Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 27
Daniel@ spune:
Ma bucur ca ma baga si pe mine cineva in seama. Eu m-am gandit la Pescarus ca este in parc are si ceva verdeata in jur, la asta m-am gandit in primul rand. La Herastrau nu mi-a placut plafonul care era prea jos. De Laguna Blu nu prea stiu nimic. Doar sa nu fie prea rustic cu diverse animalute pe pereti ca eu sunt genul clasic. Meniul cred ca poate ajunge la 40E. Mercicut
dyadya spune:
Daniel@, cauta tu in urma in acest subiect si vezi ca pe undeva exista o lista a restaurantelor din parcuri. Stiu sigur pt ca am fost vreo cateva cu obsesia asta si atunci s-a discutat pe larg ce restaurante sunt in ce parcuri si la ce preturi, capacitate, etc. Nu are rost sa reluam aceeasi discutie de acum ..cateva pagini. ca sa-ti dau o idee ce sa cauti, se dicuta acolo de restaurantele: Yesterday(e in parcul IOR) si chiar avem o miresica de 2005 parca, multumita tare de cum i-a iesit nunta, Monte Carlo, astea de prin Herastrau, cele de la Floreasca: Yda si Apa Nova etc. A si, daca vrei musai verdeata, exista si Mogosoaia, Buftea(Calul Balan) dar astea nu-s in Bucuresti. Si mai am o sugestie: du-te matalica pe anumite pag pe net, care dau liste cu restaurantele din Buc si vezi acolo ce-ti atrage atentia. Ca sunt multe restaurante care desi sunt in oras, nu in parc, au o curte frumoasa care te fereste de agitatia citadina. Exemplu: Casa Bucur- asta se potriveste cu ce vrei tu: are capacitate de 140 sau mai mult, are meniu de 40 euro, este in centru( pe langa calea Victoriei), este elegant, este intr-o fosta casa boiereasca, cu curte si multa vedeata, etc. Cauta nr pe net si suna acolo. Adevarul este ca oferta de restaurante prin parcuri este destul de limitata: sunt doar cateva, cele enumerate prin forum pe aici, si ori iti plac ori nu. Daca nu, tb sa te reorientezi.
briza_marii spune:
Daniel@, bine ai venit in . Eu sunt un piculet mai veche pe aici, dar tot in situatia ta sunt: alerg dupa rest. Nu stiu dc tu ai citit ce s-a mai scris pe aici, dar avem o surata, Raza de soare, care a vazut cred ca o treime din rest din Buc...asa ca avem de vizitat nu gluma. So, stai calma, ca o sa gasim noi unde sa ne facem nunta.
Te pupic si mai vb
briza_marii
Daniel@ spune:
Iti multumesc pentru incurajari briza_marii, si eu care credeam ca am vazut 7 restaurante si le-am epuizat pe toate. Adevarul este ca o data ma marit si eu (sper) si as vrea sa fie cea mai frumoasa zi (asa ca am si eu pretentii).
In ceea ce priveste sfatul tau dyadya, am cautat pe net si am vazut o multime de poze, dar nu spun prea multe. Daca nu le vezi efectiv si decorate eventual, nu-ti poti face o idee. Plus ca ei iti spun la capacitate un numar de persoane de te intrebi unde or sa incapa.
Eu va multumesc si am sa incerc si la Casa Bucur, am auzut de ea dar nu stiam ca este asa incapatoare. Va mai tin la curent cu detalii.
Laura10 spune:
Daniel@ bine ai venit pe forum iti spun si eu si vreau sa te zoresc putin ca sa-ti gasesti restaurant mai repede ca sa nu risti sa ramai fara.
Asa ca:
Restaurantul Herastrau are intr-adevar un salon care are tavanul prea jos si asta e salonul de sus. dar du-te acolo si cere-le sa ti-l arate pe cel de jos care e foarte mare si frumos. Meniul este 35 E. daca vrei detalii poti sa o intrebi pe ucucuta care va face nunta in salonul ala si care a fost de mai multe ori la restaurant.
Restaurantul Pescarul are un inconvenient: este ca un vagon. adika salonul din interior este o camera lungaaaaaaaaa, care se imparte in 2 ca sa se poata face doua nunti si nuntile astea comunica, adika daca nu ai suficienti invitati incat sa umplii tot interiorul restaurantului o sa mai vezi o mireasa chiar in interior. mai e varianta afara dar si aici e un inconvenient: esti obligata sa platesti formatia lor care e vreo 800E care obligatoriu de la 8 la 9 sau asa ceva iti canta muzica populara. de ce? pentru ca restul de terasa (asta in cazul in care nu ai 300 de invitati sa o ocupi toata) este deschisa clientilor si trebuie sa le cante muzica populara.
Restaurantul Terasa Doamnei este pe strada Doamnei, un restaurant traditional romanesc, foarte interesant. acolo poti sa faci nunta fie afara fie in interior. daca nu il stii, merita sa mergi sa vezi acum, cat nu e prea frig caci e ceva mai deoasebit. O problema si aici, ca sa ai toata terasa trebuie sa aduci macar 300 de invitati altfel mai sunt mese la care vin clienti si se asaza. dar merita sa te duci.
Casa Bucur este destul de interesanta pentru nunta, capacitate mare dar nu uita un lucru: este pe saloane. in caz ca nu ai fost acolo: un salonas rotund pe mijloc care comnica cu alte 4 saloane (parca). vizibilitatea e destul de buna dar nu este tocmai ideal pentru o nunta. dar merita vazut!!!!
