaiam cu ea decat mancam, un nene la fel canta si solista i-a dat microfonul... a iesit tare frumos.

Mergi la inceput