Alte restaurante despre care sunt convinsa ca fetele stiu mult mai multe: Apa Nova, Yda, Monte Carlo, Club Floreasca (110 pers max), Etiquette, La Provence (frumusel foc si cu terasa daca vrei), Terasa Diesel (pe lacul Floreasca) Restaurantele marilor hoteluri dar preturile sunt destul de mari, Hotel Majesti (max 100 pers) dar are pret acceptabil si servire buna si frumusel foc in cazul in care reduci numarul invitatiilor.
Daca mai ai intrebari, spune-le. Un sfat daca imi permiti: Cineva (avizat) imi spunea ca la o nunta vin max 60 - 70% din numarul de invitati pe care ii ai pe lista. deci daca ai o lista de 120 pers sa stii ca iti vor veni...
pupici
Anette123 spune:
Daniel, uite aici o lista cu restaurante de nunta, cu toate detaliile si cu poze la fiecare in parte:
http://ghidulmiresei.ro/items.php?oi=18
Dintre ele, in Herastrau merita sa dai o fuga la Parco Dei Principi. Este absolut superb, si spre deosebire de Pescarus nu te obliga sa ieie fotografi sau decoratiuni de unde vor ei. Asa am auzit despre Pescarus. Am mai auzit si de Herastrau ca arata dragut unele sali. Vezi ca si Herastraul apare pe site-ul de mai sus cu poze.
La Parco dei Principi, pentru la anul zicea seful de sala ca e 30-35 Euro tacamul, si poti aduce toate bauturile. Mie mi s-a parut incredibil de ieftin, pentru ca localul e de super lux! La Herastrau, de exemplu e 45 tacamul pentru la anul! Ar fi extraordinar ca la Parco dei Principi sa nu fie vreo gaselnita din asta prin care sa-ti traga ei mai multi bani.
Vezi ca ai inclusiv poze la link-ul de mai sus, de la toate restaurantele postate.
Dar da-i bataie cu localul, ca e tarzior!
Succes mult!
Anette
ucucuca spune:
la herastrau este 1 500 000 meniul dar in care ai inclus in afara de fructe si spirtoase TOT (inclusiv, tort, vin si inghetata parfe).insa nu stiu daca mai sunt locuri. si arata bine si aia chiar se streseaza sa iasa totul bine.
am fost si weekendul asta si arata bine (asta daca va plac baloanele.....mie nu...dar si cu flori se paote face ceva foarte dragut).
tehereea spune:
cum am spus ,deja am gresit ;
ce semne de punctuatie, ce scris corect
Mi-a placut mult Casa Ardeleneasca, am si vorbit cu un domn de-acolo,dar nu mai aveau decat pe 27 mai sau dupa 3 iunie si asta acum doua sapt;pentru viitoarele miresici care de-abia au inceput cautarea le stau la dispozitie cu informatii despre restaurante
tehereea spune:
eu am cautat 2 sapt.initial luam adresele de pe net ,le scoteam la imprimanta si apoi il luam pe viitorul mire pe post de sofer si... in vizite la restaurante; apoi am inceput cu telefoanele.
Ce mi-a placut cum arata in poze,ca acolo nu am ajuns doar am vorbit cu tipul de acolo a fost Locanta Jaristea;era un pic scumput dar ma rog;am vazut ca multe rest. cer un nr. minim de 100 pers.La Laguna Blu,de ex, am fost personal dar nu mai au liber iunie;la Etiquette ce sa mai vorbim, mi-au trimis mail ca nu mai au nimic liber in iunie,La Club Select si la Vogue de-abia in ian sa fac rezervari;La Casa Bucur era dat si tot asa;La Parc la fel(sala Jasmine)noroc cu mama ca ne-a zis de restaurantul asta (Apa Nova), mi-a placut cum arata, plus ca am inteles ca meniul il pot face cum vreau,contra cost ,bineinteles;va pup
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tehereea
initial luam adresele de pe net ,le scoteam la imprimanta si apoi il luam pe viitorul mire pe post de sofer si... in vizite la restaurante; apoi am inceput cu telefoanele.
....am vazut ca multe rest. cer un nr. minim de 100 pers.La Laguna Blu,de ex, am fost personal dar nu mai au liber iunie;la Etiquette ce sa mai vorbim, mi-au trimis mail ca nu mai au nimic liber in iunie,La Club Select si la Vogue de-abia in ian sa fac rezervari;La Casa Bucur era dat si tot asa;La Parc la fel(sala Jasmine)noroc cu mama ca ne-a zis de restaurantul asta (Apa Nova), mi-a placut cum arata, plus ca am inteles ca meniul il pot face cum vreau,contra cost ,bineinteles;va pup
Mda, partea cu soferul o recunosc... atentie mare cu nr impus de meniuri !... si din nou atentie cu rezervarile in ianuarie... astia sunt sefii care tin la cursul euro, il asteapta sa urce la 40.000... si risti sa te trezesti ca nu mai gasesti restaurant... eu, de ex, am nunta pe 3 iunie si am cautat rest cu fix 1 an inainte... am gasit tocmai in august... eu sunt aia cu o multime de rest vizionate... si din experienta, stiu ca rezervarile, se mai fac si cu spaga... vezi Laguna Blu... asta, desigur, dc nu au contract...
Mult noroc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...